Uniformele scolare,copii dvs. le poarta ?
Raspunsuri - Pagina 11
zambitoare spune:
Mada nu arata rau uniformele, cu singura observatie ca acel albastru e putin cam prea tare,tipator . In rest sunt OK. Oricum nu cred ca scoala e locul potrivit unde fetele sa o imite pe Selena Gomez sau Britney Spears,etc. Au tot timpul sa o faca in afara scolii.
Anya sunt de acord cu observatia ta. Am mai vazut si eu uniforme (inclusiv in Buzau) in combinatii total nepotrivite de culori,nu stiu la ce le-a stat capul celor care au "creat" asa ceva,sincer ! Dar cum spuneam exista uniforme si...uniforme,nu putem generaliza.
Ce zici insa de o asemenea culoare ?? :-(
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fe/School_uniforms_GBR.jpg (Anglia)
zambitoare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corap Frumoasa culoarea, oribile uniformele _ Scelgo di camminare in silenzio accanto a te vita mia che sono un uomo libero in questo mondo |
Parca sunt eleve ale unui liceu...silvic
corap spune:
Din cauza croiului, nu din cauza culorilor. Si nu inteleg ce e asa de oripilant intr-un liceu silvic. Decat false scotiene plisate ...
Oricum, in continuare nu faci decat sa ilustrezi ideea ca uniformele- s oribile.
no offence, dar si uniformele de la scoala catolica au un niste culori de-ti vine sa fugi in lume
mina spune:
Mie imi plac uniformele alea pe verde, cu exceptia sacoului care da, e horibil. Insa puloverele anchor arata chiar bine. (ok, eu sunt fan verde , recunosc :).
Intr-adevar, sunt uniforme si uniforme. Adevarul din teren este ca si acolo unde sunt impuse uniformele, nu zice nimeni nimic daca acestea nu sunt respectate cu strictete si se mai variaza piesele vestimentare, atata vreme cat conduita generala este una ok.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Lali spune:
Zambitoare, mie nu-mi plac fustele din ultimul link postat de tine. Imi par, ca si majoritatea celorlalte potrivite mai mult pentru niste doamne, ca sa nu spun mai mult.
Si mi-am dat seama de fapt ce ma deranjeaza la marea majoritate a uniformelor. Faptul ca sunt haine de adulti, nu de copii. Culoarea si croiul unor uniforme OK trebuie sa se regaseasca printre culorile si modelele purtate in mod obisnuit de copiii de varsta respectiva. Daca nu, vor avea exact aspectul din ultimul link pus aici: copii imbracati in haine de adulti.
zambitoare spune:
citat din mesajul lui Lali Zambitoare, mie nu-mi plac fustele din ultimul link postat de tine. Imi par, ca si majoritatea celorlalte potrivite mai mult pentru niste doamne, ca sa nu spun mai mult. Si mi-am dat seama de fapt ce ma deranjeaza la marea majoritate a uniformelor. Faptul ca sunt haine de adulti, nu de copii. Culoarea si croiul unor uniforme OK trebuie sa se regaseasca printre culorile si modelele purtate in mod obisnuit de copiii de varsta respectiva. Daca nu, vor avea exact aspectul din ultimul link pus aici: copii imbracati in haine de adulti. |
Pai ultimul link,cel cu uniformele verzi , nu l-am pus pentru ca imi placea,ci din contra ! L-am pus strict ca se vorbea pe aici de culorile din vestimentatia elevilor ,asa ca mi-a atras atentia,datorita culorii mai ....aparte,cel putin pt. o uniforma. Nu vezi toata ziua 100% verde pe niste scolari.
Croiul,designul,etc,e partea a 2-a ....
greieras spune:
De acord cu voi, ar trebui sa aibe culori mai vesele, croieli placute si practice. De pilda in America, toate fustele de uniforma au pantalonasi scurti atasati, o idee excelenta in ce priveste decenta si protejarea de ochii curiosi ai baietilor (stim cum cautau sa se uite pe sub fustele fetelor). Totodata fustele au modele care sa le dea fetelor libertate de miscare (nu pe corp ca cele din ultimul link).
Faza ci poliesterul este mai complicata. O uniforma care sa nu arate jalnic dupa ce e folosita la maxim trebuie sa aiba un procent de poliester in material (cel putin la fuste si sarafane).
cristinuk@ spune:
daca te ai gandit la o uniforma doar pt copilul tau si ceilalti nu poarta acelasi lucru nu mai e uniforma e doar un obiect vestimentar ca toate celelate
zambitoare spune:
citat din mesajul lui greieras De acord cu voi, ar trebui sa aibe culori mai vesele, croieli placute si practice. De pilda in America, toate fustele de uniforma au pantalonasi scurti atasati, o idee excelenta in ce priveste decenta si protejarea de ochii curiosi ai baietilor (stim cum cautau sa se uite pe sub fustele fetelor). Totodata fustele au modele care sa le dea fetelor libertate de miscare (nu pe corp ca cele din ultimul link). Faza ci poliesterul este mai complicata. O uniforma care sa nu arate jalnic dupa ce e folosita la maxim trebuie sa aiba un procent de poliester in material (cel putin la fuste si sarafane). Gloria si Eva (22 dec. 2004) www.flickr.com/photos/10463499@N06/sets/72157629124424141/detail//" target="_blank">Vara 2011 Evil thrives when good men do nothing |
Da,subscriu,chestia cu poliesterul e foarte adevarata !
Pentru gimnaziu asa ceva ar fi foarte OK,practica,si cu lungimea decenta,etc
www.customschooluniforms.com/img/1958-37.jpg" target="_blank">http://www.customschooluniforms.com/img/1958-37.jpg