Tragedia de la Brasov - putem intelege de ce?
Raspunsuri - Pagina 12
Ramonika spune:
ramiris - da, uitasem ca deja e gravida
dar chiar de n-ar fi fost, tot ar fi lasat-o, in pofida intamplarii tragice. n-ai ce sa le ceri...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
CorinaDani spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramiris
E deja gravida. Dar sunt de acord, daca s-ar intoarce acasa sunt si eu convinsa ca dupa sarcina asta ar urma imediat inca una... si inca una... Eu am inteles ca ea a ramas acasa cu toti copii, stateau inghesuiti intr-o chitimie, acolo s-a intamplat tragedia. Vecinii au fost alertati de urletele copiilor. Ma intreb cum ar putea sa fie ceilalti 6 copii in casa si sa nu vada? |
nu. el plecase la ghimbav, la parinti, insotit de copilasii in varsta de 3,5, respectiv 6 ani, ea ramasese acasa cu ceilalti 3 copii si bebelusul ucis. 2 dintre cei 3 copii ramasi acasa erau la scoala in momentul tragediei, au sosit exact dupa comiterea crimei, al treilea copil dormea intr-o alta camera. locuinta nu era chiar o chitimie, insa era veche si probabil conditiile mai mult decat modeste.
sursa informatiilor :
http://www.mediafax.ro/social/crima-socanta-la-brasov-o-femeie-si-a-ucis-bebelusul-in-varsta-de-sase-luni-copilul-a-fost-sectionat-si-pus-in-pungi-de-plastic-9341095
Ramonika spune:
dar de cazul recent cu tatal care s-a inecat impreuna cu 2 copii ce parere aveti? inteleg ca el avea probleme cu banii, rate la banci, divortase de sotii, insa ce vina aveau bietii copilasi?
zebra roz
laurenta spune:
bine la femeie a fost..bolnava psihic .....depresie post_partum...religie.........da ....cu copilasii astia ce a mai fost?
fetelor voua va vine sa credeti ceea ce se intampla?
Selene_Bunny spune:
Si in jud. Galati a fost un caz... Mamica, tanara, frumoasa, cadru didactic, avea o fetita de 4 luni... Fetita diagnosticata cu o boala urata (nu s-a spus ce), parerea medicilor a fost ca boala nu ii va permite micutei sa duca o viata normala... Mamica s-a necajit asa de rau, ca si-a inecat fetita in cadita, dupa care s-a spanzurat...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
giulia81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Si in jud. Galati a fost un caz... Mamica, tanara, frumoasa, cadru didactic, avea o fetita de 4 luni... Fetita diagnosticata cu o boala urata (nu s-a spus ce), parerea medicilor a fost ca boala nu ii va permite micutei sa duca o viata normala... Mamica s-a necajit asa de rau, ca si-a inecat fetita in cadita, dupa care s-a spanzurat... Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... Martisoare de vanzare... |
nu pot sa cred....Doamne!
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
Ramonika spune:
zilnic auzim o stire despre copilasi care sufera din cauza asa-zisilor parinti.
ieri a dat la stiri ca o femeie si-a abandonat fetita nou-nascuta intr-un subsol pe cimentul rece intr-o punga. noroc ca a gasit-o cineva la timp si a supravietuit.
pacat ca D-zeu da copii la toti dezaxatii...
zebra roz
laurenta spune:
nu mai inteleg .....in aceste mame care fac rau propiilor copiii nu se dezvolta acel simt,acel simtamant care doar o mama le pot avea???????????