sport dupa operatia de extrauterina

sport dupa operatia de extrauterina | Autor: Danutza26

Link direct la acest mesaj

buna seara
pe 8 noiembrie m-am operat de extrauterina,inca nu am fost la control desi trebuia.as vrea sa-mi fac un abonament la aerobic si la fitness,poate si la sauna dar nu stiu daca am voie sa fac sport.eu m-as simti in stare,ma simt bine burtica nu ma mai doare.as vrea un sfat o parere am citit ca multe dintre voi ati avut o extrauterina.
oricum abdomene nu pot sa fac in nici un caz,am incercat si nu pot,ma doare burta in interior
poate imi raspunde cineva,mersi va pup o seara buna

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Imi pare rau pentru operatia ta, sper sa nu mai treci prin asa ceva!
Eu m-am apucat de sala la 3 luni de la cezariana, deci cred ca nu-i problema dupa extrauterina. Am avut si o extrauterina, dar atunci nu ma interesa sportul ca nu pusesem kg. I-am spus antrenoarei (am facut aerobic) despre cezariana si imi spunea exact cum sa lucrez (chiar si abdomene, varianta mai usoara).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza26 spune:

mersi mult de raspuns.din pacate eu am ramas cu niste kg in plus dupa nastere,asta fiind acum 2 ani,am slabit f putin.am zis ca trebuie sa fac ceva k nu se mai poate,nu am fost decat de doua ori la sala spre rusinea mea,dar niciodata nu cred k e tarziu,sper sa fac fata

Mergi la inceput