Pot fi soacrele dragute?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Da,soacrele pot fi si dragute.A mea este,ne intelegem foarte bine,pot sa-i spun orice,niciodata nu-i ia partea fiului ei.Si eu am fost surprinsa,n-am crezut ca o soacra poate fi si asaCu fosta soacra nu puteam discuta decat chestii superficiale,evita orice discutie mai serioasa,in fata era numai lapte si miere,dar pe la spate...

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S_Elena spune:

Este mare lucru sa poti vorbi cu soacra si aspecte mai profunde ale vietii.La mine nu este mereu asa.Dar fata de situatia initiala,chiar nu am de ce sa ma plang.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Da, pot fi.
atal meu ii spune soacrei sale "mami" chiar si acum, chiar daca ai mei sunt divortati de 23 de ani.
iar eu cu mama prietenului meu ma inteleg suuuuuperb de bine, el cu mama-mea la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Da, sigur! Eu o sa fiu o soacra foarte draguta. Dar va rog sa stati pe aproape sa-mi amintiti asta cand va fi cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Swanheart spune:

Si eu am noroc de soacra draguta. Prefera sa lase de la ea, chiar daca nu ii convine ceva. Mai degraba eu sunt cea dificila, dar cu soacra-mea rar te poti certa. :)

Mergi la inceput

Nici eu nu m-am certat cu soacra mea.Uneori poate aveam motiv si nu am facut-o. Dar cred ca faptul ca nu m-am certat a facut ca relatia noastra sa fie buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

si soacra mea e de treaba.

_

Mami fericita de Iustin-Andrei (18.07.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Da, sigur! Eu o sa fiu o soacra foarte draguta. Dar va rog sa stati pe aproape sa-mi amintiti asta cand va fi cazul.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Eu cred ca orice mama care isi iubeste copilul si vrea ca el sa fie fericit poate fi o soacra draguta, chiar daca nu-i vine natural.

Soacra-mea se forteaza si apreciez eforturile, am aflat ca a recunoscut intr-o discutie ca n-a fost de acord cu alegerea facuta de fiul ei (sotul meu) si ca timpul i-a demonstrat ca a gresit si-i pare rau. Chiar cand mai glumesc cu sotul ii spun "mai, fii atent cum te comporti cu mine ca pana si maica-ta a recunoscut ca ai avut noroc sa ma intalnesti". Mie imi pare bine ca in perioada in care socrela tinea mortis sa-si exprime dezacordul si sa demonstreze ca nu ne potrivim am limitat interactiunea fara sa ne certam dar reducand la minim intalnirile. Timpul le-a asezat pe toate.

Mergi la inceput

Da, timpul ordoneaza lucrurile. Dar mie nu mi-ar placea sa aflu ca soacra nu a fost de acord cu relatia cu mine,desi ar fi aratat asta prin comportamentul ei.
La sotul meu relatia cu mama lui este asa de stransa ca vorbesc zilnic la telefon minute in sir.La inceput ma cam deranja ca spunea din casa.Acum si-a cam selectat temele si este ok. Sa vorbeasca ce vor.In fond sunt mama si fiu.

Mergi la inceput