Scoli cu "after-school" in Timisoara

Scoli cu "after-school" in Timisoara | Autor: Gretchen

Link direct la acest mesaj

Buna ziua, m-a rugat o prietena sa ma interesez daca sunt in Timisoara scoli care au si "after school". Ne intereseaza care e programul de after school, cati copii sunt intr-o grupa si cam cat costa.
Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Trebuie sa va interesati la scolile care va intereseaza, sunt diverse variante: sunt scoli care au cantina proprie sau care apeleaza la catering, sunt after-school-uri organizate in incinta scolii sau in locatii separate, sunt care asigura transport si care nu, sunt cu locuri de joaca si relaxare separate sau doar cu o sala de clasa etc. Preturile pot varia foarte mult (o prietena s-a tot interesat incepand de anul trecut si a gasit n variante), asa ca e greu de tras o concluzie generala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretchen spune:

Multumesc pentru raspuns, Natalia. Prietena mea se va muta in oras in lunile urmatoare, are un copil de 5 ani, si se gandea sa tina cont, atunci cand cauta unde sa inchirieze, si de langa ce scoli sa caute chiria. Din ce imi spui, se pare ca sunt multe scoli care ofera serviciul asta. Asta e incurajator.
Pe de alta parte, orice informatie ajuta, deci daca sunt mamici care stiu una-alta despre after school, m-as bucura sa scrie aici.

Mergi la inceput