O solutie la menstruatie
Raspunsuri - Pagina 2
puisorul spune:
Atunci OB ramane
Androix, in Cluj este un furnizor de la care as putea sa imi cumpar maine. Dar aman pana dupa vacanta achizitionarea ei ca sa nu ma stresez.
Multumesc de urari si sper sa avem o vacanta frumoasa
diamat spune:
100% cupa. ok, 1000% :). eu am avut multe accidente cu OB la mare in adolescenta. numai in apa, niciodata pe uscat.
cu cupa e practic imposibil sa ai accidente. si daca to te gandeai sa-ti iei, chiar merita sa o iei acum.
androiex, google it. eu stiu 3 magazine online care au. si iriscup si mooncup.
andacos spune:
Daca sta prea mult in apa ,dupa ce iese schimba pur si simplu ob-ul si nu se intimpla nimic!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
trischa spune:
Nu-mi amintesc cum le zice, dar eu am folosit asta vara niste tampoane interne care aratau exact ca un burete.Erau 3 bucati in cutie si scria ca se pot folosi pentru sauna,sport,inot,chiar si pentru sex.Au fost extraordinare si durata de folosire era de 8 ore.Nu am avut nici o problema si am facut polaja si baie in mare,nici mäcar nu am stiut ca port tampon.Eu le-am cumparat de la o drogherie normala.
trischa spune:
http://www.tamponwellness.com/de/wellness-tampons-bestellen.html Am gasit o poza,sper sa reusesc s-o atasez aici.
da clik in stanga pe imaginea verde si mica
puisorul spune:
Trischa, intreb si la noi la farmacii daca au asa ceva. Mersi
Diamat, zici ca e mai buna cupa? Am tot citit diverse experiente pe net, ca e cam greu cu fixatul si m-am cam dezarmat :(.
diamat spune:
eu sunt convinsa ca am luat marimea nepotrivita, adica cea mare in loc de cea mica. si eu am scris pe blog de cupa [un post luuuung :D] si chiar daca nu-mi place cat sa inlocuiesc complet absorbantele, la mare nu as pleca cu altceva. si ma indoiesc ca, de fapt, toata vara, o sa folosesc altceva. eu am scris aici, daca ai chef de citit.
puisorul spune:
Diamat, am citit articolul de ieri inca dar nu stiam ca e scris de tine .
Mi-am luat si cupa pana la urma, firma Yuuki. Sper sa ma descurc cu ea