Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 5
deea772 spune:
Muso,te rog nu dezinforma.
Precizarile corecte si de ultima ora sunt acestea:
http://ismb.edu.ro/Subpagini/clasa_preg/File30159%202012-02-17.PDF
Inaf78 spune:
tocmai ce am terminat de urmarit conferinta de presa a Oanei Badea in intregime.
nu spune nimic nou fata de metodologia deja stiuta PLUS celelalte MULTE lamuriri care au mai aparut pe parcurs.
DANDANA: apropos de ce intrebai tu, Oana Badea a raspuns ca daca nu reusesti in etapa a 2-a sa inscrii copilul la ce scoala vrei tu, LOCUL tau de la scoala de circumscriptie iti este rezervat si, in concluzie, in etapa 3 te intorci la sc de circumscriptie si vei avea un loc sigur.
a mai raspuns la o intrebare, apropos de scolile "vanate": de ex la sc 97 (sau 79?) sunt posibile doar 6 clase (maxim 150 copii) si in circumscriptie au deja 180 copii recenzati si a zis ca Inspectoratul va rearonda o parte din strazi, adica le va da altei scoli!!!
matahut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui usorlili Spicuiri din conferinta Oanei Badea (de azi, de la 12.00). Aici este inregistrarea intreagii conferinte, pentru cine are nervi: http://www.privesc.eu/Widget |
Am urmarit inregistrarea. Multumim, chiar ma gandeam unde as putea-o gasi, fiindca n-am avut cum sa o urmaresc in direct. Destul de frustrant, franturi de raspunsuri, unele probleme clarificate (cum ar fi cea cu posibilitatea de a inscrie copilul anul viitor din grupa mare direct in clasa I - totusi trebuie specificat ca nu vor fi facute clase NOI I, ci copiii respectivi vor fi inscrisi acolo unde mai sunt locuri...adica la clasele mai putin solicitate sau, cu pile, la clasele bune :D). Foarte putine lucruri despre dotari, orar, programa - cand le vom afla, dupa inscrieri??? Nu inteleg de unde aceasta aroganta cu limitarea nr de intrebari - ar fi trebuit sa stea dna Badea acolo pana se lamuresc toate problemele, nu??? Dar probabil avea foarte multa treaba.
claujro spune:
| citat din mesajul lui Inaf78 a mai raspuns la o intrebare, apropos de scolile "vanate": de ex la sc 97 (sau 79?) sunt posibile doar 6 clase (maxim 150 copii) si in circumscriptie au deja 180 copii recenzati si a zis ca Inspectoratul va rearonda o parte din strazi, adica le va da altei scoli!!! |
Intr-un fel e de inteles. Daca n-au spatiul fizic unde sa-i bage pe toti? Iar marirea numarului de copii la clasa la 37-38-40 elevi nu e o solutie buna pentru nimeni.
matahut spune:
| citat din mesajul lui Inaf78 a mai raspuns la o intrebare, apropos de scolile "vanate": de ex la sc 97 (sau 79?) sunt posibile doar 6 clase (maxim 150 copii) si in circumscriptie au deja 180 copii recenzati si a zis ca Inspectoratul va rearonda o parte din strazi, adica le va da altei scoli!!! |
Probabil ca cei 30 de copii in plus sunt cei cu vize de flotant :D (asta daca situatia este noua, nemaiconfruntandu-se cu asa ceva pana acum)
Sigur vor aparea discrepante si intre recenzare si numarul total de copii inscrisi in prima etapa (la scolile bune, desigur)
diana_jors spune:
Eu am sunat azi la scoala din sat, sa ii informam ca existam si noi
am aflat ca sunt vreo 20 de copii in comuna care vor merge la evaluare (s-ar putea sa se mearga organizat, cu autocar). Mi se par multi, nu stiu de ce ma gandeam ca oamenii de acolo nu se grabesc sa dea copiii la scoala la varsta mai mica
. Oricum, sansele sa il inscriem pe Alex acolo sunt extrem de mici, dar macar sunt linistita ca n-o sa picam chiar din cer la evaluare, aparem in evidentele comunei ![]()
Chiar, a avut cineva evaluarea in Ilfov? ![]()
Muso spune:
Pardon, nu dezinformez pe nimeni, dar pe site-ul isjph apar ca de actualitate aceste date, din care sunt omisi copii nascuti in anumite perioade calendaristice, respectiv copii care implinesc varsta de 7 ani in perioada 31augost-31decembrie 2012, ptr ca daca voi cere informatii la doua persoane din sistem voi primi informatii diferite.
natalia_nica spune:
Gata, am fost si noi evaluati! Ne-a spus psiholoaga ca Denis (6 ani si 3 luni in septembrie) e cu siguranta capabil de clasa I, asa ca ne-am hotarat traseul de aici ![]()
diana_jors spune:
Muso, cel mai bine e sa suni la numarul telverde alocat judetului Prahova, si sa intrebi acolo tot ce intereseaza. Ar trebui sa iti dea informatii actualizate.
Bafta!
catrinik spune:
Ne-am intors si noi de la evaluare, am fost la sc. 24. A luat punctaj maxim.
A fost foarte bine si lejer totul. Oamenii de acolo mi s-au parut foarte draguti, deschisi, calmi.
Era liber, nu era nimeni, aveam comisiile la alegere.
Bine ca am scapat, ca aveam niste emotii de nedescris .... pe care i le-am transmis si lui.