tremurat din piciorus la bb

tremurat din piciorus la bb | Autor: adialex

Link direct la acest mesaj

Buna! bebelusa mea in varsta de 10 luni are din cand in cand un usor tremur al unui picior, dureaza foarte putin, e mai mult ca o zvacnire; am observat asta de doua sau trei ori;
am intrebat pediatru si mi-a recomandat calciu, dar eu sunt destul de ingrijorata si ma gandesc sa nu fie altceva mai grav;
am facut si o programare la neurolog, dar mergem abia saptamana viitoare;
in rest e un copil dezvoltat normal pentru varsta ei?
a mai avut cineva asfel de semne la bb?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Buna!

Dc esti din Bucuresti, iti pot recomanda doi medici pediatri de incredere; pt mie nu-mi pare normala reactia pediatrului pe care l-ai intrebat - sa-ti spuna sa dai calciu; i-a facut niste analize copilului?
Sau cum anume a recomandat calciul?
Si hipocalcemia mare poate fi ceva grav - asta a avut fetita mea, manifestat la cateva zile de la nastere; da, intai tremura din picioare, apoi din manute; au inceput apoi convulsiile.

In fine!

Ideea ar fi inca un consult, alt medic.
Parerea mea.

Rog nu dati cu rosii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adialex spune:

Buna Cellia! nu da nimeni cu rosii, de aceea am intrebat, sa aflu si mai multe pareri ;
si eu am retineri in legatura cu administrarea calciului fara analize, dar o sa incerc sa-i dau cateva zile, sa vedem; ea a avut destul de rar acest tremur, adica in trei saptamani de trei ori;
o sa merg si la neurolog, am programare la dr Burloiu, dar ma intrebam daca aceste tremuraturi pot fi asemanate cu convulsiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinanecolau spune:

Buna Adialex,fetita mea are 9 luni si a avut aceste tremurari la piciorus pe la 4 luni,eram la fel de ingrijorata,dar dupa o luna n-am mai observat nimic,am fost si la control,nu avea nimic,dar totusi mergi la dr,poate nu e acelasi lucru,sa-ti traiasca printesa

Mergi la inceput