Buna! bebelusa mea in varsta de 10 luni are din cand in cand un usor tremur al unui picior, dureaza foarte putin, e mai mult ca o zvacnire; am observat asta de doua sau trei ori;
am intrebat pediatru si mi-a recomandat calciu, dar eu sunt destul de ingrijorata si ma gandesc sa nu fie altceva mai grav;
am facut si o programare la neurolog, dar mergem abia saptamana viitoare;
in rest e un copil dezvoltat normal pentru varsta ei?
a mai avut cineva asfel de semne la bb?
Buna!
Dc esti din Bucuresti, iti pot recomanda doi medici pediatri de incredere; pt mie nu-mi pare normala reactia pediatrului pe care l-ai intrebat - sa-ti spuna sa dai calciu; i-a facut niste analize copilului?
Sau cum anume a recomandat calciul?
Si hipocalcemia mare poate fi ceva grav - asta a avut fetita mea, manifestat la cateva zile de la nastere; da, intai tremura din picioare, apoi din manute; au inceput apoi convulsiile.
In fine!
Ideea ar fi inca un consult, alt medic.
Parerea mea.
Rog nu dati cu rosii!
Buna Cellia! nu da nimeni cu rosii, de aceea am intrebat, sa aflu si mai multe pareri
;
si eu am retineri in legatura cu administrarea calciului fara analize, dar o sa incerc sa-i dau cateva zile, sa vedem; ea a avut destul de rar acest tremur, adica in trei saptamani de trei ori;
o sa merg si la neurolog, am programare la dr Burloiu, dar ma intrebam daca aceste tremuraturi pot fi asemanate cu convulsiile.
Buna Adialex,fetita mea are 9 luni si a avut aceste tremurari la piciorus pe la 4 luni,eram la fel de ingrijorata,dar dupa o luna n-am mai observat nimic,am fost si la control,nu avea nimic,dar totusi mergi la dr,poate nu e acelasi lucru,sa-ti traiasca printesa