Piersicute de iulie august (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Vad ca intre timp a facut ali cafeaua. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

sursula, tinem pumnii sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata.
Sursula, sa vi repede inapoi cu vesti bune. Iti tinem pumnii.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

sursula te asteptam cu vestile bune

19+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

sa va povestesc ce am descoperit ieri.am mancat placintuta cu mac si cu toate ca m am spalat pe dinti m am uitat sa vad daca nu s a ratacit vreun mac pe undeva.si socccccccc!!!!!!!!!!!mi am descoperit la un dinte chiar din fata ca gingia mi e lasata pana jos de mi se vede aproape radacina.m am speriat rau si am sunato rapid pe dr si mi a spus ca probabil e gigivita de sarcina si am mers la ea si asa si este.mi i a curatat si spalat si a spus ca nu prea are ce sa imi faca altceva decat sa ma spal cat mai des si bine si sa ma dau cu apa de gura si probabil isi vor reveni dupa ce voi naste

19+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

pup burticile hai noroc cu o cafelutza buna cu laptic
va multumesc pt felicitari sper sa nu-i creasca vreo coditza piersicutzei mele pana la urmatoarea echo ne-am hotarat si la nume - Antonia Maria

fleur - toata lumea ne zice ca suntem gemene sin intr-adevar semanam tare desi nu suntem rude iar finutzul meu e un scump, in poza aia tocmai bagase mana in tortul mamicii lui si se gandea sa-mi puna o masca de ciocolata

sursula - ai grija si te asteptam cu vesti bune!

va pup si va doresc o zi minunata

Roxy
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Buna dimineata , fetele. Am ramas si azi acasa, oricum era zi scurta si am zis ca nu ma duc.Of, Sursula sa vi cu vesti bune. ar trebui sa fac si curat , dar mi-e cam lene.Voi ce faceti?Muraturica cum stai cu moralul?

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1984 spune:

neatza burtici
Ali multumim de cafea, aveam nevoie ca pic de somn, dar din fericire e vineriiiii.
Roxy felicitari pentru caruciorul roz, mi-am bagat eu nasul in prima pagina si ti l-am adaugat
Sursula bafta multa sa fie totul bine cu bebe, iti tin pumnii. Si eu in saptamana 12 am avut sangerari destul de abundente si a trebui sa ma internez sa ma tina pe perfuzii, dar din fericire acum e totul bine.
Aruba am vazut ca bebelina ta are chist de plex coroid. La fel ne-a zis si nou cand ne-a facut eco pt triplu test. Cand am auzit am simtit ca lesin, dar din ce am tot citit si mi-a zis si doctorita se pare ca in 90% din cazuri se retrage si chiar daca nu o face nu afecteaza dezvoltarea cu absolut nimic. Eu oricum incerc sa fiu foarte optimista ca sa nu il afectez in cine stie ce fel cu stresul meu.
Va pup si o zi usoara si scurta sa aveti

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Hello.
Ada, sunt mai bine. Urmeaza un weekend greu, dar ma fortez sa gandesc pozitiv sa nu necajesc bebele. Si eu am program scurt si abia astept sa ajung acasa.
ROxypui, e minunat numele pe care l-ai ales.
Ali, imi pare rau de gingivita ta.
La mine la birou e frig azi, desi in mod normal e insuportabil de cald.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana_M spune:

Buna ziua!
Scuzati ca dau buzna. Ma adresez gravidutelor cu Rh negativ. Am o prietena care are de vanzare un vaccin antiRh. Nu a mai avut nevoie de el la nastere, pentru ca baietelul ei are tot Rh negativ. Ea l-a cumparat cu 800 lei, dar vrea sa-l dea cu 200-300 lei.
Pentru cele interesate, comunicam prin mesaj privat.
Multumesc!

Mergi la inceput