Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (31)
Raspunsuri - Pagina 19
virgiL spune:
Seara buna,
imi vine sa plang nu alta...scrisesem cata povestea si aproape de final am reusit sa-l sterg
Acum o sa fiu f succinta...ca nu mai pot de oboseala...e ca in trim 1 de sarcina cand imi venea sa dorm si in picioare pe strada...
Fetelor cu puiutzii bolnaviori va pup si va doresc multa sanatate!Si Ioana mea a dat 2 semnale de febra saptamana asta(are colega de banca racita si ma-sa persista in a o trimite la scoala),dar a dat roade oscillo si codrex junior.E bine fata acum!
ANDREEA,weekend romantic,dulce ,minunat si de neuitat iti doresc!
MIHA,bafta sotului la operatie!
ALMA,DIANA,va pup, pe voi si pe miracolele din burtici !Sa va tina nervii de otel si gandurile pozitive pana la un final minunat de sarcina!
ELLY,ma bucur ca ai scapat de contractii si de monstrii anali!Fac si eu progrese in directia asta(Ultraproct,Detralex,Lizoflam,eubiotic....)
BELISSIMA,parca tu ma intrebai de patutz ,l-am luat de pe zonabebe.ro,si salteaua tot de acolo..
ANXY,bine ca ai scapat de Coli,parsiva ganganie....!Usurel cu violurile asupra sotzului !
MIRELLA,am primit mailu,studiez imediat,daca nu adorm...!
ANITTA,cum merge la treaba?M cum se simte?Ochisorul?Matza?
TZUKY,LA MULTI ANI,FERICITI!Sper ca nu mai esti nevoita sa stai prea mult la servici,parca mi-aduc aminte ca aveai picioarele umflate!Sanatate si toate cele bune!
ELENA_GD,MIRINA,multumesc de ganduri bune!.Pup fratiorul ,Irina,sa fie sanatos!
MAMITA,daca tu esti in avatarul tau ,sa stii ca semeni cu Nelly Furtado!
Eu is aproape gata cu bagajul de spital,de nastere n-am curaj sa mai vorbesc din 2 motive mari si late:unu-eu m-am mai pregatit o data de nastere naturala si am sfarsit la cutit de nevoie(deci mi se pare unul din cele mai greu de planificat lucruri ,nasterea asta) si doi-ma distrez prea bine cu grozaviile de final de sarcina (insomnii,hemoroizi si constipatie,nervi,oboseala,respiratie ingreunata,miscari lente,dureri de spate)....ca sa mai am timp sa ma gandesc la ce va fi peste 10 saptamani.Prefer sa-mi conserv energia pt o rugaciune pt NOI TOATE!Va pup si va doresc un final de sarcina bland si nasteri precum va doriti!
Dar pana atunci weekend placut!...
Virginia 28+ cu ,mami de Ioana
virgiL spune:
Acum ca recitesc mesajul ,vad si ce acorduri minunate fac..am reusit sa-l sterg pe poveste....cred ca ma paraseste si singuru neuron pe care-l mai am...nu mai vrea sa locuieste cu mine
Virginia 28+ cu ,mami de Ioana
BelissimaEva spune:
Seara Buna Dragelor,
Am intrat si eu sa va urez o seara minunata si sa va tzuc pe burtici!!
Tzuky , La Multi Ani draga mea , sa fii fericita si iubita, sa ai o viata plina de bucurii si impliniri!!
Diana, ce soare minunat se intrevede dupa atitia nori su furtuna !!! Felicitari pentru Mirciulica, gogosica dolofana!!!!!!
Aever, distractie maxima sa aveti in weekend-ul de miere
Dragelor,imi pare nespus de rau ca puiutii vostri sunt bolnaviori! Sa treceti cu bine si cat mai repede peste nesuferitele astea de viroze, rosu in gat ..
cu Dorian 27 weeks +
BelissimaEva spune:
Aaaa am uitat sa felicit burticile care au trecut astazi intr-o noua saptamana.. Anxy si Mirina!
Si noi am trecut astazi in saptamana 27 si suntem f jucausi!!
Am facut si eu analizele de sange + plus toleranta la glucoza si sumarul de urina si toate mi-au iesit mai mult decat bune.. chiar nu ma asteptam!
Mai am de asteptat rezultatul la culturile de secretii vaginale dar dureaza 5 zile lucratoare.. bleah
Am vrut sa va intreb.. la testul de toleranta la glucoza se recolteaza si la 60 si la 120 mins dupa ce beau scarbosenia aia de glucoza sau doar la 120?
Doctorul meu a uitat sa imi precizeze exact iar asistentele de la clinica nu aveau habar!! Asa ca a trebuit sa duc munca de lamurire si sa imi recolteze pe proprie raspundere doar o singura data la 120 minute
cu Dorian 27 weeks +
BelissimaEva spune:
Nici eu nu am Linea Negra dar nu este timpul pierdut! Poate apare oricand lol
cu Dorian 27 weeks +
titi143 spune:
Buna fetelor.
Imi pare rau ca nu am intrat de mult timp, dar nu prea am timp liber.
Am fost la doctor si totul e bine. Robert deja sa intors cu capul in jos. E bine, in grafic. Am inceput sa am putine probleme cu tensiunea, dar deocamdata nu e prea grav.
Singura problema e ca de 3 zile am contractii nedureroase si dureroase, chiar daca beau 2 no spa pe zi.Dar incerc sa nu ma stresez prea tare si sper sa treaca.
Nici mi-e nu mi-a aparut dunga pe burtica.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 30+ Robert Aaron
AMR 10 SAPTAMANI
elena_gd spune:
Virgi si eu de vreo 3 zile sunt terminata de oboseala...macar de as munci, dar stau acasa, mi se pare tare ciudat.
Fetelor eu ma uit la Romanii au talent si tocmai ce a cantat Ave Maria o doamna medic ginecolog din Tecuci...cum o fi sa-ti vezi medicul la concurs la tv?.
Elena 24+ poate cu
asteropipan spune:
salut
fetele ,multumesc din suflet pt cuvintele adresate si sorry ca v-am rapit timpul cu ditamai povestea..
cu siguranta ,odiseea aceasta va fi una plina de buna intelegere intre noi...se vede dupa cum a inceput...pupici si sa de-a DD sa o tinem tot asa..
Ellyshor...wowww..imi inchipui ce sentiment ai avut aseara...
DIANA hai ca o sa fie bine,inimosul tau drag...bine totusi ca lichidul nu e situat intr0un loc mai periculos....e un mare.mare luptator Mirrciulica inimosul...si ai sa vezi ca totul va fi bine...
AEVER un minunat week-end de miere va doresc
ANDRA ..chiar vroiam sa te intreb de piticuta ta mica Amana...are 1 an si 10 luni sau inca nu e actualizata semnatura????fii-mea acum pe 8 martie implineste 2 ani...avem fete de-o varsta:)...ooo,cand a trecut timpul asa repede nu stiu..parca ieri abia o scoateam din spital...tematoare rau,fiind la primul copil..in spital m-am simtit in siguranta,ca dee,era toata lumea pe acolo...acasa insa ,pana ne0am intrat in ritm ...iar acum avem fete mari,care incep sa vorbeasca
ELENA da,ai drepatate cu departarea de casa..
BLANCA,TIGRUTZA,YLARI sanatate multa puilor vostri...chiar citisem in ziar ,parca, ca e epidemie la noi in tara...multi pitici bolnavi:(
ca vb de dunga..nici la mine nu a aparut..inca:)..eu sper sa nu apara deloc ca nu e super frumoasa..strica peisajul si ramane cateva luni si dupa nastere...insa,imi amintesc ca la sarcina ant mi-a aparut relativ devreme..nu mai tin exact minte,dar la 27 de sapt,cum avem acum...exista sigur atunci...
BELISSIMA mie mi-a luat a 2a oara sange,dupa ce am baut glucoza,la 60 min ...deci o ora...timp in care mi-a zis sa nu fac efort...si culmea mi-a iesit mai putin decat limita ..limita parca intre 100-200...si mie mi-a iesit 92:)))..multumesc lui Dumnezeu ca nu am probleme ca eu sunt devoratoare de dulciuri...nu mereu,dar si cand ma apuca...nu ma las pana nu terrmin o cioco intreaga....la sarcina ant,am ajuns la 20 de kg plus,pt ca in fiecare seara era in program cate o prajituyra de la cofetarie:)))....
pupici
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/