Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (31)
Raspunsuri - Pagina 16
tigruta spune:
Andreea sa ai un weekend minunat plin de romance
Diana ma bucur ca vii cu vesti bune iti dai seama ca pe la 11 a adormit si s-a trezit devreme..
Miha sanatate sotului..o mare prostie cu evaluarea asta si toata situatia in invatamant
Ana lia si mie mi-e greu sa il ridic dar macar a inteles si afara nu mai vrea in brate..
Tocmai am venit de afara unde normal ca a cazut in noroi, a plans iar n-a vrut sa manance ca ii era prea somn, dar saracul a avut vreo 5 scaune azi si are crampe..a adormit suferind
Elly, Andra gata inventarul?
Andra tare scumpa micuta ta..Luca nu vorbeste deloc dar stie sa se faca inteles
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 28+
tigruta spune:
Tzuky
sa ai parte numai de bucurii si impliniri
azi de ziua ta nu ne faci si noua cinste cu prezenta?
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 28+
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andra_C Gandeste-te ca tu iti vei vedea puiul printre primele dintre noi . Vei deveni mamica!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 25s+ |
Yooooooooooi! Deja ma trec fiorii!!!
Am facut inventarul. Uitati-va si voi, eventual mai numarati o data ca v-am zis ca nu-s de incredere
Daca aveti sugestii de estetica sau de alta natura, spuneti!
Elly 29+ cu Babyboom
AMR 10+ saptamani!
Ellyshor spune:
La multi ani, Tzuky!!!!!! Sa fii fericita si iubita! Si in curand mamica de Fluturas dragalas!
Elly 29+ cu Babyboom
AMR 10+ saptamani!
Andra_C spune:
Tigruta, e un pic mai mic decat Amana, nici ea nu vorbea acum 2 luni, oricum fiecare e in ritmul lui. Are personalitate puiul mic, daca se face inteles Eu tot o mai iau in brate, nu am cum altfel, destul de rar, dar o iau...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 25s+
iepurasu spune:
Pupicei si de la mine pe ziua de azi, am intrat sa va salut si sa va zic ca sensibila cum sunt m-a bushit plansu' de emotie pentru fetele de la odiseea de martie-aprilie.....uofffff ce om face cand vor incepe bebeii nostri scumpi sa apara....cred ca va fi mare bucurie pe-aici
Vroiam sa va rog sa treceti si la mine pe prima pagina un baietel (ca am ditamai baietoiul chirias in burtica!).
Va pup si va doresc un super-mega weekend!
Iepurasu cu bebe 25+
uliiasi spune:
LA MULTI AAAANI, TZUCKY!!!
Mama....ce bocete trageam si eu la fiecare fata din Odiseea lui David care nastea...si acum va fi fix la fel!
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 23+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
Anitta_O spune:
La multi ani, Tzuky! Sa ai un an frumos, de vis!
Elly, Blanca e nascuta in aceeasi zi cu mine, pe 31.03. Acum vad ca nu mai apare. Ore si-o fi sters ea data nasterii sau s-a evaporat din greseala?
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 24+
maiiunie2012 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anitta_O La multi ani, Tzuky! Sa ai un an frumos, de vis! Elly, Blanca e nascuta in aceeasi zi cu mine, pe 31.03. Acum vad ca nu mai apare. Ore si-o fi sters ea data nasterii sau s-a evaporat din greseala? Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 24+ |
Eu sunt autorul. Am crezut ca e o greseala.
O sa rectific.
Mirina5 spune:
buna, burtici.
La multi ani, Tzucky!!
Diana, sunt niste vesti minunate. Ma bucur enorm sa vad imbunatatiri in starea lui Mirciulica!! El cred ca este eroul Odiseei!
Ioana, cam urat din partea grupului...oricum, daca au facut asta, nu merita sa fii suparata pt ele. La noi, pe FB, esti ninevenita oricand!
Elly, ma bucur ca ai rezolvat cu micile probleme.Ai avut o sarcina "neplictisitoare", cu destule probleme, sper ca pana la sfarsit, sa nu mai intampini probleme.
Andreea, iti doresc un weekend minunat!!
Anxy, pe unde mai umbli?? Azi facem 30 de saptamani!!!
Virgi, si tu ai cam lipsit, banuiesc ca esti tot ocupata, ai grija sa mai iei cate o pauza din cand in cand.
Miha, si nepotelul meu a fost evaluat azi, i-au pus cam 20 de intrebari si au vrut sa-l trimita in clasa I, dar cumnata mea a refuzat, vrea sa-l dea in grupa 0, cu 2 prieteni ai copilului.
Cred ca de azi, putem incepe cronometrarea inversa,
AMR 10 saptamani