Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andra_C

Cititi mesajul lunii:
http://forum.desprecopii.com/forum/TopiculLuniiList.asp

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 25s+

foarte adevarat!! sunt de acord cu aceasta postare.
Deea, nici eu nu am putut privi tot filmuletul..eu sunt mai miloasa de fel si nu suport sa vad rani, sange etc si cand imi ia sange pt analize, ma uit in alta parte..durerea o suport, cu imaginea e mai rau

pupici si nb

Irina 29+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Virgi, pe unde mai umbli, doamna? Sper ca totul e in regula cu Constantin.
Foarte frumos mesajul!

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna fetelor,

FELICITY - imi cer scuze pentru mesajul intirziat. Nu am folosit nici eu mare lucru din bagajul pe care l-am facut de acasa. Spitalul la care am nascut chiar mi-a furnizat absolut tot ce am avut nevoie. Tampoanele lor au fost mult mai bune si anume pentru astfel de situatii, mi-au dat si o pompita speciala cu care faceam spalaturi locale ca am avut niste hemoroizi ingrozitori dupa ce-am nascut, nu mai vorbesc au absolut tot ce le trebuie pentru bebe, eu chiar numai in ultima zi am folosit bagajul meu cind a trebuit sa plecam acasa.:) Nu stiu daca e o regula generala si va fi la fel peste tot in State, insa asa a fost in cazul nostru. Plus ca noi am vizitat spitalul si ni s-a explicat/ aratat clar cum va decurge totul.

Fetelor care sunteti la prima nastere si nu numai, ceea ce pot sa va transmit din experienta mea proprie si personala e ca nasterea in sine e un proces foarte imprevizibil si nu veti stii niciodata cum se va derula exact. De aceea e bine sa aveti asa, un plan general in minte dar sa fiti si flexibile catre schimbarea acestuia. Eu am vrut clar sa nasc natural, fara epidurala si nu am vrut sa fiu indusa, insa, Bryce nu vroia sa iasa (desi incepusem sa ma dilatez usor) iar nivelul lichidului scadea alarmant asa ca au trebuit sa ma induca. Si iaca am fost indusa si am nascut natural, fara epidurala, ziceau asistentele ca sunt eroina spitalului ca nu am vrut sa fac epidurala.:) Dar am avut un travaliu cu tot cu oxitocina destul de suportabil. A inceput in forta pe la 3 dimineata iar ultima ora (de la 6 la 7 dimineata) a fost cea mai grea. Iar la 7:29 am , l-am nascut pe micutul Bryce. :)
Oricum ar fi, important e ca mama si bebe sa fie sanatosi si in afara oricarui pericol.

ELLY - pentru hemoroizi, ti-as mai recomanda sa nu stai direct in fund, pe ei. Nu stiu daca se gaseste acolo, insa aici sunt niste colacei speciali pe care ii pui sub fund si sunt fenomenali. Eu am umblat cu el dupa mine si in restaurante si in masina cind conduceam.:) Dar chiar ajuta mult.

Noi vom pleca catre aéroport peste putin timp. Ne itilnim cu tati azi. Yupiiii!!!

Va pup si un weekend placut,

Clara - mami lui Bryce si Kaeden - 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

salutare!!!
fetelor,poate e greu de crezut:),in leg cu ce reactia "prietenelor" de care v-am scris ieri...nici mie nu mi=a venit sa cred cand am vz ca nu mai pot intra pe fb la grupul la care vb cu ele(fiind un grup privat si excluzandu-ma de acolo)..iar dezamagirea a fost pe masura pt ca nu ne "cunoasteam" de ieri de azi.,,ci de 2 ani,de pe vremea cand eram gravide,activand atunci la o odisee ca a noastra acum..si va dati seama ca am impartit multe..bune,rele,sfaturi,contraziceri,sentimente de tot felul si mai ales minunatul mom al venirii pe lume a galustilor noastre--iepurasi nostri cum ii numeam noi--primele poze,primele gangureli a piticilor,etc..si vrei nu vrei te atasezi de unele mai mult de altele mai putin....dar certuri au fost si acolo(nu neaparat cu mine..eu in general sunt om pasnic) si incet incet a inceput sa se destrame odiseea,una dintre fete a fost "silita" :))),vb vine...sa nu mai scrie si sa paraseasca odiseea....cert e ca intr-un final s-a format un grup privat pe fb de 30 membri si acolo discutam zilnic toate,subiecte de tot felul si intimitati personale si despre copiii nostri,etc...frumos, fiecare sarea cu sfaturi la nevoie,intalniri intre noi,etc...
intr-o zi am avut o "altercatie" cu una dintre fete pt ca am indraznit sa scriu(in gluma,la mom acela) ca nu imi voi da coplilul la gradi din simplu fapt ca toate se plangeau ca cei mici nu se acomodeaza si ca plang si ca li se rupe sufletul...iar eu am scris ca sunt prea mici pt gradi si ca prefer sa stau cu ea acasa cat pot ,sa nu pierd mom cele mai importante alaturi de fetita mea ...e si de aici o intrega istorie, cu contraziceri si chiar apropouri nelalocul lor...poveste care iar m=a macinat si m-am suparat f tare ,pt ca nu sunt genul caruia ii place sa se certe sau sa intre in altercatii si ma consum pt orice fleac(trasatura caracteristica sensibilului rac:)))..si da-i si fumeaza,macinate,iar in perioada aceea eram gravida,lucru nestiut insa...la 2 sapt dupa ,parca...am aflat ca sunt gravida si m-am suparat enorm ca din cauza unor vorbe ,am facut excesul cu tigarile si supararile si am decis sa nu mai scriu o perioada la grup,pana se mai linistesc apele si eu..implicit si hormonii mei de atunci:))....dar continuam sa le citesc ,sa comentez la pozele piticilor si sa ma bucur,sa spunem in continuare de grup dar din umbra....cu unele chiar am vb in privat si le-am spus ca sunt insarcinata ..pt ca m-au intrebat(scrisesem eu la un mom dat la grup ca sunt cam varza emotional si ca am comis-o odata cu sotul fara sa ne protejam si ce tare ar fi sa fi ramas), nu am vrut sa le mint si normal ca le-am spus,dar intradevar le-am rugat sa nu scrie pe grup pt ca voi anunta eu la un mom dat...pana cand am scris la odidee aici ,iar una dintre fetele de la odiseea veche ,fiind si ea gravida acum,in aceeasi perioada ca noi,a scris la fosta odisee....acolo citind una dintre fetele din grupul de pe fb si "blamandu-ma" pe grup pe fb ca nu ii vine sa creada ca am scris aici la odisee si lor nu le-am spus nimic...ce sa va spun..o intreaga telenovela:))...si fiecare a inceput cu comentarii,cu chestii de genul,de ce nu a parasit grupul(asta de pe fb) daca nu are incredere in noi sa ne spuna ca e gravida,etc....si am dat un singur raspuns...ca nu vreau sa ma mai cert cu nimeni sau sa ma mai contrazic cu cineva,fiind si asa varza din cauza hormoniilor si avnad nevoie de liniste in perioada asta...multe nestiind cat m-a macinat pe mine simpla cearta de dinainte..doar una a aflat pt ca m-a sunat in perioada aceea si m-a bufnit plansul la tel(nu sunt cacacioasa si pish ochii repede de felul meu,dar atunci chiar eram varza )...si uite asa "majoritatea' cica:))) a decis scoaterea mea din grup...cam asta e povestea..trista pt mine...pt ca bune,rele ma atasasem mai mult sau mai putin de fiecare in parte....inca pastrez legatura cu cateva dintre ele care se pare ca nu au fost in "majoritatea" care a decis scoaterea mea din grup:)))
o poveste intortocheata cu bad end:)))
si de aceea am decis sa nu mai scriu,mai ales ca ele stiau de odiseea aceasta si nu vroiam sa le dau rost de barfa de la vreun comentariu de al meu facut aici..
nu e frumos ca am scris toate astea,dar asta e "trecutul" meu ca forumista:)) si pt ca incepusem sa explic de ce nu am scris o perioada asa de mare ,dupa intratrea mea in odisee si sa zicem cam lasasem in ceata ieri povestea aceasta...iaca-sa acum am varsat tot:)))

inchei aici ca iar m-am intins mai mult decat imi e plapuma:)

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

Mergi la inceput

ULIIASI ai dreptate ca cele mai puternice dureri sunt de la dil 7 la 10...asa si eu..pana la dil 7 am rezistat cu stoicism si abia atunci am cerut epidurala,spunandu-mi-se ca e prea tarziu pt ea ,ca in 30 min nasc...ceea ce s-a si intamplat....bine,la mine a fost si mai rau ca fiimea venea putin transversal si dr a trebuit sa o intoarca inauntru ca sa nu ajungem la cezariana..asa ca pe langa contractiile puternice mai aveam si asta de indurat..dar a trecut repede si totul a fost ok...per total nasterea la noi a durat de la 9 dimi la 12:55...nastere provocata..incepusem sa va scriu aseara dar am pierdut mesajul...sper sa reusesc maine sa va povestesc cum a fost ca vedeti cum ma intind la barfa si imi trebuie 2 ore :)))

ufff,o contractie de toata frumusetea acum...am transpirat instantaneu:)))

apropo am fost si noi la dr azi...avem 1 kg,suntem ok, colul cica inchis,fetisoara nu a vrut sa si-o arate ..sper sa o vedem data viitoare....aaa si am luat deja pozitie...e liliac acum pitica mea, cu capul in jos ..nu degeaba o simt eu ca manutele pe acolo..nu are deloc astampar:))...e cu mult mai jucausa decat prima mea printesa:)))

BLANCA bine spus
ohh,acum am citit de micuta Eva bolnavioara...sanatate multa..te inteleg cat de chiauna esti....noi in perioada asta nu ne mai ducem la locurile de joaca de frica bolilor..doar in parc in aer liber...e drept ca ne ajuta si timpul frumos de aici

Mergi la inceput

MMAMITA wwwwwoewwww..27 de ore ...daca eram la prima sarcina si te auzeam cu 27 de ore de travaliu...cred ca nu mai dormeam de stres si frica pana la mom nasteri...bine imi inchiopui ca nu au fost 27 de ore cu dureri...dar totusi te epuizeaza...
la noi a fost nastere provocata pt ca aveam deja dilatatie 2 spre 3 ...si moasa mi-a rupt apa pe la 9,contractiile la fel cum spuneai ..ieseau din grafic..mi-au bagat calmante...si la 12;55 gata,matza era afara:))
mie imi era frica de faza cu ruperrea membranelor..dar nu am simtit nimic..doar umed si cald:)

CLARA si eu am vizitat spitalul inainte de nastere...chiar moasa m-a dus sa imi arate unde e sala de nasteri, a zis ca e mult mai bine pt psihicul meu..iar eu am ramas inmarmurita de cat de curat si alb era :)))...si ii zic sotului...vai da ce curat si frumos e(spital de stat,nu privat)....sii el..pai cum vrei sa fie?:))...cand i-am aratat pozele de acum din giulesti ,cand a nscut prietena mea in dec 2011,si a vz sertarele de fier de langa pat , pline de rugina....zice..a de asta ai ramas tu uimita de curatenia din spital:))
hai ca am dat-o in altele....ideea era ca e indicat sa poti vedea si 'familiariza" din inainte cu locul unde vei naste,daca ai posibilitatea sa iti arate dr

gata,hai ca am terminat de citit ce a-ti scris
ma pot duce linistita la nani:)))
pupici

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Astero, draga mea, chiar imi pare tare rau pentru dezamagirea prin care ai trecut, dar viata reala e mult mai frumoasa, tu stii asta. Sa ai in continuare o sarcina cat mai linistita!

Mergi la inceput

Iaca ceva interesant despre oxitocina:
http://totb.ro/oxitocina-molecula-increderii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna dimineata!

Revenim si noi in peisaj dupa 2 zile de chin si jale
Astazi ne-am trezit mult mult mai bine. In cele din urma am luat de miercuri seara o crema pt asta, prescrisa de medic, Proctoglyvenol, si adaugand si multa multa crema de galbenele se pare ca am reusit sa le vin de hac monstruletzilor.
Doamne fereste, nici dusmanilor mei nu le doresc o astfel de experienta.

Va multumesc tuturor pt sfaturi si incurajari. Clara am citit si eu de colaceii respectivi, dar cum eu stau oricum numai in pat, am stat doar pe parti zilele astea si cred ca si asta a ajutat.
In fund evit sa stau demult, de teama scurtarii colului.

Legat de nastere, chiar nu stiu ce sa mai zic. Am ajuns la concluzia ca depinde de reactia fiecarui organism. Unele femei se refac ff repede dupa cezariana, altele nasc natural ff usor. Si inversul medaliei.
O sa vedem la momentul respectiv fiecare pt ce alternativa optam si sa speram ca e cea potrivita pt noi.

Puiul meu aseara m-a impresionat tare tare Nu stiu cum s-a miscat sau ce voia sa faca dar a scos o manutza sau un piciorus in relief...deci se vedea asa o umflatura ca o nuca...si cand am pus manutza se simtea tare si s-a retras repede. Poate l-am gadilat in talpitza, ca era undeva pe lateral sub coaste, si el e deja in pozitie pelviana mi-a zis dr.
Mi-au dat lacrimile de emotie.

Elly 29+ cu Babyboom

AMR 10+ saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana_M spune:

Buna ziua!
Scuzati ca dau buzna. Ma adresez gravidutelor cu Rh negativ. Am o prietena care are de vanzare un vaccin antiRh. Nu a mai avut nevoie de el la nastere, pentru ca baietelul ei are tot Rh negativ. Ea l-a cumparat cu 800 lei, dar vrea sa-l dea cu 200-300 lei.
Pentru cele interesate, comunicam prin mesaj privat.
Multumesc!

Mergi la inceput