cum imi dau seama daca are otita?
Raspunsuri - Pagina 3
ela_04 spune:
O luna de fier imi pare f mult....noi aveam o anemie din nastere si luam 2 saptamani pe luna. In primul an a fost doar o sapt.
Iar povestea asta ca linisteste copilul a fost numai o poveste in cazul nostru....se trezea si de 4 ori pe noapte ca asa a fost el mai mancacios...si inca e...
fierul in exces sau fara analize poate avea urmari f grave...daca tot ai internet iti recomand sa te informezi mai intai ca nu vreau eu sa te speri...
theo_2004 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dana vio
E totusi o dr, eu zic sa-i dai trat si urmareste-o, sa vezi cum se simte. Poate reusesti s-o duci si la analize, chiar daca le platesti tu, nu sunt foarte scumpe, intreaba la laborator daca au capilar, un tub fooarte subtire pe care-l folosesc sa recolteze sangele din degetel; sa stii ca nu este traumatizant pentru copil, pana am iesit din cab Alex era foarte incantata de experienta! Alexandra Maria 14.12.2007 |
Sunt atatia doctori care sunt varza ca ... nu m-as baza doar ca-i doctor. Hemoleucograma din degetel e fff mportanta. Si pentru a vedea cum e cu fierul si pe viitor in caz de "raceli" cand se prescrie antibiotic dupa ureche. Prin hemoleugrama se afla imediat daca infectia e virala sau bacteriana si abia apoi se merge mai departe ...
Serialbastre spune:
Nu vreau sa te sperii mai ales ca nu cunosc medicii de care vorbesti. Dar din experienta mea iti spun ca se intampla (cam des la Suceava si nu numai) ca medicii sa greseasca diagnosticul, asa ca cel putin mie nu-mi ajunge argumentul "e doctor " ...
Am patit-o de curand, cand am ajuns sa ma internez cu pitica cu diagnostic de pneumonie si speriata fiind am acceptat tratamentul din spital. Abia la externare, si cu interventii, am obtinut radiografia si analizele si trei medici mi-au infirmat pneumonia.
Multa sanatate!
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
Angie.C spune:
Alina, baietelul meu era exact ca al tau, nervos, agitat, plangacios, medicul, la fel, mi-a zis ca are lipsa de fier, de calciu si-mi dadea sa-i dau aceste 2 suplimente, dar pentru siguranta (eu nu pera ma incred in medici), i-am facut analizele si el nu avea nicio lipsa din cele 2, ba din contra era perfect sanatos. E alegerea ta sa-i dai pentru ca e doctor si sa -i faci analizele ca sa ai liniste ca medicul nu a gresit.
alinanecolau spune:
Buna dimineata,fetelor multumesc tuturor pt sfaturi,voi tine cont de ele si voi merge sa-i fac analize,dar lucru extraordinar,noaptea trecuta am dormit mult mai bine,s-a trezit pe la 4 sa pape si apoi la 7,poate fi doar o coincidenta,o voi urmari si urmatoarele nopti
Anca_Doina spune:
Referitor la fier - medicul de familie mi-a recomandat la fetita cea mare (pe la 1 an) pe motiv ca "sunt cam albe urechile". A vazut-o apoi un pediatru care mi-a spus clar - nu fier fara analiza, deoarece fierul in exces nu se elimina si face rau.
Si fetita mea cea mica era foarte agitata noaptea. Noua ne ies dintisorii si gingiile sunt foarte umflate. Am inceput de cateva zile sa ii dau dupa ora 18-19 ceai de musetel si tei (nu concentrat). Doarme bine si nu se mai trezeste plangand. Eventual incearca si tu...
eveline spune:
alinanecolau - ma gandesc, nervozitatea asta si trezirile dese noaptea, oare nu ar putea fi si un semn al unui puseu de crestere? Daca nu ma insel este unul pe la 9 luni...zic si eu...cam cum vine asa trece. Sper sa fi fost asta!
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
alinanecolau spune:
azi am fost cu ea la dr de familie si mi-a spus ca nu pare anemica sa-i trebuiasca fier,dar pt linistea mea mi-a dat sa-i fac mai multe analize,printre care si pt viermisori,de asemenea mi-a spus ca este umflata in locul unde ies caninii si ea crede ca de asta este asa nervoasa,astept pana luni sa vad,dar nu stiu oare sa-i mai dau fier?
eveline spune:
Cum crezi..eu nu i-as mai da, sa nu influentez nici analizele. Daca are lipsa reiei luni dupa ce iei rezultatele, macar esti linistita.
La ce lab ai de gand sa mergi?