Asp.opt.>20ani(763) FELICITARI EllaR!!!
Raspunsuri - Pagina 9
Hesstia spune:
Gaaataaa, am scapat de moderare, in sfarsit ma simt si eu in timp real alaturi de voi. Vreau, mai intai de toate, sa va multumesc pentru primire, am simtit asa o energie pozitiva si frumoasa venind dinspre voi si sper sa-mi fi gasit si eu in sfarsit locul
Apoi, ce voiam sa zic punctual vizavi de ce am citit pe paginile anterioare:
EllaR, felicitari pentru bebe!! Sa fie intr-un ceas bun, sarcina dusa pana la termen fara probleme si un bebe sanatos!
Lorena,eu nu-mi permit sa-mi dau cu parerea vizavi de problemele tale, in primul rand ca stiu doar ce am citit ca ai scris acum si in al doilea rand ca-s noua si nu-mi vine , insa sper ca problemele se vor rezolva si totul va fi bine!
Ana178081, voiam sa te intreb ce catelusa ai si sa te mai intreb de ce trebuie sa faca pui . Adica spuneai tu de ce probleme cu banii, poate ar fi mai bine sa o castrezi...
Ipopica, cu ureaplasma ne luptam.
Eu nici nu stiu daca ati reusit sa cititi ce am scris din cauza pacatoasei asteia de moderari... cum ajung si eu in listuta de pe prima pagina?
claudela spune:
Trec si eu intr-o fuga sa va pupacesc!
Maine nu va ratez la povesti. Dau eu -aua de dimineata, ca astazi nu am avut timp sa intru deloc.
Felicit si eu noua graviduta!Multa sanatate si sarcina la termen!
Primavara incepe cu tine!
Un nou inceput!
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Va mai amintiti de mine? Nu am venit sa va spun ca sunt cu burtica Sunt ok, inca mai am pana imi astept cm-ul, de testare nu vreau sa aduc, ca stiti voi de ce Bine ati venit, fetelor noi , aici avem o vorba, ultimii veniti, primii plecati, dar sa mai luati vreo 2-3 cu voi. Ella felicitari si sarcina usoara , sa zici la ce biserca ai dat, poate ajuta pe cineva Dana, am vazut ca ai intrebat de mine cand am citit un pic in urma, am anuntat ca ma retrag o vreme, ca prea sunt cu butoiul si simt ca "aspirante optimiste" nu e chiar pt mine. Una din fetele noi intreba de estradiol, este ok, nu e deloc mic, el iti da nr de foliculi maturi pe care ii aveai, cum era sub 150 inseamna ca aveai unul care se pregatea sa devina mare deci e clar ca nu ov in z14. Deny, eu nu am inteles, pana la urma care e faza cu sotul tau si tine, dar poate ca din cauza ca am sarit peste capitole. Lore, cu tine am inteles , dar eu zic sa nu te arunci, e mai greu cand te chinui pt bebe si mai ai si probleme financiare, dar voi va iubiti, asa ca lupta pt el, e sotul tau, nu e nici o rusine sa lasi de la tine. Xdidi, imi place de tine ca lupti Hai ca m-am intins, dar nu stiu cand mai intru, pt ca vreau sa fac o pauza de la toate astea... |
eu am intrebat de estradiol , ms mult de raspuns , nu stiam ce sa cred de valoarea lui . toate cele bune si tie si un bebe cat mai curand
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xdidi gabi, ce chsit ?...si eu am sarit un capitol cred....scriem mult si recuperez greu....si eu am chist si acum dupa sangerarile alea mi s-a si dereglat , trebuia sa-mi vina duminica...eu nu cred ca am de la chsit asa ceva ca am mai avut si mai babane ca asta si eram ceas.... offf multe prb avem noi la subsol.... mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
cam asa e , cam multe probleme trebuie sa infruntam noi femeile
velvet spune:
buna ziua fete
gabymultumesc de urare!sper sa fii si tu bine.la mine sunt slabe sanse sa plec de aici,dar mergem mai departe...
va pup pe toate
ralucaneagu spune:
Eu sunt f nostalgica azi , ma emotioneaza orice . Am gasit pe net un jurnal de sarcina , va redau aici cateva ganduri sa vedeti cat de frumos e scris
Joia trecuta, pe 16 februarie, am fost la primul control ginecologic. 'confirmare a sarcinii' se numea examenul solicitat... si mi te-a confirmat! :) Inca din primele imagini doctorita mi-a spus ca existi. A intors inspre mine ecranul si mi te-a aratat: ai 4,8 mm si o inimioara rudimentara care deja pulseaza. Fantastic a fost sa aud acest lucru. Ne-am bucurat amandoi enorm. Am anuntat pe toata lumea in jur de mare noastra 'realizare' :) Urmeaza cateva analize de rutina, si saptaman viitoare un nou control. Nu am intrebat, nu mi-a spus nici doctorita, dar probabil e doar o inimioara, nu doua, cum, in secret, ne doream amandoi. Sa fii tu sanatos ca e destula minunea si asa...