Asp.opt.>20ani(763) FELICITARI EllaR!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Ipopica da am un itinerar bine stabilit, sa vedem ce urmeaza in marttie dupa laparascopie, nu stiu cum sa fac sa vin la bucuresti pentruanalizele de coagulare ca nu po lua trmitere de la doctorul de familie, luna asta mi-a dat pentru analize si luna viitoare imi trebuie pentru internare asa ca cred ca astea le aman putin pe aprilie daca nu vine berzoiul pana atunci, ca doar na vine primavara si tot prind eu macar una si pentru mine.
Sunt imbracata si gata de plecare la eco cu sora mea, dupa operatie de fiere.
Asa mi-as face si eu un eco maine sa vad daca am ovulat dar imi ajung 2 zile pe drumuri maine sunt cuminte stau acasa.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

V-a fost dor de mine???
Eu tocmai acum beau ca abea am venit de la dr de fam.Mi-a dat sa fac urmatoarele analize:HLG,VSH,FIBRINOGEN,GLICEMIE,COLESTEROL TOTAL,TRIGLICERIDE,TGO,TGP,CREATININA,ACID URIC,CELCEMIE,SIDEREMIE,SUMAR URINA. Atat!Cred k astea sunt doar cele gratuite.In rest ce ar mai trebui sa fac?Mentionez k eco nu vreau sa fac curand,PAP+secretie voi face luna viitoare(sper)
Miky sotul meu reusise anul trecut sa se lase de tigari cu Nicorette,dar le-a luat din nou dupa 4luni.Acum vad ca iar nu prea mai fumeaza,daca trage 2 tigari/zi
Mihaela ma bucur ca ai reusit sa gasesti un alt dr.Sa fie curand
Luciana2008 n-ai ajuns la ovulatie inca?Cat are CM-ul tau?Noi suntem ca in aceeasi perioada.z19 eu,UCM>33z.Trage tare
Va pup pe toate,eu ma bag la un ,un si la sfarsit putin casnic

Eu i-am aratat ieri doctoritei analizele de sange de pe prima pagina si hormonalele, i-am zis ca mi le-a dat medicul de familie si a zis ca e de acord cu ele ca trebuie facute, in plus ai vazut cele care provoaca infertilitate si care eu ziceam zilele trecute ca o sa le las la urma, le-am facut ieri.
Astept rezultatul pe email dar au zis ca dureaza 2-3 zile.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor, iuhuuu abia am citit ...
Lore iubita cred ca e vorba de ceva de moment, toti ne certam si ne impacam, noi avem relatie de 10 ani luna viitoare si am stat 2 ani la distanta si nu e chiar roz....poate esti putin dezamagita cu jobul, dar zicea cineva tot aici pe forum , cand Dumnezeu iti inchide o usa , iti deschide o fereastra...eu zic sa fi optimista si sa astepti fereastra, care cu siguranta va fi mai buna pt familia ta....eu incerc sa-mi vad interesul in familie si nu individual, e mai greu singur...
bob ziceai ceva de bauturi si teste, nu beau sucuri din comert, doar apa si n-am mai facut testu azi, am uitat si am afcut pipi inca n-a venit...
miha endometrul trilaminar este un endometru grosut si bun pt implantare, de obicei in perioada lutheala el se stratifica si capata aspectul asta trilaminar...cat despre laparoscopie....nu e chiar o joaca este o operatie in toata regula si trebuie pregatire(nici eu n-am facut secretiile la laparo)....insa nu inteleg dc iti trebuie radiolog la histeroscopie(asta se face cu o camera ca la colposcopie), iar daca este vorba de HSG(care este histerosalpingografie) din experienta mea , n-as face procedura asta daca ma gandesc la laparoscopie, pt ca in cadrul opeartiei iti poate verifica permeabilitatea trompelor mai bine ca la HSG si poate si interveni daca este cazul.....
laparoscopia as face=o in locul tau daca sufar de o infertilitate inexplicabila sa vad si pe dinauntru ce este, nu intotdeauna ecografia ajuta, in eco sunt puncte moarte in care nu se poate vedea decat daca ai imensitati si poate ai chestii micute...intra pe forumul de laparo si citeste din urma...sau daca ai intrebari iti stau la dispozitie cu drag
elle nu stiu daca te-am felicitat pt bebe, dar inca o data nu-i bai ....asa ca FELICITARI
eu sunt putin prinsa cu treaba cred ca intru mai tarziu sa va citesc....puuuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Va mai amintiti de mine?
Nu am venit sa va spun ca sunt cu burtica
Sunt ok, inca mai am pana imi astept cm-ul, de testare nu vreau sa aduc, ca stiti voi de ce
Bine ati venit, fetelor noi , aici avem o vorba, ultimii veniti, primii plecati, dar sa mai luati vreo 2-3 cu voi.
Ella felicitari si sarcina usoara , sa zici la ce biserca ai dat, poate ajuta pe cineva
Dana, am vazut ca ai intrebat de mine cand am citit un pic in urma, am anuntat ca ma retrag o vreme, ca prea sunt cu butoiul si simt ca "aspirante optimiste" nu e chiar pt mine.
Una din fetele noi intreba de estradiol, este ok, nu e deloc mic, el iti da nr de foliculi maturi pe care ii aveai, cum era sub 150 inseamna ca aveai unul care se pregatea sa devina mare deci e clar ca nu ov in z14.
Deny, eu nu am inteles, pana la urma care e faza cu sotul tau si tine, dar poate ca din cauza ca am sarit peste capitole.
Lore, cu tine am inteles , dar eu zic sa nu te arunci, e mai greu cand te chinui pt bebe si mai ai si probleme financiare, dar voi va iubiti, asa ca lupta pt el, e sotul tau, nu e nici o rusine sa lasi de la tine.
Xdidi, imi place de tine ca lupti
Hai ca m-am intins, dar nu stiu cand mai intru, pt ca vreau sa fac o pauza de la toate astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

Am uitat sa zic>azi cand am mers la dr,am intrat putin la toaleta si cand sa ma sterg hop ca imi curgea putin sange.Oare de ce?Ca eu sunt la ovulatie,nu tb sa vina CM-ul Sa fie vreo problema pe acolo.N-am avut asa ceva,doar cand am ramas,dar era cam la 2-3sapt de la conceptie.

Se poate sa ai o ovulatie mai agresiva, nu te speria doar sa nu continue acea sangerare.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Va mai amintiti de mine?
Nu am venit sa va spun ca sunt cu burtica
Sunt ok, inca mai am pana imi astept cm-ul, de testare nu vreau sa aduc, ca stiti voi de ce
Bine ati venit, fetelor noi , aici avem o vorba, ultimii veniti, primii plecati, dar sa mai luati vreo 2-3 cu voi.
Ella felicitari si sarcina usoara , sa zici la ce biserca ai dat, poate ajuta pe cineva
Dana, am vazut ca ai intrebat de mine cand am citit un pic in urma, am anuntat ca ma retrag o vreme, ca prea sunt cu butoiul si simt ca "aspirante optimiste" nu e chiar pt mine.
Una din fetele noi intreba de estradiol, este ok, nu e deloc mic, el iti da nr de foliculi maturi pe care ii aveai, cum era sub 150 inseamna ca aveai unul care se pregatea sa devina mare deci e clar ca nu ov in z14.
Deny, eu nu am inteles, pana la urma care e faza cu sotul tau si tine, dar poate ca din cauza ca am sarit peste capitole.
Lore, cu tine am inteles , dar eu zic sa nu te arunci, e mai greu cand te chinui pt bebe si mai ai si probleme financiare, dar voi va iubiti, asa ca lupta pt el, e sotul tau, nu e nici o rusine sa lasi de la tine.
Xdidi, imi place de tine ca lupti
Hai ca m-am intins, dar nu stiu cand mai intru, pt ca vreau sa fac o pauza de la toate astea...

Haaaa, te-am prins, ma bucur ca ai mai intrat sa ne da vesti despre tine, poate nu mai vine menstra eu zic sa no astepti. Un mare si nu mai pleca ca ne e dor de tine.

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Miky da, o astept pt ca deja am spoting desi sunt sub duphaston, si nu e de la implantare, ca a trecut multa vreme de la ultima data de la actiune. Cred ca este chistul meu care sangereaza, oricum ma duc maine la dr sa vedem ce este.

Mergi la inceput

Miha am uitat ca ai intrebat de laparoscopie , mai uit si eu din cand in cand, ce anume vrei sa sti de aceasta operatie? eu de ex mi-am revenit cam intr-o saptamana depinde de organismul fiecarei persoane, nu este o operatie grea o sa stai o zi internata si in timpul interventie asa cum a zis si Xdidi iti verifica si trompele si uterul, sa iti iei niste chilotei mai comozi si niste absorbante zilnice pt ca o sa ai ceva scurgeri si bineinteles daca faci la spital o sa iti dea o lista de medicamente sa o cumperi tu de la farmacie, mie asa mi-a dat (analgezice si nu mai stiu ce ....care se pun in perfuzie ) mai intreaba-ma ca iti spun, acum nu imi mai vine in minte ce sa iti spun.

3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Miky da, o astept pt ca deja am spoting desi sunt sub duphaston, si nu e de la implantare, ca a trecut multa vreme de la ultima data de la actiune. Cred ca este chistul meu care sangereaza, oricum ma duc maine la dr sa vedem ce este.

Bafta multa la dr, sper ca chistul tau sa fi dat inapoi.

3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Xdidi sa nu uiti sa intri sa ne spui ce ai facut la dr. Bafta multa.

3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput