Asp.opt.>20ani(763) FELICITARI EllaR!!!
Raspunsuri - Pagina 11
miky82 spune:
Raluca sa le faci si pe cele din ziua a 3 a ca sunt si acelea foarte importante, eu acum o sa le fac pe cele din ziua 14 si 21.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 Raluca sa le faci si pe cele din ziua a 3 a ca sunt si acelea foarte importante, eu acum o sa le fac pe cele din ziua 14 si 21. Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi 3 Inseminari nereusite |
scumpa , care sunt cele din z3?
va multumesc mult ca ma sfatuiti , eu aici in tara straina nu am cu cine vb , iar medicii nu sunt comunicativi
Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...
ralucaneagu spune:
citat din mesajul lui velvet katy,miky care sunt analizele din ziua 14? |
eu am facut in z14: estradiol , fsh si lh
ralucaneagu spune:
citat din mesajul lui LumyMony Banuiesc ca nu am ovulat pentru ca nu simt nici un fel de durere |
in a cata zi esti?
ralucaneagu spune:
citat din mesajul lui LumyMony Banuiesc ca nu am ovulat pentru ca nu simt nici un fel de durere |
tu esti din braila? si sora mea sta tot acolo si nu am mai vazut-o de 7 ani
ralucaneagu spune:
Am gasit un articol interesant:
In organismul femeii exista 3 niveluri ierarhice de control al ciclurilor hormonale sexuale:
1. directorul = hipotalamusul, care da ordine sefilor de sectie (parti ale hipofizei). Ordinele esentiale in cazul de fata sunt reprezentate de hormoni numiti FSH-RH (hormon de eliberare a FSH) si LH-RH (hormonul de eliberare a LH). Numele spune clar ce rol are fiecare.
2. seful de sectie = hipofiza, care da ordine maistrilor (ovarelor). Ordinele plecate de la acest nivel sunt hormonii numiti FSH (hormon stimulator al foliculilor) si LH (hormon luteotrop, adica de formare si stimulare a corpului galben).
3. maistrii = ovarele, care transmit ordinele primite muncitorilor (foliculii ovarieni, eventual corpul galben).
miky82 spune:
analize z 14: estradiol, fsh si lh
z 3: estradiol, fsh, lh, prolactina si tsh
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
miky82 spune:
Lumy eu fac test de ovulatie si dupa ce am test pozitiv, eu am avut si 3 zile cu test pozitiv, poti sa faci pana la primul test de ovulatie negativ macar 2 sau 3 luni ca sa iti dai seama cum functineaza corpul tau.
3 Inseminari nereusite