Strengari de Mar - Apr 2012 - 35 Hai Ruxandra!!
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SuperMami_1/SuperMami_1.jpg)
SuperMami_1 spune:
Hai Ruxandra!!
Dana, esti tare simpatica, m-ai amuzat cu galeata aurie !
Tala, buna ideea cu ziarul...eu nici nu m-am gandit la asta!Sanatate multa!
Eu aud doar borboroseli in burta iar linia neagra inca n-a aparut.
Sunt un pic nelinistita pt ca mi-a iesit glucoza in urina si nu stiu daca e ok, ca nici nu scrie limitele de valori. Dara, stii ceva de chestia asta?
Azi am retinut copilul racit acasa si sper sa nu ma ia si pe mine raceala
Meg, mi-au placut pozele cu tine si Matei de pe facebook...ce idee buna!
Miha, mamica fericita de Rares si
33+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dara76/dara76.jpg)
dara76 spune:
Dana, simptomul cel mai relevant la preeclamsie e asta cu proteina in urine, tensiunea e pe locul 2 sau mai mult ca relevanta, dar e mai usor de monitorizat si de-aia se monitorizeaza ea. Am citit si de cazuri rare fara tensiune, dar na, tre' sa fii mult prea exceptie, nu e cazul. Ca si invers, exista tensiune fara preeclamsie, daca nu-s proteine in urina, nu e preeclamsie, e doar tensiune arteriala marita in sarcina (sau preexistenta).
Poate vor sa-ti faca mai multe analize, ca se masoara multe in urina asta de 24 de ore, inclusiv glucoza, etc.
Miha, ar fi util, cred eu, sa-ti iei si glicemia din sange, trebuie sa fie sub 92 dimineata (dupa minim 8 ore inainte de ultima masa). Si daca ai cum si dupa mese, la 2 ore, sa nu treaca de 130. Mai mult de corelatia asta nu stiu.
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SuperMami_1/SuperMami_1.jpg)
SuperMami_1 spune:
Dara, din ce am citit, cica e corelata cu diabetul gestational, dar tinand cont de faptul ca testul de toleranta mi-a iesit ok, cica ar indica probleme cu rinichii.
O sa o sun pe dr sa o intreb. Merci oricum.
Miha, mamica fericita de Rares si
33+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lady_X/Lady_X.jpg)
Lady_X spune:
Nastere usoara Ruxandra, refacere rapida si bebe sanatos.
Dara, desi biberoanele de care zici seamana cu sanul, in descrierea lor spun ca sunt pentru o trecere usoara de la alimentatie naturala la cea artificiala. Asa spune si la multe altele care cica imita suptul la san. Singurele care se lauda ca n-ar interfera cu alaptatul, si sunt si pentru trecere inapoi de la lapte praf la san si le-am gasit eu sunt medela calma. Acuma ce sa zic, mama incepatoare, caut si eu info pe net si imi fac o parere de acolo. O sa vedem in functie de bebei ce si cum. Si la fel ca aredwyn, am luat si eu o pompa de la ei la care am primit tetina gratis.
Dana, eu am mai auzit de urina colectata in 24h la cineva cu diabet, monitorizau parca si corpii cetonici. In sarcina banuiesc si eu ca or fi pt proteine.
Am reusit si eu sa spal hainutele si lenjeria, mai am doar cateva de calcat. Am luat pana la urma ceva detergent sensitive, lichid, pentru bebei de la DM, firma lor de detergenti, Denk Mit
Pentru igiena bebeilor ce produse cosmetice o sa folositi? Mi-ar place sa fie ceva din cap pana in picioare, fara lacrimi si cat mai natural. As prepara eu ceva daca as stii o reteta. Momentan mai caut.
Desi speram sa se intoarca bebe ca sa nasc si eu natural, aseara mi-a spus endocrinologul ca la tiroida mea se indica cezariana. Asa ca sa stea bebe cum vrea, nu mai conteaza. Sunt putin dezamagita momentan, pana asimilez noutatile. 32+