Strengari de Mar - Apr 2012 - 35 Hai Ruxandra!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

La multi ani, Meg! Sanatate, nastere si recuperare usoare si bebica sanatoasa!

32+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

wow, dara, asta da promptitudine! multumesc mult de urari (si de aici si de pe FB ) ; sa avem cu toate nasteri usoare si copilasi sanatosi!

am fost pe seara inca o tura in ikea, am luat salteaua pentru matei si inca niste maruntisuri.

vineri merg la concert IRIS ( http://www.sapteseri.ro/ro/detalii-eveniment/iris-jukebox-24-feb-2012/bucuresti/ ), sper sa nu fiu ciudatenia clubului cu burta pe care o am ( e primul concert iris "de club" la care merg, in rest numai pe stadioane/sala polivalenta/palatului, etc); nu stiu daca sa il iau pe matei, care e si el mare fan., mi-e ca va fi fumaraie pe acolo, nu?

meg,dematei(9.02.2007) si cu 36+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

La multi ani Meg!

Da, prin cluburi e cam fumaraie, probabil dupa o vreme si tie iti va fi mai greu sa respiri.

36+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

sper sa nu mi se faca greata de la fum, sa vedem...in cel mai rau caz pierd 30 RON pe bilet, nu-i bai, asta daca chiar sunt conditii prea vitrege pentru gravide

meg,dematei(9.02.2007) si cu 36+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

La multi ani Meg!!! multa sanatate, fericire, nastere usoara, refacere rapida si bebelina sanatoasa, papacioasa si necolicoasa

Monica, fericita 35+ cu Cezar-Andrei

AMR: 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emmaella spune:

La multi ani Meg!Multa sanatate,nastere usoara,recuperare rapida ,bebita sa fie sanatoasa si mancacioasa!

Emma,mami de Andrei(7 ani) si36+ Anastasia

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Monna, . Eu doar am vrut sa spun ca se poate culca bebe pe burta ta sau a tatalui. Cica ar fi si o pozitie buna pentru colici.
Cred ca adevarata problema este daca ai un bebe ce nu doarme de nici un fel pe spate. am auzit destule cazuri. Bebe care urla si urla si nu adoarme. cum l/ai pus pe burta insa, cum a adormit. As fi curioasa sa aflu ce metode exista de a/l face sa adoarma pe spate.

Dara, am vazut pe unele website/uri chiar si retete de facut gripe water acasa.

Mie mi/e groaza si ma gandesc la sids. De aia Finn a dormit cu noi noaptea pana la 18 luni iar ziua aproape mereu dormea sub ochii mei. Ce m/a mai linistit a fost faptul ca avea refluxul de a vomita foarte bine dezvoltat. L/am gasit de cateva ori plin de voma si el dormea linistit.

Meg, La multi ani!

Chito, bine ai revenit!

Finn Constantine 15.10.2009 si 31+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

La multi ani Megbeng!!!

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
33+ Victor Gabriel

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Neata!!!
La multi ani Megbeng!!!
Eu nu mai am stare/somn tre sa merg sa-mi vad Motzata... abia astept... merg sa fac un ibric mare de
Sa aveti o zi faina!!!

Mami fericita de strumfita si 38+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

La multi ani Meg!

Aredwinn si Happy eu am scris la un mom dat impresiile despre sampon: erau pozitive insotite si de aprecierea sotului (pe care insa nu pot spune ca ma pot baza pt ca zice ce crede ca trebuie sa zica). Mi s-a parut ca straluceste mai tare si dupa ce am dat motzul jos parea sa aiba si volum mai mare (oricum se poarta ca un sampon pt volum pt ca se piaptana greu si eu nu folosesc de fel balsam)

Mergi la inceput