Strugurasi de Sept-Oct2011 *39*
Raspunsuri - Pagina 6
andreea_t spune:
Multumim Nanna!
La multi ani, Ronald si Dimitris! E o zi minunata pentru noi
Zubi, gazele ne-au venit 470 pe 2 luni, apt de 2 ca, dar cu suprafata de 75 mp, etj 2.
pinkysor spune:
Noi ne-am intors de afara! Am stat 2 ore! 
E asa de bine ![]()
La multe lunite Andrei, Dimitris si Ronald!!!
Dbunny, imi pare rau ca nu mai ai laptic
cu ce incepeti diversificarea? Cu fructe?
Lena, eu am vazut ieri emisiunea si mi s-a parut foarte interesanta, mai ales ce spunea tipa psiholog despre agresivitate.
Sei, ii trimitem Elenei un pupic!
Bravo pt marut!
Bravo bebe T! 
Zubi, clar e exagerat! Si la 2 camere! 
Merg sa-i dau papica!
JadeJador spune:
La multe lunite Andrei , Ron si Dimitris ! 
multumim pt felicitari , suntem baieti mari de acum ![]()
_
de
T 5+
JadeJador spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel Bravo Ela ![]() ![]() ![]() Bravo T ![]() ![]() ![]() Jade, in cat timp s-a facut morcovul la aparat? Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)![]() |
in 15 minute

_
de
T 5+
mikka11 spune:
Fetelor, pana cand avem timp sa platim impozitul pe anul acesta fara sa ne suspende indemnizatia? Am vazut ca unei fete de la iulie-august i-au suspendat indemnizatia pe februarie pt ca nu a platit impozitul pe anul acesta!
LenaC spune:
Mikka, nu cred...
poate are vreo datorie. impozitul pe anul curent se poate plati pana la sf anului.
Eu cand am depus pt indemnizatie mi-au cerul un certificat de atestare fiscala. Mi l-au dat si eu nu am platit inca impozitul pe anul acesta.
nanna_mika spune:
Felicitari T!
. Eu i-am dat morcov cat a vrut
. Azi a mancat mai mult ca ieri.
Sei - a iesit Ela dupa ce a mancat marut?
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nanna_mika Felicitari T! . Eu i-am dat morcov cat a vrut Sei - a iesit Ela dupa ce a mancat marut? mamica de 2 fetite iubite! |
BRAVO INEZ

Strugurasii incep sa pape

Nanna i-am dat abia azi mar.. nu cred ca o sa isa asa usor.. doar a mai papat mar..

fericita de ghinduta