Piersicute de iulie august (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Laura: ar fi si culmea sa nu se cunoasca, am luat 4 kg deja!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

balanta, multumesc, am vazut ca cele doua variante sunt inca valabile. eu as fi preferat insa, din legea veche, varianta de a sta acasa un an, iar apoi sa imi iau un an de concediu fara plata - acest al doilea an fara plata era prevazut in legea initiala, dar nu l-am mai gasit in varianta noua.

15+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

balanta_tm discutia a fost pe Kanal D putin mai devreme la emisiunea ,,Draga mea prietena " era invitata o doamna care a explicat acest lucru, poate poti sa o vezi reluare online si sa-mi spui si mie ce ai inteles tu. Si eu m-as lipsi de o luna de indemnizatie numai sa stau cu puiutii acasa.
ali24 multumesc de parola.

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui IIuli

balanta, multumesc, am vazut ca cele doua variante sunt inca valabile. eu as fi preferat insa, din legea veche, varianta de a sta acasa un an, iar apoi sa imi iau un an de concediu fara plata - acest al doilea an fara plata era prevazut in legea initiala, dar nu l-am mai gasit in varianta noua.

Stai ca nu inteleg: de ce zici ca in varianta noua nu mai e valabil sa stam al doilea an fara plata? Te rog, imi dai link catre legea pe care o citesti tu? Ca si pe mine tot varianta asta cu al doilea an fara plata ma avantajeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Eu am stat doar un an pentru ca era vorba de o differenta maricica de bani, iar din ce stiu eu variantele pentru care se poate opta sunt:
- un an cu 75% din net, nu mai mult de 3.400;
-2 ani cu limita de 1.200 lei; nu exists posibilitatea de 1an cu 75% si apoi inca un an cu 1.200 lei; faci cererea in momentul in care depui dosarul la directia de asistenta sociala cu perioada pentru care optezi, 1an sau 2; si in plus daca stai 2 ani angajatorul nu mai este obligat sa iti pastreze local de munca;

Roxana mami de Maria-Sofia (26.01.2011) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

laura mersi

19+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ocsanica, s-a adaugat recent la lege un alineat in care se mentioneaza ca angajatorul este obligat sa iti pastreze postul si daca stai doi ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

As vrea si eu daca se poate parole la contul comun sa va vad si eu;
Aaaaa si apropo de ingrasat eu cred ca la sfarsitul sarcinii o sa fiu mai rau ca o balena, am ramas cu vreo 4kg de la sarcina trecuta, acum am mai pus 4... si am doar 1,64cm...

Roxana mami de Maria-Sofia (26.01.2011) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Aoleu am incurcat saptamanile. Oare pot sa fac amniocenteza? Nu este prea devreme?Deci, as Avea !6 sapt plus cateva zile , nu? balanta, ma tin de tine ca eu eram inaunte ]n capul meu cu 2 saptamani.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor, am vazut pozele, printre picaturi .Sunteti niste frumoase toate.

Ada

Mergi la inceput