Asp.opt.>20ani(762) Hai vino BARZA,te asteptam !!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Buna seara fetele

EllaR felicitari, sarcina usoara cu un bebe sanatos

fetelor noi bun venit si sedere scurta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

Citat:
citat din mesajul lui EllaR

salut fetelor!

nu am mai intrat de ff mult timp din cauza serviciului si a timpului. Dar acum am intrat special pt voi sa va dau o veste buna sunt gravi. Am II linii rosii ca focul. Vineri am aflat si ieri a confirmat si medicul.

Va pup si nu-mi vine sa cred ca sunt gravi dupa 5 ani de incercari.

Doamne ajuta sa fiu cu 2 bebei sanatosi tun si la termen!

Da-ne si noua reteta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

Buna seara fetele

EllaR felicitari, sarcina usoara cu un bebe sanatos

fetelor noi bun venit si sedere scurta

multumesc de primire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

dragutamultumesc de primire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

draguta

tu n u ne dai nici o veste? parac erai in perioada d eintarziere, nu?

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

kmy nicio veste buna de la mine, asteptam la rand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

EllaR
FELICITARI SI O SARCINA USOARA
ASTIA IS DE MOLIPSIRE

In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetelor sotul e la baie asa ca scriu repede, doctorita draguta, am intrat la ora programata, am stat de vorba vreo 15-20 de minute s-a uitat pe tot dosarul, a facut o fisa de consultatie, mi-a zis ce ar trebui sa mai fac si cum procedam.
Mi-a recoltat pentru ureaplasma, gonoreea, micoplasma si urmeaza sa fac inca ceva din sange sper sa nu le fi zapacit, o sa fac analizele de ziua 4 si 21, ecograful arata pe ovarul drept 2 foliculi dominanti de 21 si 22 iar endometru de 7,2 in rest bine tot.
A zis sa o sun in prima zi de ciclu sa imi faca programare la spital pt histeroscopie si laparascopie, cu bilet de trimitere nu vrea sa imi faca HSg a zis ca oricum dau 500-600 ron si sufar si durere si nu e sigura, ca substanta poate nu e impinsa cu putere si nu se vad trompele sau se pot leza in timpul procedurii si oricum daca sunt infundate tot la lapo se ajunge ca altfel nu se desfunda.
Sotul trebuie sa faca spermograma cand o sa merg si eu la spital ca sa nu umble pe drum bineinteles ca nu ii convine, o sa fac si analizele de sange si cam atat.
Ar fi vrut sa ma cheme si peste 2 zile sa vada daca s-a produs ovulatia dar a zis ca nu are rost sa pierd iar o zi degeaba.
A mi-a dat mastodyn picaturi pt prolactina marita pentru 2-3 luni si ovule sa pun inainte de histeroscopie sa fie totul bine pe acolo.
Secretiile nu a vrut sa mi le faca ca le face la spital cand ma internez si Pap am facut acu 6 luni si e valabil nu vrea sa il repet.
Recoltare+stat de vorba si explicat ca la prosti+eco=100Ronsuper ieftin si foarte de treaba.
Gata s-a terminat timpul nu mai pot vb.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

MeAlex
tu cum mai stai cu analizele?nu treb sa iti vina ceva rezultate sau am ramas eu in urma cu vreo pagina?!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

miha,ce misto!fff ieftin!sa iasa analizele bune!

Mergi la inceput