HAI puiutza, noce, Miha, dari, Alexa!(68)
Raspunsuri - Pagina 6
ane-maria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 Happymumy azi am trecut si noi pe saab simplex dupa ce espumisanul nu mai facea nimic. Eu ii dau la o masa debridat si la cealalta saab simplex. Ii pun in lingurita si ii dau ca sa nu stric gustul de lapte la copil si dupa sa nu mai vrea sa manance. Infacolul pe noi nu ne-a ajutat, espumisanul a fost bun primele zile si acum vedem cum e cu SS-ul. Pare insa sa fie mai ok. Ce parere aveti de ceaiul de musetel la copii? Voi mai dati ceai puiutilor mai ales daca sughita? Alexandru a facut putin icter in maternitate, i-a trecut imediat. Cand am plecat cu el acasa era nou nout. Mamica de grasunel Alexandru |
buna fetele,
eu dau ceai lapitica, baby calm se numeste si e pt colici.
ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)
ane-maria spune:
Felicitari pt nasterea usoara Olga!!! sa fiti sanatosi!
ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)
danezza spune:
sa-mi spuneti si mie secretul
a mea parca are alarma pusa sa manance din 3 in 3 ore
happymumy - eu de cateva zile ii prpar un coktail pt colici si vad ca e bine, tage parturi, nu mai urla asa tare de durere,e mai linistitita
50 ml apa cu un plic de baby drink peste care mai pun 50-100 ml ceai de chimen cu anason si le amestec. din amestecul asta ii dau sa bea mai toata ziua, intre mese. Espumisan ii pun in fiecare bibe (asa m-a invatat o mamica mai avansata) cate 7-8 picaturi.
Doamne ajuta ca e mai bine!
citat din mesajul lui Nicole1980 Felicitari Olga !!!!!!! Sa cresti mare bebe Leon !!!!!!! Si noi am avut ieri o zi dificila, a plans bebe am plans si eu ...Nu am mai rezistat... Dar azi noapte micuta mea a dormit neintoarsa de la 23 la 05 dimi, la fel si mami...apoi de la 5.45 la 09. A fost vis... Mami de David (16.06.2008) si Gargarita Antonia (31.01.2012) David Adrian Garagarita Antonia |
tebligia spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena Noce, am priceput te admir ca vrei sa nasti natural si mai ales fara medicatie. Chiar ma gandeam zilele trecute ca mi-ar fi placut si mie sa pot naste natural, sa nu stiu cand vine bebe, sa stau cu emotii, nu sa fiu programata ca la dentist.. Nasa mea a nascut prin cezariana. Abia astept sa ajung si eu la cta Denisa, sa stii ca si eu ma gandeam la sterilet dar nu stiu mare lucru despre ce implica, n-am apucat sa vb cu doctorul meu despre asta. Iar pastile nu as vrea sa iau pt ca sunt tare ametita si as uita de ele :)) deci un pro/contra sterilet ar fi bien venit Si ca sa nu treaca nesarbatoriti, la multe luni!!! : Stefan Matei de jassemine, Ana Beatrice de faith, Ilinca de mady, Maria Elena de gianina, Anastasia Parascheva de georgia, Sebastian Ioan de anessi si Andrei de ligia! Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
multumesc Alice
jessamine spune:
bulinuta am fost la tutu si mi-a zis ca organismul meu respinge firele si ca o sa imi treaca
pt colici eu i-am dat espumisan dar nu prea isi facea efectul i-am dat si bonisan dar nu isi mai face efectul acum ii dau un preparat de la farmacie si ne ajuta
aerlilian spune:
Dana, te rog frumos, asa cum m-a rugat si pe mine dr pediatru, sa renunti la baby drink. Chiar daca nu o poti face de odata, incearca sa o faci treptat si lasa doar ceaiul. Se pare ca nu e sanatos deloc...
Ica, dureri de talpi am avut numai in sarcina...de fapt erau de calcaie. Habar nu am ce sa-ti spun, dar nu-mi place cum suna...Cat despre AC locale, cu ani in urma am folosit acele foite chinezesti cu nonoxinol si au fost ok. Sunt si foarte ieftine, dar ca orice "local" iti creaza senzatia de flescaiala...
Ghiulten, intr-adevar, sab si infacol au aceiasi substanta in ele, desi pe noi ne-a ajutat mai mult Sab (am luat si eu). Eu pun in lingurita 10-12 pic si-i dau inainte de mesele pe care le consider eu principale.Dr a zis ca substanta asta nu se asimileaza in sange si-i pot da inainte de fiecare masa. E ok si Bonisan-ul daca te hotarasti sa-l incerci. Are un usor efect laxativ pt copilasii care au pb.Cat despre icter, da, Tudor mai are, desi s-a redus mult si asta se vede si se simte. Se pare ca ar exista niste incompatibilitati intre mama si copil care s-ar transmite prin lapte si de aceea dureaza mai mult. Nu e motiv de ingrijorare atata timp cat copilul asimileaza. Are si el o bucatica de ficatel care trebuie sa se adapteze la viata din afara uterului...
Matza, te pup si ma bucur cand sunteti bine!
M-a lasat copilul meu sa dorm aproape trei ore! Si el doarme dus, inca! Dragul de el, obosise de atata zbatere si plans...
bulinuta27 spune:
iaura sa va traiasca mica crestina...ce frumoasa e
ghiulten eu zic sa intrebi pediatra cu icterul...dureaza cam mult
jessamina ma bucur ca esti bine acum
danezza si la noi tot din 3 in 3 ore...maxim 3 ore jumate are alarma
sughite si omulet de ii sare caputul...nu ii dau nimic il tot frichin pana ii trece
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
carina spune:
Salutare,
Felicitari Mrg!
Felicitari Carpediem!!
Felicitari Ancuta!!!
Bravos Olguta!
Matza si eu inca am burta ca jeleul, dar isi revine, te asigur Prima oara si-a revenit in vreo 4 luni.
Legat de lapte: si eu am sanii ca sosetele de multe ori, dar aia nu inseamna ca nu am lapte. Faceti proba suptului ca sa va dati seama cat mananca. Eu tot din cauza pompei am crezut ca nu am lapte la Carina si am trecut pe lapte praf. Eu pe Toma il alaptez exclusiv si e foarte ok pana acum.
Legat de buric: noua nu ne-a cazut inca. Neonatologul a zis ca poate sa cada si la o luna. In fiecare seara il sterg cu spirt si il infasor intr-o compresa sterila.
Adc Toma a luat abia 40 de g peste greutatea de la nastere, dar nu ma stresez. El a recuperat pierderea mai greu - dupa 15 zile.
Si eu incerc sa ii las pauze cam de 1 ora jumate intre alaptari, pentru ca altfel nu ii e bine - am experimentat si mi-a fost mila de el. In mod normal mananca la 3 sau la 4 ore, dar se intampla sa nu adoarma si sa mai vrea san mai repede.
Neonatologul ne-a spus ca e ok caca la bebe sa fie verde, galben sau cu perlute albe. In plus, caca de bebe alaptat e moale moale, apos chiar pentru ca laptele matern e laxativ pentru ei. Am inregistrat cursul din maternitate dar nu stiu inca cum sa il pun undeva ca e cam mare. Sper sa reusesc sa il micsorez, ca e foarte fain si de bun simt ce zice el.
Matza Alexandru stimuleaza cel mai bine productia de laptic si nu pompa. Eu zic sa te lasi pe mana lui ca va sti ce are de facut . Mie mi-a recomandat medicul Stratamed pentru cicatrice - eu ma dau cu crema de 2 saptamani deja. Se vindeca frumos dar la mine si prima cezariana s-a vindecat frumos.
Miha ce ma bucur ca ti-ai gasit o doctorita care te face sa te simti confortabil - e ff important. Mie in august imi place cel mai mult in Cipru . In 2010 am prins 46 de grade in Larnaca
Legat de contraceptie, eu ma gandeam la sterilet. INca nu am pove cu medicul, dar voi vorbi la 6 saptamani. Eu sunt in ceata cu treaba asta, cum 8 ani nu am folosit mai nimic.
Alice n-am disparut, dar nu ma indur sa ma despart de Toma sa fac altceva . Inca stau cu ochii pe el ca pe butelie.
Iaura felicitari pentru botez. Tare dulcica a fost Flaviuta !
Va pupacesc si asteptam restul bulgareilor,
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena Si ca sa nu treaca nesarbatoriti, la multe luni!!! : Stefan Matei de jassemine, Ana Beatrice de faith, Ilinca de mady, Maria Elena de gianina, Anastasia Parascheva de georgia, Sebastian Ioan de anessi si Andrei de ligia! Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
subscriu!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Alexa_G spune:
Felicitari!
carpediem, Anca_ cls, Olishka
Refacere rapida si bulgarasi sanatosi!
Scot si niste moate..... pentru burticile care urmeaza inclusiv eu
Alexa, +39s