HAI puiutza, noce, Miha, dari, Alexa!(68)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Astazi a venit pe lume Ilinca (3850 gr, 53 cm, nota 10) natural, in apa la Isis la 41s, 5z, exact ca fratiorul ei.

M-am trezit la 5 si nu eram sigura ca am contractii, pe la 7 au devenit dureroase, la 8 m-am internat cu dilatatie maxima, am intrat in cada si la 10.20 am nascut.

Planul de nastere a fost respectat intocmai.

Ma bag la ca n-am dormit azi. Am avut de sarbatorit

Mami de Filip 1 august 2009 si 41s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Probabil imi ticaie ceasul fiindca m-a luat plansul cand mi-am vazut saptamana de sarcina: 39
A trecut o vesnicie din 22 iunie cand la ora 14:32 am fost anuntata, prin telefon, ca sunt insarcinata. M-am nascut de 3 ori de atunci; femeia care nu isi imagina sanul ei in gura unui bebelus, femeia care nu accepta ideea de a dormi in aceeasi camera cu propriul copil, femeia care nu putea accepta un copil de sex feminin. Am crescut, m-am calmat si am invatat sa ma accept.
Astept cu nesat si nerabdare momentul primei depresii, primei ragade, primelor colici abdominale.
Astept sa se traga cortina ca sa ma bucur in tihna de amintirea celui mai frumos spectacol: sarcina

39+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Bravo Noce, sa-ti traiasca Ilinca!
Felicitari Cati si Iaura, sa va traiasca crestinii :) Noi cred ca de abia prin mai o sa facem botezul, sa se mai incalzeasca pe afara..

O noapte linistita tuturor, inclusiv ultimelor gravidute :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Bine ai venit Ilinca!!!
Mii de felicitari pentru bebelina sanatoasa si grasuta, cat si pt nasterea usoara si rapida! Astept povestea nasterii in apa!!

39+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Felicitari Noce! Bine ai venit Ilinca! Sa fiti sanatoase! Bravo pentru nasterea rapida si usoara! Asteptam detalii

Miha, ma regasesc in ce scrii tu...contractii seara destul de puternice dar neeficiente, caci dimineata sunt fresh, nici urma de ele. Si eu mananc picant si am facut toata sarcina bai fierbinti...si nimic inca. Iar de telefon nu mai zic nimic...imi vine sa-l tin inchis toata ziua sa nu ma mai sune nimeni sa vada cum sunt sau daca am nascut... dar apoi imi e ca ma trezesc la usa cu cei carora nu le raspund.
Am fost azi la dr si se pare ca ar binevoi bebe sa mai stea la caldurica, colul e lung iar el nu da semne ca ar vrea afara...ufff...avem intalnire iar saptamana viitoare daca nu vine pana atunci. Deci cred ca mi-o iei inainte...Asa ca scoatem motzatele

Puiutza tu cum esti? Mai faci parte din clubul nenascutelor?

Lali, La multi ani pentru bebe Andrei! Sa fie sanatos si la fel de cuminte!

Cati, Mady Felicitari pentru micutii crestini!

O noapte linistita va doresc!

Dariana +39 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

lali, uite caruciorul nostru (de care suntem ffffff multumiti) si site-ul polonez.
http://dino.sklep.pl/nowy/eurocart-elan-2011-spacerowkagondola-fotelikadapter-kurier-gratis-p-10240.html

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Lali , Alina - si noi avem un carucior exact in genul pe care l-a prezentat Alina in link, se numeste Buggster S - http://www.buggster.ro/category/buggster-s/ - il recomand. Noi il avem cu toate accesoriile: landou, sport, protectie picioare pt partea sport, husa de ploaie, husa pentru soare. Are amortizoare fff bune si suntem foarte multumiti de el. Il recomand cu caldura. L-am achizitionat la David si acum il avem si la Antonia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

Ileana Ligia si Alice multumesc mult pt raspunsuri

Noce felicitari!!!!!bun venit Ilinca!!! E minunata poza de la avatar, se vede acolo mamica epuizata si fericita

Miha, ma faci sa plang, de mult voiam sa iti spun ca imi place ca scrii cu sufletul
Perioada de bebelus trece atat de repede incat as vrea sa pastrez fiecare zambet,sa imortalizez fiecare gangureala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Noce, felicitari!! Ma bucur ca ai reusit sa nasti cum ai dorit, abia astept povestea si poze ( daca vrei sa pui) din cada. Sa fie sanatoasa mica si sa va bucurati de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Noce, mii de felicitari !!!sa ai o Ilinca frumoasa si sanatoasa !!!

si la mine puiu parca e mai scandalagiu de la botez. si mananca f putin, si ii e foame des...plange la san. lapte am ohooo. Stiu ca are si coliceala dar macar sa pape cat ii fac masaj si exercitii sta cuminte, il plimb vertical prin casa - cuminte. il pun la san...dupa 2-3 minute incepe sa se inece cu laptic, tuseste si incepe sa planga. Pana nu il plimb iara nu se linisteste.

Mihaela felicitari pentru acceptari. astea sunt etapele care ne modeleaza cu adevarat, ca oameni, ca femei, ca mame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Mihaela daca stau sa ma gandesc bine cu o seara inainte de a naste am mancat jumatate de ananas....

Mergi la inceput