HAI puiutza, noce, Miha, dari, Alexa!(68)
Raspunsuri - Pagina 13
catiushor spune:
kraluca si al nostru tresare. am inteles ca mai toti fac asa.
la mine uneori ii tremura barbita cand papa. e normal?
legat de suzeta...piciul meu papa numai la san dar a acceptat intr-un final si suzeta.o scuipa, urlaaa, dar s-au imprietenit. la inceput eram impotriva suzetei insa....ar fi trebuit sa stau cu el legat de mine toata ziua.
CristinaGoji spune:
kraluca - ca sa nu tresara si trezeasca poti sa-l mai culci pe burtica sau incearca sa-l infasori lejer doar peste manute. Nu la toti copiii le place somnul pe burtica. Mihai nu vrea sa doarma asa.
adrianaBuc spune:
Aly-k, poti incerca mai multe modele de suzete. Asta mica nu vrea decat un singur model de la Avent - bine, nu i-o dau decat daca urla rau de la colici si stiu sigur ca asta e cauza. Am deja vreo 7 suzete luate si doar una o accepta. Mai incerca si altele.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
kraluca spune:
vad ca multe dintre voi vorbiti despre administrarea de vigantol pentru bebei. am citit prospectul si se administreaza de la 2 sapt pt prevenirea rahitismului. toti bulgarasii iau vigantol? ca mie nu mi s-a spus, nici din maternitate, nici de la dr de fam despre asa ceva. in schimb, mie dr gineco mi-a recomandat ca+d3, insa pt mine, nu pt bebe. acum ma intreb daca trece prin lapte si ajunge si la bebelina...
mami fericita de Ariana
mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6
aly_k spune:
catiushor si la bebelina mea ii tremura barbita cand mananca,eu zic ca nu-i nici o problema.
kraluca noua din maternitate ne-a zis sa ii dam 2 picaturi pe zi in lappte sau ceai,eu il dau cu lingurita cu putin laptic de la mine
sara_ spune:
cristina nu stiam trucul cu feonul, m-as fi gandit ca zgomotul puternic sperie nu induce somnul...ce ti-e si cu bebelusii astia te admir ca esti atat de calma si pozitiva desi cred ca esti epuizata de programul lui Mihaitza duracell
legat de somnic noi ne-am impartit in 2 tabere: fetele si baietii. Eu cu Sara intr-o camera, sotul si Sebi in alta. Sara doarme noaptea in patut, o alaptez la 2-3 ore, asta faceam la 3 dimineata cati si o iau cu mine in pat spre dimineata ca atunci vrea sa stea la san asa de drag nu numai ca sa pape. Azi de dimineata cand m-am trezit Saruca mea avea ochii mari, se uita la mine cumintica si a intors capsorul si s-a servit singurica cu tzitzi (am camasa pt alaptat si stau pe afara biberoanele). Si tine asa frumos manuta grasuta pe sanul meu ca ma topesc de dragul ei
raluca, incearca sa-i dai cu lingurita Infacolul dar cate putin de tot, cu picatura ca o sa inghita ea. Cred ca au omis sa-ti spuna in maternitate dar e necesar sa-i dai vigantol 2 pic pe zi pana la 2 ani apoi in lunile cu r. Poti sa i le pici direct in gurita
aly k nici puiul meu nu primeste suzeta si nu insist cu ea
cati si sarei ii tremura barbita cand plange, nu cred ca inseamna deficit de calciu, dar oricum mi-am propus sa iau eu supliment de ca cat alaptez. de ce ti-a spus ginecologul sa nu te gandesti 5 ani la copii? teoretic intre cezariene sa lasa 2 ani pauza
mady_19 spune:
hello feteloooor!!venim si noi cu o crestinutza mica...Ilinca Maria...a fost foaaaarte cuminte la botez....la restaurant a dormit aproape tot timpul...la tort s-a trezit putin mititica..dar a adormit la loc...de o sapatamana si ceva Ilinca doarme noaptea...asha dintr-o data toata ziua sta treaza...doarme ffff putin...ultima masa e pe la 11-12 apoi doarme pana pe la 5juma-6...o sa va arat poze cand la primesc de la fotograf...
- felicitari Mrg, Crpediem, Anca, Olgasa va traiasca bebelusii, sa va bucurati de ei!!!
- io acum ii dau mai mult lapte praf....k nu prea mai am lapte..sanii mei sunt tot timpul moi..nu mai sunt asha tari ca la inceput nici nu i mai simt plini..ieri am plans...ca erau ca niste carpe...laptele praf nu prea il accepta si stam cu ea o ora sa-l bea.....pediatra mi-a zis sa o pun la san dimineatza si seara si sa-i dau cat mai am..cat mai produc....incerc sa beau multe lichide...mi-e foarte greu ca nu sunt o bautoare de lichide....de ieri ii dam si Debridat..ca s-a constipat saracutza...de cand mananca mai mult lapte praf......da asta e..macar sa ia in greutate..sa-l manance si pe asta...
- noua ne zambeste Ilincutza noastra...doamne doamne..ma topesc toata....nu mai pot dupa ea...e un zambet toata....isi ridica capul fooaaaarte binee..mi se pare cam devreme...abia astept sa mai creasca....la sedinta foto, dimineatza inainte de botez..a trebuit sa bagam foehnul sa poate sta linistita la pozat...abia astept pozele..dureaza cam o luna...
- colici nu prea are..dar cand se mai intampla noi ii dam Colief..mi se pare ok...
- fetelor care urmati
- va pup pe toate
- lady sper ca esti mai ok...poate mai vb la tel...
iaura21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelaradu Mai vroiam sa spun ca Flavia a fost o mica printesa si imi place ca a purtat mov; nu stiu cat mai e in tendinte anul asta, dar mov e culoarea mea preferata in toate valentele ei de la lila pana la indigo. 39+ cu pisicutza Iris http://flowerspeaking.wordpress.com/ |
si a mea ...i-am sugerat asta subtil nasei ,ca ea ne-a luat tot trusoul.
multumim de urari ,sa va ajute DD sa ajungeti si voi cat mai repede cu pisicuta in brate ,ca botezul am inteles ca mai spre toamna...
https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Iaura21?authkey=Gv1sRgCKWKq7vd0JrV_gE#5711253232371740434
sara_ spune:
Cristina, ai pm
aly k multumesc si grasunica ta e o draguta
mady felicitari pt micuta crestina, ce cumintica e ea Legat de alaptare sfatul meu e sa o pui la san inainte de fiecare masa de lp, nu numai dimineata si seara. Chiar daca sunt moi sanii ea tot scoate ceva laptic din ei. Succes