buna sunt o tanara de 29 de ani cu un uter bicorn.Am avut doua pierderi de sarcina una dupa alta,as vrea sa stiu daca voi reusi sa am un copil sau ce sfaturi ar trebui sa urmez ca sa pot duce sarcina la bun sfarsit.Va multumesc
buna
verisoara mea are si ea uter bicorn. a ramas un pic mai greu insarcinata, iar in timpul sarcinii a fost monitorizata mai indeaproape de catre dr, a nascut prin cezariana o fetita sanatoasa si frumoasa.
deci cred ca se poate.
dar probabil fetele cu mai multa experienta iti pot da niste sfaturi mai utile
mult succes!
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
mersi giulia pt incurajare...sper din tot sufletul sa reusim sa avem un copil....este tot ce ne dorim de la viata.......
Dzeu sa va ajute!
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
Si eu cred ca vei fi mamica, insa trebuie sa iti gasesti un doctor care sa te monitorizeze f atent....o sa fie bine, ai incredere in tine si in Dumnezeu!
Doamne ajuta!