Nasterea la Arcadia - Iasi - Bv Simonik! (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Si la Stejara trimit mostre si cadou.La comanda cu Mustela mi-au trimis si mie o pereche de botosei imblaniti pentru gaza si mostre de creme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui DadaIna

Si la Stejara trimit mostre si cadou.La comanda cu Mustela mi-au trimis si mie o pereche de botosei imblaniti pentru gaza si mostre de creme.

La cate comenzi online, doar de la bubchen am mai prumit
Si eu am dat cda si am primit mail in vreo 2 ore ca nu au pe stoc si ce-mi recomanda, am sunat am zis nr comenzii si am primit
Periculos cu zapada de pe acoperisuri, si la noi e anunt sa avem grija, de parca poti ....
Si noi am stat 2 ore afara, superb

Mergi la inceput

Claudia pune mousul in alt port usb si vezi daca tot asa face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Eu nu am primit niciodata cadouri :(
Noi am stat vreo jum de ora :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui DadaIna

Claudia pune mousul in alt port usb si vezi daca tot asa face.

In toate 3 face la fel , il recunoaste ptr 2-3 min si apoi not reconigzed si nu am nici un mouse cu fir prin casa

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Pai poate s-a terminat bateria la mouse daca e wireless.

Mergi la inceput

Lena eu de cand am nascut nu am reusit sa storc o picatura de lapte manual.Cu pompa iese garla insa cu mana nimic.Nu stiu cum de reusesc alte femei sa goleasca sanii cu mana.Si mai ales pe timpuri cand nu erau pompe...nu stiu ....Eu doar daca apas putin pe sfarc iese lapte insa nu pot mulge cu mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Am iesit si noi afara in 2 reprize cam de o ora fiecare
Eu cand am primit comanda de la Mustela am primit o mastra de la Seba-med si niste "margele".
Fetelor voi nu ati primit mesaj de la ADINA CASAPU ,in legatura cu cursul de diversificare? eu am primit azi dar nu cred ca ma duc ,fac aici pe forum curs de diversificare GRATIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Dada, nici mie nu imi iesea manual la inceput, dar cu mana ma durea mai putin decat cu pompa.
Eu oricum, doar detensionam.
Cand am fost la stomatolog a trebuit sa ii golesc, am crezut k mor... ma dureau sfarcurile si spatele k stateam aplecata :((( Nu vreau sa imi aduc aminte

Iulia, am primit si eu. Crezi ca nu am ce face cu 50 ron? :D
Nici de mostre de LP si mancare la cutie nu am nevoie :)

Cum reusiti sa stati asa mult afara? Eu m-am plictisit si batea si putin vantul :(...
eu am iesit azi cu manduca... cu carutul nu as avea sansa, k nu au curatat deloc.

Mergi la inceput