Asp.opt.>20ani(761) Hai vino BARZA, te asteptam!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Si eu sunt disperata dupa vacante.Imi place sa merg in locuri noi,sa vizitez.Iubesc marea fff mult.Cum vine inceputul fiecarui an eu deja ma gandesc unde sa merg la vara.Ca drept dovada anul asta la inceputul lui ian am dat fugutza cu sotul(ma mir k n-a comentat,lui nu-i prea plac vacantele,nu stiu de ce) si am cump 2 bilete pentru Spania(Valencia) pentru iunie.Mergem cu sor-sa si nepoata,stam 6zile(cred k de-aia n-a zis nimic).Sper sa vizitam cat mai multe locuri.Vom merge si pe o mica insula.Abea astept.Si mi-as mai dori sa ajungem si la munte 2-3zile cu iubita noastra catelusa(Tera).Sa vedem.
Va ,merg la niste cumparaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetele care ati mai cumparat de pe ebay spuneti-mi ce se intampla daca am facut comanda si nu platesc?
Am facut comanda si am optat pentru mandat postal ca am crezut ca trebuie sa platesc cand vine coletul si mi-a trimis email ca pana nu platesc nu imi trimit comanda, am fost la posta si alea se uita ca curca in lemne ca nu se poate, am fost la banca ca exista posibilitatea prin transfer bancar sau ordin de plata dar imi ia 20 de lire comision asa ca ma las pagubasa.
Imi inchide contul sau cum?
Acum mi-am pus niste bani pe card si as putea sa platesc cu cardul dar nu ma lasa ca imi zice ca trebuie sa platesc prin mandat.
Pot renunta la comanda asta si sa dau alta prin care sa optez sa platesc cu cardul?
Stiam eu ca fac vreo prostie dar nu m-am putut abtine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

Pe mine nu m-ati trecut pe lista de aspirante???

Nu esti situ pe listuta?
Credeam ca te-au trecut fetele.
Hai ca te trec eu acuma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Citat:

Pe mine nu m-ati trecut pe lista de aspirante???

Nu esti situ pe listuta?
Credeam ca te-au trecut fetele.
Hai ca te trec eu acuma.

Gata Ana, esti pe listuta

Legat de vacante, eu foarte rar cu vacantele, mai deloc . Pur si simplu nu am avut chef pt ca mult timp am fost alone.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Miha nu cred ca se intampla nimic daca ai facut comanda si nu o platesti.Cel mult iti da rating mai mic.
Daca vrei mai comanzi din nou si ii rogi sa o anuleze pe cea veche si sa platesti normal folosind cardul.
Daca ti-au dat mail ca sa platestui le poti raspunde sa anuleze comanda si dai una noua platind cu cardul.

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:

Si eu sunt disperata dupa vacante.Imi place sa merg in locuri noi,sa vizitez.Iubesc marea fff mult.Cum vine inceputul fiecarui an eu deja ma gandesc unde sa merg la vara.Ca drept dovada anul asta la inceputul lui ian am dat fugutza cu sotul(ma mir k n-a comentat,lui nu-i prea plac vacantele,nu stiu de ce) si am cump 2 bilete pentru Spania(Valencia) pentru iunie.Mergem cu sor-sa si nepoata,stam 6zile(cred k de-aia n-a zis nimic).Sper sa vizitam cat mai multe locuri.Vom merge si pe o mica insula.Abea astept.Si mi-as mai dori sa ajungem si la munte 2-3zile cu iubita noastra catelusa(Tera).Sa vedem.
Va ,merg la niste cumparaturi.

Suna frumos ce spui tu acolo, eu cred ca anul asta o sa ocolesc concediul vreau sa strang bani pentru FIV, bine poate o sa plecam cateva zile pe la munte.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

salutare fetelor, am fost la eco si am chist de 6 cm pe ovarul drept, se vede si un fibrom mic de 1 cm in uter, insa ala nu pune prb...nu sunt ff convinsa de eco ca n-am mers la doc a mea ca avea liber abia marti...imi va veni si cm ca am endometru gros...si astept pe duminica sau luni...sunt cam varza cu capul nu stiu ce sa fac , stiu ca chistul nu va trece decat cu operatie si nu mai vreau...acum ma bag pe naturiste si ma rog la o minune sa treaca cumva ...pana ajung la doc a mea imi voi face miii de ganduri....
insa sangerarile nu sunt de la chist , deci in legatura cu sangerarile nu m-a lamurit nimeni...ei zic ca e posibil insa eu avut chisturi mai mari si mai multe si ciclu ceas, e prima data in viata mea cand am astfel de sangerari....
va puuup si imi pare rau ca va stric buna dispozitia

mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul

Imi pare rau de ce ai patit, sper sa se retraga chistul de la tratamentul cu naturiste. Unde ai facut ecografia?

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Multumesc mult Dana, le-am trimis email daca vor sa imi anuleze comanda si sa dau alta, acum astept, daca nu platesi in 4 zile am inteles ca se anuleaza comanda de la sine.
Acuma sa vedem.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

miky la victor babes, am dat si 130 ron pe eco...deci ce sa mai zic ma voi duce de acum unde am mai fost....

Mergi la inceput

Of xdidi te storc si de bani si te lasa si cu ochii in ceata ca nu iti spun exact ce ai.
Ar fi frumos sa fie cum zice Lorena.

Mergi la inceput