Asp.opt.>20ani(761) Hai vino BARZA, te asteptam!!!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Fac repejor un capitol nou, faceti nitel pauza vreo 10 minute, ca apoi sa continuati in capitol nou. Ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

am dat o cautare pe google "linie de uscare test clear blue" si am gasit o postare mai veche de la aspirante optimiste de-a lui Bob_pixel care zicea ca a avut linie de uscare. Bob, daca citesti si iti mai aduci aminte, cum era? subtire de tot linia???

mami de ( iulie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Velvet, nu, asta ar fi a treia luna de cand fac testele de ovulatie dar abia luna trecuta m-am prins ca trebuie sa le incep din z10 si sa nu ma opresc pana nu le ved pozitive. Inainte de asta ma gandisem eu ca o fi z16 daca nu 14 si cand am vazut ca in z16 nu se pozitiveaza am zis ca nu-s bune testele. Ce sa zic, am avut un puseu de inteligenta Luna trecuta am facut pana in z18 cand s-au pozitivat. Acum maine e z18 sa vedem daca se intampla la fel.

Mya a cata zi DPO esti? Ai spus doar ca esti z22 deci daca ai avut ovulatia prin z10-z11 as crede ca e posibil dar asa cred ca e mult prea devreme. Dar poti sa stii? Poate-i si vrea sa te anunte ceva mai devreme

Mergi la inceput

Gata, e pregatit pt voi capitolul nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

mrenescu, luna asta tind sa cred ca am avut ovulatie normala, z13-14, deci stiu si eu ca e cam devreme cu testatul, m-am grabit, dar daca m-a mancat undeva mi-am promis luna trecuta ca nu mai fac din astea si uite ca nu m-am putut abtine. oricum nu e relevant rezultatul de azi, mai e timp sa se pozitiveze. nu ma bazez f tare pe testul de azi...
oricum daca vine menstruatia dau si eu comanda la testele de pe e-bay de care vobeati voi si incep si eu sa verific ovulatia.

mami de ( iulie 2010)

Mergi la inceput

Haideti fetele la CAPITOL NOU unde va asteapta ceva frumos

Mergi la inceput