Test de memorie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

asa scria, am a copy/paste Oricum din 42 am recunoscut 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Recognition score
( if you saw it )

Your score: 195%

Average score: 92%

This is a measure of your ability to remember the photos you've seen, regardless of the part in which you saw them. From all 24 photos shown in Parts 1 & 2, you recognised: 47 photo(s).

Temporal memory score
( when you saw it )

Your score: 91%

Average score: 68%

This is a measure of how often you recognised a photo and matched it to the correct part, instead of just remembering which ones you'd seen. From all the photos you recognised, you matched: 43 photo(s) to the correct part.

Adica le-am recunoscut pe toate, dar 2 din partea 1 le-am plasat in partea 2.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Se pare ca am recunoscut 48 din 48 si 46 din 48 le-am plasat corect
.
This is a measure of your ability to remember the photos you've seen, regardless of the part in which you saw them. From all 24 photos shown in Parts 1 & 2, you recognised: 48 photo(s).

This is a measure of how often you recognised a photo and matched it to the correct part, instead of just remembering which ones you'd seen. From all the photos you recognised, you matched: 46 photo(s) to the correct part.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

"Recognition score
( if you saw it )

Your score: 95%

This is a measure of your ability to remember the photos you've seen, regardless of the part in which you saw them. From all 24 photos shown in Parts 1 & 2, you recognised: 23 photo(s). Temporal memory score
( when you saw it )

This is a measure of how often you recognised a photo and matched it to the correct part, instead of just remembering which ones you'd seen. From all the photos you recognised, you matched: 21 photo"

mai bine decat ma asteptam, avand in vedere cat de prost stau cu memoria vizuala. si nu inteleg nici eu cum poti recunoaste 47 de poze din 24

Mergi la inceput

Eveline, !

Misterul lui 47 din 24 cred ca sta in detaliul "part 1& 2", adica 24 part 1 + 24 part 2 = 48. Incape 47!

Mai departe insa nu reusesc nici eu sa deslusesc procentele alea si m-am uitat la pozisoare mai jos, acolo, cu X si V .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Misterul lui 47 din 24 cred ca sta in detaliul "part 1& 2", adica 24 part 1 + 24 part 2 = 48. Incape 47!

asa o fi, doar ca in testul pe care l-am facut eu erau doar 12 part 1 si 12 part 2 oricum nu vad cum e posibil sa recunosti mai mult de 100%. adica le-ai recunoscut pe toate si ceva in plus?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

asa o fi, doar ca in testul pe care l-am facut eu erau doar 12 part 1 si 12 part 2 oricum nu vad cum e posibil sa recunosti mai mult de 100%. adica le-ai recunoscut pe toate si ceva in plus?

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

Au, da, ai dreptate! In partile 1 si 2 sunt cate 12! Halal memorie! Atunci ramane si misterul asta la ala mare al procentelor...Tre sa fie cineva care sa inteleaga cum sunt facute, s-ar putea sa fie numarate de 2 ori pt ca le recunosti o data ca fiind aratate sau nearatate in cele doua calupuri, si inca o data ca recunosti momentul in care ti-au fost aratate (alea aratate), in calupul 1 sau 2. Si mai ai si posibilitatea sa recunosti poza ca fiind vazuta, dar sa confunzi calupul, si asa poza sa-ti aduca doar 1 punct din doua si sa-ti iasa numar impar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Testul e de fapt partea a 3-a cand iti da 48 poze si sa vezi daca recunosti in ele din cele 24 initiale (12 in patrtea 1 si 12 in partea 2) si sa spui care nu le-ai mai vazut.
Eu am "recunoscut" toate 48 in sensul ca mi-am dat seama care le-am mai vazut si care nu. Cu alte cuvinte am recunoscut toate cele 24 vazute in partile 1 si 2 si cele lalte 24 am recunoscut ca nu le-am vazut :)))).Si dintre ele, 2 (evident ca din cele recunoscute din partile 1 sau 2) nu le-am incadrat bine.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Eu le-am incadrat pe cele never ...toate.
In rest...cica average scor 92% si 83%....

Simpatic...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

am memorie :D
Recognition score
( if you saw it )

Your score: 100%

Temporal memory score
( when you saw it )

Mergi la inceput