Bobocei de Sept-Oct 2012 (3)
Raspunsuri - Pagina 21
Tzuki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona7575 Tzuki- un mare pentru raspunsul tau... dar si pentru clarificarea in ceea ce priveste aceste teste TT si DT, am sa discut si eu cu dr.sa sar peste ele, sa trec direct la amnio. Merci pentru pont si sincer nu m-am gandit , se vede experienta sarcinilor anterioare... sper ca nu e riscant acest test? Sa va mai incat ochii cu ceva ? http://www.youtube.com/watch?v=8BFwlWQQf30&feature=relmfu sunt realizate pe mai multe saptamani Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009 + 7 |
bb 3
Ramona, amniocenteza e un test invaziv! deci presupune ceva riscuri, ar fi bine sa citesti despre ele si sa cantaresti tu cu medicul tau avantajele si dezavantajele unei astfel de proceduri .
sa aveti o zi minunata .
corinuka_g spune:
'neata burtici!
noi azi suntem mai bine, am avut dureri urate de burta si spate de miercuri incoace..azi am fost la dr, mi-a zis ca daca nu cedeaza la no-spa+scobutil ma va interna..
bebe e bine, inimioara bate, azi avem 8 saptamani!
o rugaminte: vad ca anidaz lipseste, se incumeta careva sa deschida un nou capitol? eu nu cred c-as reusi, desi nu pare tare greu, dar nu prea inteleg ce scrie pe prima pagina...cred c-ar trebui scris putin mai mare sau nu italic..
pupici
8+ Multumesc Doamne!
anidaz spune:
Il fac eu,de citit citesc dar parca as fi legata de maini ca nu pot scrie si eu doua vorbe...poate dupa ce trec de 12 saptamani sa-mi dezleg si eu ”limba”,
7+
BB Zepa
sept.oct2012 spune:
pupici anidaz! tocmai ii dadusem "creeaza subiect nou" si mi-a dat eroare, ca n-am voie sa postez in nu stiu cate secunde de la ultimul mesaj..
stiu cum e si eu sunt destul de morcovita...azi sunt mai bine, stiu ca inimioara bate si e in evolutie..
Ramona_bm spune:
Adinus hai ca intru si eu chiar daca inca nu am confirmarea ecografica Poate asa iti dai drumul mai usor.
Buna fetelor!
Dupa odiseea de Sept-Oct 2010 a venit vremea sa vina si bb2 asa ca ....
Bebelusul meu ar trebuii sa-si faca aparitia undeva dupa 20 Octombrie dupa calculele mele. UM la mine nu are nici o relevanta ca abia am intrerup alaptarea si am avut o singura menstra de cand s-a nascut printesica mea
fericita de Elisa Maria (26.10.2010)
anidaz spune:
Raaaaamo ce ma bucur ca ai intrat,daca se inscrie si Manu ar fi foooarte bine
9+
BB Zepa
Ramona_bm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anidaz Raaaaamo ce ma bucur ca ai intrat,daca se inscrie si Manu ar fi foooarte bine 9+ BB Zepa |
Se va inscri e si ea imediat ce se obisnuieste cu ideea
fericita de Elisa Maria (26.10.2010)