caut ginecolog
Ca foarte multe cupluri, din pacate, ne confruntam si noi cu infertilitatea de vreo 7 ani... Ne-am confruntat mai mult cu indiferenta unor medici decat cu boala. Abia acum 4 luni am aflat de fapt care este problema. am 2 mutatii MTHFR si PAI heterozigote si ovare polichistice (asta stiam), deci o combinatie ...........
Am fost si la d-na dr Uscatescu si mi-a intocmit o schema de trat, atat ptr mine cat si ptr sotul meu. Tot ea m-a trimis si la 2 endocrinologi care mi-au recomandat acelasi trat. Il urmam de 4 luni si inca nimic. Dr Uscatescu mi-a spus ca nu vede de ce nu am reusi si natural cu ajutorul trat, de aceeaasi parere era si fostul meu ginecolog, doar ca nu vroia sa ne recomande un trat si ne indruma spre FIV. Eu am facut pana acum vreo 5 inseminari, din care prima a reusit dar am pierdut sarcina la vreo 4-5 sapt.
Acum am nevoie de un ginecolog care sa ma monitorizeze si as vrea sa merg la unul recomandat de Dr Uscatescu.
Rugamintea mea cea mare este daca este cineva care a fost sau care stie medici cu care a colaborat dumneaiei, sa imi raspundeti si mie.
Va rog din suflet ptr ca nu stiu ce sa mai fac si unde sa ma mai duc.
Va multumesc din suflet si astept raspuns...
Raspunsuri
Rikidone spune:
Buna! Te rog frumos poti sa-mi spui ce tratament ti-a dat dr. U pentru mutatiile tale?
Multumesc!
lylygry spune:
Buna Rikidone,
sigur ca iti pot spune si a mea si a sotului meu, cu mentiunea ca sunt diferite, in fct de rezult analizelor.
SOTUL
- Vitamina C 1000 mg
- L-Arginina de 1000 mg
- Omega 3 de 1000 mg
- L-carnitina de 440 mg
- Coenzima Q10 de 120 mg
- Selezin ACE
- Magne B6
- Magneziu cu B6,B12 si Acid Folic.,
SOTZIA
>> - Thrombo Ass de 100 mg - 1/zi
> > - Magne B6 3/zi
> > - Femibion 1 - 1/zi
> > - Vitamina C 200 mg/zi
> > - Ulei de peste cu vitamina D - 1/zi
> > - Metformin sau glocophage ptr ca este tolerat mai bine de 500 de mg de 3 ori pe zi dupa masa
tu ce mutatii ai si la ce ginecolog mergi?
Rikidone spune:
Multumesc, Lylygry.
Eu am 2 mutatii heterozogote la gena MTHFR si 2 mutatii heterozigote la gena PAI-1.
Eu merg la dr. Andreea Vultur. Lucreaza la Giulesti.
Pentru trombo, dr. Vultur m-a trimis la dr. Avram Siomona. Dar nu prea mi-a placut abordarea ei ...
Tie ti-a spus Dr. U daca o sa faci clexane pe perioada sarcinii?
lylygry spune:
draga Rikidone, eu sa stii ca sunt multumita de d-na dr U, mi-a spus de la prima consultatie ca este importanta si parerea ginecologului. Din pacate unii ginecologi nu prea vor sa tina cont si de alte pareri calificate...
raspunsul la intrebarea ta este da, din momentul in care se impune.
Metforminul este ptr MTHFR, iar clexane este ptr gena PAI care nu permite sa mentii sarcina, asa stiu.
Astept noutati de la tine!