scoala 27
salutare dragi parintii.vroiam sa va cer opinii despre scoala 27,despre invatatori daruiti(daca mai exista totusi cativa)din aceasta scoala.o zi buna si astept parerile voastre
Raspunsuri
fiona67 spune:
Da, si eu as vrea sa stiu mai multe despre scoala 27, nu stiu de ce nu scrie nimeni! Si eu am terminat la 27 cu niste ani in urma, dar acum nu mai stiu decat ca se face engleza din clasa I si franceza di clasa II. In rest...nimic!
Androix spune:
Pai nu prea sunt parinti cu copii la 27 pe forum. Oricum in conditiile actuale fiti fericite daca apartineti de 27 ca e cea mai rasarita scoala din imprejurimi. Nu stiu sa va spun detalii la prima mana ci doar ce am citit si eu de=a lungul timpului pe internet, pentru ca eu abia anul asta imi dau copilul in clasa I si scoala 27 era a doua optiune pe vremea cand inca speram ca-l pot inscrie unde vreau eu. Asa apartinem de 25, si acolo il dau ca in alta parte nu pot.
Imi pare rau ca nu am mai multe detalii pentru voi. Aici s-a mai discutat putin si despre 27 http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157124&SearchTerms=colentina
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Anka74 spune:
Pe vremea cad cautam scoala/invatatoare pentru copil toata lumea imi spune "fugi de 30, de 31 si de 27..." cam asta era ordinea. N-am stiut insa in ce ordine trebuia sa fug, asa ca am ales 31, ca deh, era la mijloc! Glumesc desigur.
Dupa un semestru de scoala pot sa spun insa ca nu regret alegerea facuta. Sper din toata inima sa spun acest lucru si pe la sfarsitul clasei a IV-a si poate chiar a VII, sau ma rog a IX-a ca parca ei vor face 9 ani. Asa ca e posibil ca si 27 si 30 si multe alte scoli de cartier in care noi parintii de astazi am invatat bine mersi sa fie ok... Sigur asta nu inseamna ca nu e loc de mai bine, insa per ansamblu e ok, chiar mai mult decat m-am asteptat, copilul e incantat, de Doamna suntem foarte multumiti. Asa ca,daca vreti detalii despre 31, va dau cu mare drag.
Despre 27 nu stiu mare lucru, abia anul asta am aflat ca e scoala de care noi am apartine...In 30 facem Baschet, mergem acolo de doua ori pe saptamana...ma cam sperie dulaii aia din curte dar probabil fac parte din echipa de paza a scolii...de nu face nimeni nimic si ei sunt inca acolo.
fiona67 spune:
Domi5, baietelul meu implineste de-abia 4 ani anul acesta, asa ca acum sunt doar in etapa culegerii de informatii. Cred ca noi apartinem de scoala 39, acolo votam. Site-ul lor e prietenos - fac volei serios si engleza, franceza la lb straine - mie mi-e teama insa de ce fel de colegi va avea, dat fiind faptul ca pana la capatul Colentinei nu mai e nici o scoala. Asta e temerea mea cea mai mare!
Scoala 27 are si pagina pe Fb, a absolventilor, eventual de la ei poate mai aflam ceva pe privat.
Androix spune:
Da cine ti-a zis tie ca pana la capatul colentinei nu mai e nicio scoala? Nu e musai sa fie chiar la strada. Mai sunt scoli.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
fiona67 spune:
Sotul meu mi-a zis!:) Ar fi absolut minunat sa mai fie si alte scoli spre Carrefour!! Tu stii vreuna sau doar sari la gatul omului ca asa e natura ta?
Anka74 spune:
Mai e o scoala pe strada care duce spre spitalul Fundeni, 32 parca...nu stiu sigur daca asta e numarul dar sigur e o scoala acolo.
Mai e una in zona Andronache...pt copii din acea zona.
Fiind zona de case probabil nu sunt foarte multi copii.
fiona67 spune:
Oh, ce bine! Dupa ce m-am uitat pe lista ISMB am luat si un Magne-B6 de nervi! Din cat cunosc eu strazile, scoala 307 are cea mai buna arondare, dar noua nu ne foloseste asta din pacate.
Multumesc Anka!:)