HAI Olga, puiutza, Anca,noce!(67)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

mihacor nici eu nu am suficient lapte...am 30 ml maxim la 3 ore iar bb nu mai vrea nicicum la titi ptr ca a venit fff tarziu asa ma mulg si ii dau in sticluta...pediatra care l-a vazut iere mi-a zis clar ca nu o sa mai creasca producita si o sa il pierd si pe asta...si ce sa fac acum? sa imi pierd mintile??? hai te rog frumos!!! lasa=o pe soacra te rog!!!

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

mersi frumos bulinuta...astept sa vina moasa sa vad ce ne zice...sper sa nu mai imi pierd mintile ca si ieri si sa fie totul ok...asta e bebe meu e mare si vrea mult...pentru asta nu o sa il chinui,chiar acum ii ziceam la mama,ca nici nu mai vreau sa mai aud alte pareri...voi face ce cred eu ca e mai bine pentru el...

mamica de bebeloi Eduard...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Miha - laptele matern e idealul pentru bebelususi, dar mai mult de-atat el are nevoie de dragoste! Si un biberon cu LP servit cu dragoste de mama este minunat pentru bebe! Vorbeste-i cu drag si zambeste-i puiului cand ii dai biberonul si el va sti ca e iubit. Bebe are nevoie de tine fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

mihacor bravo draga mea asa te vreau!

danezza cand ai timp 2 sec da-mi si mie un semn te rog mult ca sunt io la faza cu ata acu' ...a tras soctu de ea si nu iese....cat tre sa iasa? cica trage toata operatia dupa ea si nu vrea omu sa mai traga deloc

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Adc, se pare ca si prostiutele le facem tot tinandu-ne de mana...Am mancat putina salata de beauf ieri si putina coliva si mi-a fost groaznic la stomac...Evident, si copilului. Ne-am chinuit toata noaptea, s-a trezit din ora in ora, a plans de ne stie tot blocul...Astazi mananc doar supa si pilaf cu gaina. Mai dietetic nu cred ca sunt in stare.Sa-ti traiasca printesuca!
Lamuriti-ma si pe mine la cat timp dupa cezariana pot purta burtiera, apoi cand as putea face tratamente corporale (impachetari, electrostimulare, etc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Anca, frelicitari, mami!Sa fiti sanatosi si fericiti!
Olga, ma gandesc la tine si iti tin pumnii. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

MIHACOR EU AM ALAPTAT 3 SAPT DA II DADEAM SI SUPLIMENT ACUM MERGEM DOAR PE lp SI PAPA FF BINE . MI-AR FI PLACUT SI MIE SA AMLAPTIC MAI MULT DAR ASTA A FOST SA FIE , NU ESTE UN CAPAT DE TARA CRESTE COPILUL SI CU LAPTE PRAF
AERLILIAN EU AM PURTAT BURTIERA DUPA 12 ORE DE LA CEZARIANA SI AM ACUM UNA CA UN COMBINEBON CARE TREBUIE S-O PORT SI NOAPTEA MAI AM PUTINA BURTICA ASTEPT SA TREACA 2 LUNI SA MA APUC DE SPORT DE REGIM M-AM APUCAT CAND NU AM MAI AVUT LAPTE SI AM DAT JOS 3 KG INTR-O SAPT
NU STIU CE SA ZIC DESPRE IMPACHETARI DAR DESPRE MASAJ POTI FACE LA 3 LUNI DE LA NASTERE , NU SE FACE INAINTE PT K PIERZI LAPTICUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Felicitari, Anca

Olga, Doamne ajuta!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

Felicitari Anca!Sa-ti traiasca bebele!
Olga Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Olgutza

tinem pumnisorii stransi sa se sincronizeze bebe cu medicul (sau invers)
in rest...nastere usoara !!!

Mergi la inceput