HAI Olga, puiutza, Anca,noce!(67)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

matza, da e bebele pentru care eram suparata...e o minune ca vine acasa

mihacor eu m=am umflat ;a piccioare de nu puteam merge am vb cu ginecologul si am luat 3 zile cate jumatate de pastila de furosemid si am mancat fara sare si am baut lichide la greu...sunt mult mai bine acum eu zic sa suni medicul daca poti

matza aerilian eu zici ca am 6 luni asa burta am deci....asta e...asa am patit si la rares

a venit si la noi pediatra si bb e fff bine, Doamne Ajuta! a zis ca e mic dar super voinic si tonic...in schimb eu...nu am lapte...30 ml la un muls si nu pare ca o sa creasca, dimpotriva parerea ei e ca nu va dura mult dupa cum arata sanii, mai nasol e ca nici bb nu mai vrea deloc sa suga la san...deloc

olga ce faci?

puiuta? esti bine?

sper ca sunteti bine si doar nu puteti sa scrieti

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 36+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Mitzulica eu la 10 zile dupa nastere nici nu ziceai ca am nascut asa burta mare atarnata aveam. cand ma dezbracam pt baie intram in depresie instant. acum nici nu zici ca am nascut asa burtica mica am, asa ca stai relax

bulinutza chiar mi-a crescut inima cand am auzit de bebicul vecinei tale .

aly_k si al meu mai nou se ineaca. il opresc, incerc sa schimb pozitia, il mai pun vertical sa bacaie si o luam de la capat....asta e solutia mea.

astazi l-am botezat pe bebic, doar crestinat la biserica. asa de dragut si cumintel a fost in fiecare zi mi-e tot mai drag !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian
Am cumparat ceai de fenicul si chimen granulat de la Humanna, am inteles ca mai e unul de la Hipp. Si o sa-l folosesc la nevoie...

Bea-le tu, se duc in lapte si sunt mai eficiente. Eu beau cam 3 cani pe zi, alternez Hipp cu Humana, fara zahar, si ne e bine. Punctul critic cu colicii e in jurul varstei de o luna, deci nu vreau sa trag concluzii pt ca mai avem pana acolo, dar deocamdata e ok.

Bonisan si Sab simplex nu au mers deloc la Andra, acum folosesc Infacol. Bebe vrea sa il scuipe, face urat, il pacalesc dandu-i pipeta pe langa tzitzi, doar o data pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Aerlilian, sotul a ramas cu bebe acasa, fratele meu si cumnata au fugit cu mine la spital. Mi s-a rupt sufletul ca plangeau amandoi cand m-au luat pe brate din casa.
Eram linistita si ma uitam la televizor langa bebe cand am simtit ca ma furnica labele picioarelor si-mi amortesc. Cand le-am scos din papuci am intepenit,nu mai aveam degete aveam forma papucului. Se umflasera mai rau ca in sarcina. Am zis sa nu ma impacientez si sa stau cu ele ridicate dar incepuse sa mi se faca greata si parca vedeam niste stelute cu coada ochilor. Incetul cu incetul nu am mai putut sta in fund si am inceput sa vomit necontrolat. Dupa cateva ore nu mai suportam miros sau lumina si incepeam sa-mi pierd cunostinta si respiram foarte greu, sacadat. La spital au spus ca am facut o complicatie mai rara de la cezariana, ca nu mi s-au aranjat intestinele cum trebuie si am stat toata saptamana trecuta pe perfuzii, injectii si saruri de rehidratare dupa care am avut voie putina paine prajita dupa care am avut voie si iaurt si branzica de vaci.
Acum sunt la regim si inca imi fierb intestinele cand manac ceva, sper sa-mi treaca in timp. Din fericire mi-e revenit energia si am scapat de ace si intepaturi si m-am si desumflat iar acum ca am ajuns si acasa incep sa fiu o zana.
Bine ca a trecut totul.

Mamica de grasunel Alexandru

Mergi la inceput

Noua doamna pediatra ne-a dat Debridat dar asta doar daca espumisanul nu-l linisteste si daca colicii sunt rau de tot altfel nu.

Cred ca caca verde era de la foame. Copilul mi-a tot plans ultimele doua zile desi era tare cuminte la inceput. Acum am inceput sa-l trezesc eu la 3 ore sa-l schimb si dupa sa-i dau sa suga, deci fix la trei ore si jumatate si am din nou un ingeras linistit.
Eu il lasam si patru ore daca nu plangea.
Sa vedem scaunul cum va mai fi.

Fetelor, multumesc pentru sustinere. Gata, m-am linistit si cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Bine ai revenit, Matza! Mi-a fost tare dor de tine
Am impresia ca timpul se misca la fel de incet cum se misca la inceputul sarcinii. Atunci nu-mi imaginam ca voi ajunge pana aici, iar acum nu-mi pot imagina ca, in curand, o sa adulmec/investighez kk fetitei mele
Am luat mama de la aeroport, am ajuns acasa la 02:30 noapte, iar la 8 am mers la control. Am nimerit peste o doctorita extrem de tanara, dar ff cumsecade. Mi-a facut monitorizarea si m-a controlat pe masa fiindca i-am zis ca la noi, in Ro, asa e procedura. Replica ei a fost:" daca te face pe tine sa te simti mai in siguranta, hai sa te vad si pe masa." Fffff simpatica. M-a intrebat daca facem si daca nu, ar fi cazul sa ne punem serios pe treaba
Colul e lung si inchis, iar dupa parerea ei putem sa ducem si pana in martie, dar fiind prima sarcina nu se stie niciodata..maine pot sa ajung la ei cu contractii regulate. Ideea a fost sa dau inainte cu plimbare, 2-3 l apa, sex si sa ma bucur maxim de ultimele zile cu burtica. Mi-a venit sa o pup cat de drag mi-a fost de ea. I-am povestit incidentul de sapt trecuta si mi-a dat nr ei de mobil sa o sun cand ajung la contractii din 5 in 5 min.
Lady dr asta tinerica a acceptat sa parieze pe data nasterii si a ales ziua ta de nastere Poate iti fac o surpriza si tu tot imi esti datoare cu o poveste despre cum era Lady cand era pitica
Eu cred ca Anca_cls a nascut deja si nu a avut cum sa ne anunte...
Puiutza? Olga?

38+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Matza, stai linistita cu burta, isi revine! Promit
Imi pare rau ca ai avut complicatii, sper sa reusesti sa intorci laptele. Eu zic ca mai bine stimuleaza lactatia bebele decat pompa. Se si obisnuieste iar cu tzatza. Pt colici eu ii dau infacol. La 2-3 zile cand imi amintesc sau cand plange mai tare :))

Mihaela, mq bucur ca ai gasit o doctorita pe placul tau. Vezi, tot raul spre bine

Mergi la inceput

Mihaela daca face si un part in timp ce face caca si e pe aleza pentru ca a inceput sa faca exact cand ii schimbai scutecul o sa ai ocazia sa-i si simti textura pe fata si in ochi asa cum am patit eu astazi. Poate din cauza asta am observat cu atentie

Vezi cat de mare e bebe si daca poti naste natural. Eu am ramas cu damblaua dupa nasterea mea. Oricum, doctorita are dreptate, bucura-te de ultimele zile, iti va lipsi senzatia de bebe in burtica si-ti v lipsi si linistea alaturi de sot.
Gata, o sa te urmaresc in direct sa te incurajez.

Alice, daca nu-mi scade sa vezi ce-ti fac!
M-am mai lnistit cu asta. Vorbisem cu niste cunostinte care au sunat sa ma felicite si care toate in cor mi-au spus ca ele la iesirea din spital nu mai aveau pic de burta si ca s-au refacut imediat! Sa ma ieste Dumnezeu dar mi-a venit sa le inchid telefonul! Mor cand aud de femeile astea care se trezesc ca in filme gata machiate, carora parul le sta asa impecabil si proaspat coafat in mod natural ca ele doar au trecut peria prin el si care dupa sarcina ies din spital cu 3 kg mai slabe si cu burta lipita de spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Matza scumpa.Da' la ceza iti umbla prin intestine??[.Recunosc ca n-am avut curajul nici acum sa vad ce se intampla la o ceza, pas cu pas!

Mihaela..stiu...voi povesti cum era Lady cand era pitica..imediat ce imi gasesc ceva timp.Acu' sunt obo' rau si cu medicamente pt. fete, o gramada...si..si..si(n-am timp nici pt. a merge la wc, cateodata).

Va pup pe toatele

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Din seara asta apar bulgarasii Pesti, gata cu Varsatorii!
(nu aveam preferinte, dar ma obisnuisem cu ideea de fetita fasneata)

Noi tot 3 in formula, ne-am plimbat azi toata ziua, fara somn de pranz, am vizitat planetariul, delfinariul si micro-rezervatia cu multe caprioare si un porc mistret, foarte valoros pentru noi. La Bucuresti stam langa padure si ne mai intalnim ba cu caprioare, ba cu mistreti si Filip nu apuca sa-i vada, ele fug de noi, de mistreti fugim noi, dar azi a vazut animalele de aproape si le-a hranit. Seara am fost la loc de joaca, eu la taclale cu o alta graviduta venita din Bucuresti sa nasca la Isis, copilul s-a jucat cu al ei, taticii au schimbat pareri despre contractiile nevestelor

Georgia, ma bucur ca te-ai linistit.
Blogul era www.happy-mami.blogspot.com dar n-am mai scris demult in el.

Dariana, asa si la mine, bebe mai micuta, la ultima eco, in s39 arata de 37-38, deci acum in s41 ar fi de 39-40. Sa iasa ei sunt gata, sanatosi sa fie!

Mihaela, ma bucur ca ai gasit o dr care iti place. Nu stiam de ciudateniile cipriotilor, dar va ajuta Dumnezeu sa va gasiti drumul si rezolvarea. Pe de alta parte, are insulita voastra si niste avantaje de necontestat, cate grade aveti acum?

Mihacor, felicitari inca o data pentru bebelusul tau! Esti capitana noastra!

Mie dupa prima nastere imi ramasese o burtica maricica, inca imi zicea lumea nastere usoara. Am facut vreo 12 sedinte de masaj (3 pe sapt) si s-a retras frumos, s-au dus si vergeturile si dunga neagra, tot. Iar pe la 9 luni dupa nastere stiu ca revenisem la greutatea initiala. Ca tot spunea o colega de odisee de atunci ca iti trebuie 9 luni sa devii mama si inca 9 luni sa redevii femeie.

Am auzit de doua carti bune si vreau sa le comand, "Ce traieste copilul si ce simte mama lui" de Speranta Farca si "Mintea noului nascut" de David Chamberlain.

Am mai dat peste un articol interesant in seara asta: http://viataverdeviu.ro/copiii-nevaccinati-mai-putin-predispusi-la-boli/

Mami de Filip 1 august 2009 si 41s+

Mergi la inceput