HAI Olga, puiutza, Anca,noce!(67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Felicitari carpediem!!! recuperare usoara si mult laptic!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

kraluca eu pt colici i-am dat bonisan,dar nu prea si-a facut efectul,iar acum ii dau espumisan si ii mult mai bun,am inceput si sa beau eu ceaiul baby calm,cam 2 pe zi si ii mult mai bine,ca am avut niste nopti nedormite din cauza colicilor inainte de espumisan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

siropelele pentru colici: incercati sa le dati mai multe zile consecutiv din acelasi siropel pentru a vedea daca isi face efectul - mai ales cele din plante cum e Bonisan.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Am inceput si eu cu stresul legat de alaptat.. Ieri toata ziua si azi noapte am avut sanii moooooooi rau de tot.. A tot stat Filip la tzitzi, aveam impresia ca nu se satura, k nu a prea dormit .. dupa amiaza a facut caca singur ( a 3-a zi consecutiva in care face caca singurel), apoi dupa jum de ora a mai facut o data. Apoi a dormit o ora si s-a trezit plangand, era ff agitat si a mai facut inca o data kk. de data asta avea si 3-4 punctulete miici (dar eu le-am vazut) rosii. L-am sunat pe dr si mi-a spus ca se poate sa il fi supraalimentat, si de ata s-a fortat si a facut asa mult kk... In fine, imi zicea sa ii dau debridat, dar nu i-am mai dat, k s-a linistit singur. Dar pana la 1 noaptea nu a adormit, decat asa, motaiala la tzitzi.. dar dupa aceea a dormit pana la 7 dimineata, pe burtica. Si eu in pat langa el, am dormit neintoarsa.
Cand ne-am trezit erau la fel de moi tzitzi, m-a apucat plansul. L-am tot pus la tzitzi, dar simt ca trage bine 2 minute maxim, apoi o molfaie.. A adormit pe la 12, s-a trezit la 3.30, si i-am facut proba suptului. Intre timp, cat a dormit el, am mancat, am baut galactogyl, 2 litri de ceai..si imi simteam sanii putin mai tari. Si la cantar mi-a aratat ca a supt cca 30 ml dintr-un san, apoi inca 20-30 din celalalt.. ATAT! Simteam ca ar mai fi ceva lapte, dar nu trage el.. Dupa ce a supt a adormit (doarme de 1 ora deja)
Offf..incerc sa nu ma stresez dar nu prea imi reuseste. Bine ca nu mai am lp in casa, ca de dimineata cred ca cedam si ii dadeam un bibe..

Georgia, Filip a luat 800 g de la externare (sau 700 g de la nastere). Iar eu ma declar multumita. Acum, sa vedem, sper sa ii ajunga in continuare lapticul meu si sa ia in greutate ca pana acum.

Va pup pe toate!!!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

alina anto stai linistita cu lpticu tau,nui da lp,am mai patit-o si eu ca si tine,cand am avut tzitzi moale si toata ziua statea la san,ca dupa 2 zile sa am sani foarte tari si plini de lapte,ii psibil sa ai si un puseu de crestere.Eu o alaptez de 2 luni si i-am dat lp doar in spital,ca mie laptele mi-a venit doar dupa 3 zile,de mmulte ori am zis ca nu mai am lapte,dar fetita o luat forte bine in greutate si nu plange de foame.Si fetita mea face kk doar dupa ce papa si noaptea nu prea face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Hai ca s-a trezit si a papat dintr-o titi, acum ar dormi iar...

Azi facem proba colacelului!!! Abia astept. il filmez si va arat maine!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Alina - imi pare rau sa aud ca ai probleme cu lapticul. Si eu cred ca este doar un puseu de crestere si iti va reveni laptic mai mult . Important este sa nu te stresezi si sa te relaxezi. Continua cu ceaiurile si galatogil...
Olga - stai linistita la pat in we si iti tin pumnii ca saptamana viitoare sa nasti cu doctorul tau.

Fetelor i-a cazut in sfarsit buricutul Antoniei, dar i-a ramas ca "o trompa de elefant" (asa zice tati). Nu vreau sa aibe buric inestetic fata mea, ce pot sa fac ? Eu am buricul in interior, dar ea are o trompitza in afara, credeti ca se retrage ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alina, m-ai topit cu pozele astea.... Vinde-mi si mie te rog pontul cu colacelul. Unde l-ai comandat?
Raluca, eu sunt de parere ca trebuie incercat si vazut ce-i prieste copilului cel mai bine. La noi infacolul nu are niciun efect. A tolerat foarte bine Sab simplex si Bonisan.Am cumparat astazi si ceai de fenicul cu chimen de la Humanna. Mi-a zis dr sa nu-i mai dau baby drink pt ca e plin de zaharoza si nu e ok deloc, creaza dependenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

mai avem un bulgaras!!
A NASCUT CARPEDIEM!!!

"La 11.20 s-a nascut minunea noastra, 3380 g, 52 cm, APGAR 9. Suntem bine amandoi."

FELICITARI MAMICO!!! SA FITI SANATOSI, SA VA BUCURATI DE MINUNEA VOASTRA!!!

FELICITARI CARPEDIEM BUN VENIT BULGARAS MIC

Mergi la inceput