Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Eu va pot spune de Duphalac pe care l-am luat inca din spital dupa nastere tot pt hemoroizi (am avut mai multi externi), a facut minuni. E ok si pt sugari, nu stiu sa zic pt gravide.. Mai bine intrebati dr decat sa spun eu vreo prostie.
Sanatate tuturor!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (ian 2011) si 20s
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Cu epilatul, eu am apucat inainte de prima sarcina sa ma epilez definitiv cu IPL, imi mai apar cateva fire razlete pe picioare, dar le smulg cu penseta, ca le numar pe degete.. La mine a meritat investitia ca aveam un par negru si deeees ...

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (ian 2011) si 20s
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

felicitari deea pentru bebelusul sanatos!!!sa fiti asa in continuare!

andreea 23+ ?????? ???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Legat de Duphalac, asta se da in spitale, mai ales in afara tarii la pacientii care se vad mai rar cu buda.
Mi-s prescris si mie un medic acum doi ani cand ma chinuia o mica fisura/hemoroid dar la mine nu a mers .
Ca si substanta activa are lactuloza, pe care nu oricine o tolereaza. Din cate mai retin avea o atentionare cum ca mareste glicemia, era dulceee.
maimutzica si eu ma gandesc serios la o epilare definitiva in zona inghinala, dar nu ma invrednicesc pentru ca dureaza cateva luni tratamentul. Tu ai fost multumita de rezultate pentru zona inghinala?

Elena 24+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

Ziua buna,

am ajuns si eu azi dimineata, la ora 4, in eforie, la parinti

stau si eu o saptamana pe loc si apoi o iau iar la sanataoasa :D

sper sa reusesc sa va citesc din urma, ca tot ma laud ca o sa ma apuc dar nu imi gasesc timpul necesar

va imbratisesz si va pupicesc

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna, fetelor. Eu n-am noutati. Am fost azi pe drumuri, pe niste sosele de mi-a venit la un moment dat sa plang de durere de burta si spate si de ingrijorare. Bine ca a trecut, nu-s ce m-a apucat.
Diana, pentru ca n-am reusit sa ajung la farmacie sa cumpar unguent cu kanamicina, am folosit metoda babeasca de oprire a cresterii urciorului: cu coada de lemn a unei linguri incalzita pe aragaz. Ma bucur ca inima lui Mirciulica s-a mai echilibrat.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Aever, casa de piatra si numai bucurii!

Virgi, saru’mana de parola! Poate apuc si eu sa pun cateva poze candva….. Mai dar ce harnica esti…..deja bagajel de spital..eu am adus in vorba treaba asta, dar crezi ca m-am apucat de treaba? Nici macar listuta nu mi-am facut. In schimb mi-am cumparat chiloti.

Deea, eu mereu incep cu epilatorul si cand vad ca nu mai pot de durere de burta ca ma totintorc de pe-o parte pe alta….inchei cu lama. Felicitari pt morfo!

Diana, felicitari pentru vestile buhne. Tineti-o tot asa!

Virginia, Elly, Diana…..la mine merge sa inlatur constipatia cu salata verde……oi vedea mai tarziu, sper sa nu ma tradeze.

Irina, si eu am o masea care m-a suparat de vreo 2 saptamani incoace, asa ca a trebuit s-o duc la dr ca nu se mai putea. Cam dureros ca nu imi face anestezie…..dar gata, miercuri imi pune plomba definitiva. Felicitari surorii tale…..ia linisteste-o, sa vezi ce bine e sa ai fata….mai tarziu sa faca si un fratior

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Multumesc ptr felicitari

In cautarea unui prenume ptr bebelusul meu, am gasit asta.
Va pun si voua link-ul, eu am ras pana m-au luat contractiile.
Sper sa nu patiti la fel

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108583&whichpage=1

Deea 23+ cu dolofanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna seara, dragelor!

Vorbiti de epilat, inainte foloseam epilatorul, acum lama pt picioare si inghinal. La axila m-am obisnuit cu epilatorul.
La contractiile mele, n-am alta sansa pt zona inghinala decat lama. Asta e.

Legat de problema "spinoasa" ms mult pt sfaturi. La mine insa nu e vorba de constipatie. Fac normal, uneori dc mananc mult, ies si de 2 ori pe zi.
Deci nu stiu de unde a aparut uraciunea aia, chiar nu stiu, pt ca nu am facut nici pic de efort in zona aia.
Singura explicatie e ca e de la sedentarism.
Ma intereseaza ceva local, ce actioneaza strict pe problema "spinoasa" ca aia e cu durere. Inca ma ustura de moor.

Mi-am luat ceai din muguri de plop sa-mi fac niste spalaturi si sper sa se amelioreze, cel putin.

Virgi ce harnicutza esti. Eu parca inca nu ma incumet sa ma apuc de bagaj, mai astept cateva saptamani.

Elly 29+ cu Babyboom

AMR 10+ saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Buna fetelor
Elly eu in sarcina trecuta inclusiv in spital dupa ce-am nascut am folosit la recomandarea medicului Carpicon, este un produs naturist pe baza de rasina de brad, atat sub forma de supozitoare cat si unguent.

Mergi la inceput