Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Anitta va astept cu mare drag!Sa stiti ca poarta sta descuita si la fel si usa ziua!
Fetelor trebuie sa imi spuneti cum va dati voi seama ca bebeii sughit in burtica? Eu simt ca misca dar altceva nu-mi dau seama.
Corina la multi ani pentru sot! sa iti traiasca! De care tort ai facut?
Diana ma bucur foarte tare ca a disparut si lichidul! Felictari si multa putere in continuare si voua dar si sotului! Sunt convinsa ca te sprijina moral foarte tare si probabil numai el stie prin ce emotii a trecut si el!
In legatura cu prevederea legala de care se discuta cu statul acasa 1 luna al taticilor, asta e valabil si daca optezi sa stai doar 1 an acasa? trebuie sa ma apuc si eu sa citesc pentru ca vreau sa stiu cum e cu prenatalul, adica cand e mai avantatoj sa intru financiar vorbind.
Andreeafelicitari! Sper ca te-ai odihnit si ma bucur ca a fost totul asa cum ai visat!

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

SARU'MANA PENTRU PAROLA FETELOR!!!

andreea 23+ ?????? ???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.
Nu am mai fost de mult pe aici. Am inceput cu renovarile si nu prea mai am timp.
Azi avem 30 de saptamani, mai am putin si imi tin bebelasul in brate, abia astept.
Fetelor ati vazut legea cu o luna pe care trebuie tata sa aibe grija de bebe? Din punctul meu e cam nasol, vom vedea daca nu se schimba. Voi ce parere aveti?

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 30+ Robert Aaron
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Nu mai stiu care spusese de urcior, eu am aflat de cand cu mamicia ca nu e indicat musetelul.

Apropo de legea noua (cea care scurteaza CIC-ul cu o luna pt mame), eu am inteles ca e o directiva a UE, din pacate va fi o chestie la care sigur ne vom 'alinia'..

Seara placuta!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (ian 2011) si 20s
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Seara buna burtici!

Pentru Diana si Mirciulica cate un mare , Doamne ajuta sa ne veniti numai cu vesti bune!
Prajiturica a iesit foarte buna, este si foarte simpla. O prajitura cu mere rase si glazura de care va place pe deasupra. Am si primit de la sot calificativul "Este exact ca a mamei"

Andreea casa de piatra/beton/lemn , viata lunga si frumoasa impreuna!

Legat de noua lege, sunt de acord cu ce a spus Anitta parca, se face economie la buget cu inca o luna, deoarece cred ca multi tati vor renunta la acea luna dedicata lor. Asta este, oricum cred ca avem o perioada destul de lunga de stat cu bebeii acasa, comparativ cu alte tari.

Eu azi m-am plictisit ingrozitor, sotul meu a avut intalnire cu baietii si eu am lenevit cat am putut de tare.
Bebita a avut dimineata o sesiune de bumbaceli jos de tot si am aplicat metoda Joanei de a sta cu picioarele in sus si va spun ca a functionat, dupa 10 minute topaia deasupra buricului.

Abia astept ziua de maine. La ora 12 am eco morfologica 2. Mi-e un dor de bebe al meu de ma topesc.
Maine sper sa vin cu vesti bune.

Va pup si sa aveti un somn lin.

Deea 23+ cu dolofanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Virgi, Anitta mi-am schimbat blondul meu iubit cu un maro roscatel pentru ca blondul se intretine destul de greu, iar firul meu de par nu este unul foarte rezistent. M-am gandit ca ar fi bine sa evit decolorarea pe timpul sarcinii, ca este de ajuns toxicul din vopsea.

Fetelor, ce stiti despre crema de epilat? Am luat de la Elmiplant pentru ca am vazut ca este fara parabeni, dar mi-e cam teama sa o folosesc. Ma gandesc ca este foarte toxica...
Revin la o discutie mai veche, dar voi prin ce metode scapati de parul nedorit?

Deea 23+ cu dolofanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

mai cand ma invrednicesc si eu sa va scriu...un roman,efectiv....:))...pierd mesajul

dar la ora asta nici ca mai am puterea sa o iau de la capat..

in orice caz,vroiam sa urez casa de piatra proaspetilor insuratei...CASA DE PIATRA,AEVER...sa va iubiti si sa fiti fericiti toata viata ,asa cum sunteti acum..

Virgil,programul tau nocturn zici ca e copia fidela a programului nostru..plus ca o mai am si pe pitica mica care se roteste toata noaptea in pat si ma trezesc de n ori ca sa o invelesc...asa ca dimi si eu sunt zombi,,imi trebuie 30 min ca sa ma trezesc

ADDYA asa a patit si o prietena de a mea,,pana in luna a5a i-au zis ca e baiat , ca mai apoi sa afle ca e fetita de fapt:)...cu toate ca dr care fac morfo n-ar avea voie sa greseasca,mai ales sexul..si nu numai,ca na,de aceea ei au specialitatea asta si se ocupa de masuratorile bebeilor....acum,la fel cum ai spus...sanatos sa fie bebita al vostru,indiferent ce este..

DEEA sa aveti parte numai de vesti bune maine la morfo...
apropo de culoarea parului..eu una nu ma indur sa o schimb...tot blonda ma vopsesc,dar ma fac suvite acum,tocmai pt a nu intra in contact vopseaua cu pielea capului...si oricum ma fac rar ,cam la 3 luni..ultima data inainte de craciun..iar acum ma gandeam sa ma duc la sf lui febr,inceputul lui martie sa fiu frumoasa la ziua lu' fii-mea:)

ANITTA exact senzatia asta o am eu acum...ca abia astept sa scap de burtoi..din cauza faptului ca ma apasa asa de tare incat de multe ori simt ca nu mai pot respira...si orice pap,oricat de putin,asa ma umflu de simt ca plesnesc...si culmea ca acum am luat cu mult mai putine kg ca la sarcina anterioara..dar asta e,trebuie sa facem fata,sa creasca bebe si sa iasa cand o sa fie el pregatit..dar daca as sti ca bebe e ok si a crescut destul si as fi prin sapt 36-38 ,iar dr mi-ar propune sa nastem,nu cred ca as zice nu..bine,bat si eu campii acum:)),dar pt ca citisem postul tau cu burtoiul si tocmai ce ma plangeam mai devreme sotului ca nu mai pot respira si nu imi mai gaseam locul pe canapea,am adus si eu in discutie asta...

inchei aici ca e deja tarziuuuu

pupici

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

neatza burtici..
Va servesc ceai si ce mai doriti voi

Elly suntem bine multumim..am intrat in trim 3 in afara de mancarimi care parca m-au mai lasat..

Virginia multumesc, am inteles ce am de facut..da si secretia e mai abundenta..

Asteropipan exact aceeasi problema o am si eu cu Luca, nu doarme incelit..ma mai trezesc din cand in cand..

Deea eu cu lama defrisez dar deja ma chinui ca nu mai vad nimic..mai pe bajbaite asa

am pus sa fac ciorba de vita.am facut sambata o negresa si am papat ca purcica
pupici

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

bafta deea la morfofetala.te asteptam cu vesti bune!!!

andreea 23+ ?????? ???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
Va invit la un bol de cereale si niste fructe uscate!
Aever iti doresc CASA DE PIATRA si o viata frumoasa alaturi de sot, bebita 1 si, de ce nu alti copilasi!
Deea bafta la morfo 2! Eu cu epilatul fac momentan o combinatie intre benzi cu ceara si lama, da e din ce in ce mai greu, vizibilitate scazuta in zona.
Diana sper ca sunteti bine si inimioara lui Mirciulica a ajuns la 160bpm.
burticile!

Elena 24+ poate cu

Mergi la inceput