Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (30)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Deci de ce sa acorzi o luna unei persoane care nu a solicitat acest drept daaaaahhhhhh pai nu o avea omul ala niste notive, un job care nu ii permite acest lucru? Astia nu stiu cum sa faca sa ne tina cat mai putin acasa...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellyshor/Ellyshor.jpg)
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anitta_O Da, am citit pe net. Asa e, mi se ia mie o luna si i se da tatalui. Cum naiba sa merg la serviciu daca il alaptez, las tatele acasa la sot? Doamne, cat m-am enervat. Sper sa nu ramana asa, is nervoasa-foc! Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 23+ |
Deci, o mare porcarie adoptata de mintile cretine care dorm in Parlamentul nostru. M-am saturat de aiurelile pe care le debiteaza "alesii neamului".
Vorba Anittei, cu ce schimba ca sta tatal o luna acasa? Vai Doamne ce grija mare o sa aiba el de copil.
![](bang.gif)
Dar asa, sa vedeti birocratie si incurcaleli, ca nu era suficient deja ca pana faci dosarul ala de indemnizatie dureaza gramada pentru ca dai peste tot felul de functionari incompetenti! Si dupa ce faci dosarul dureaza cateva luni pana beneficiezi concret de drepturile banesti.
Inchipuiti-va acum ca vom face 2 dosare, deci dublu cumul de nervi si asteptari!
Tipic pentru noi: adoptam legi tampite, asa, ca sa nu ne plictisim! Si ne mai miram de ce suntem vai de noi!
![](starwars.gif)
Elly
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellyshor/Ellyshor.jpg)
Ellyshor spune:
Diana de oftica si necaz, am uitat sa te imbratisez tare!
Doamne ajuta, puiul nostru inimos sa nu mai aiba deloc lichid in burtica si pulsul sa se regleze!
Ma bucur tare mult, pentru ca vad ca incep sa apara dovezi evidente ca tratamentul functioneaza!
Ylari deci pana la urma, il obliga sa-si ia o luna sau nu? Sau indiferent de alegerea tatalui, mamei ii scade o luna din concediu?
Elly 28+ cu Babyboom
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shoshonik/Shoshonik.jpg)
Shoshonik spune:
Buna seara, am ajuns si noi acasa in sfarsit. Am umblat toata ziua, iar seara am fost la cumparaturi.Ma doare spatele rau, de fapt de o saptamana ma tot doare( am ciocuri pe coloana) si amortesc repede iar pe scaun nu pot sa mai stau. La cumparaturi imi doream sa-l imping pe casier de acolo si sa scanez eu; mi-e dor sa mai lucrez dar asta e, e bine si acasa.
Referitor la legea respectiva, o stiam de la odiseea strengarilor( cred), si am inteles ca tatal poate lua concediu cand vrea in timpul celor 2 ani, deci si ultima luna. Oricum, o luna sta tati acasa, apoi prenatalul se suprapune cu CIC...cat ne mai ramane de stat cu bebe??? Acusi vor reveni la ce era odata: 3 luni si gata, inapoi la servici...
Mihaela25+
cu Edward-Flavius
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shoshonik/Shoshonik.jpg)
Shoshonik spune:
Uitasem ce am vrut sa scriu, facea Shoshy tumbe prin patutul ei.
Era o graviduta care trebuia sa mearga in weekwnd la cursul prenatal, nu mai stiu cine...daca a fost, poate ne povesteste si noua cum a fost.
Si mai era o graviduta , Tzuky, cred, de prin Germania, parca tot la case lucra, aveti vesti despre ea, cum se simte...nu a mai intrat de ceva timp.
Muuuulti pupici Dianei, bebita nu se lasa si vrea sa ii faca pe plac mamei.
Mihaela25+
cu Edward-Flavius
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anitta_O/Anitta_O.jpg)
Anitta_O spune:
Eu voi opta pentru un an de stat acasa, deci primele 2 luni voi primi postnatalul, apoi 9 luni CIC si gata, s-a terminat statul cu bebelina. In cazul asta se mai da oare sporul acela de 500 de lei daca te intorci mai devreme de a implini copilul un an?
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 23+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anitta_O/Anitta_O.jpg)
Anitta_O spune:
... si asa de mult imi doream sa stau cat mai mult acasa!...
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 23+
![](images/user_woman.png)
mi_bebelina spune:
Seara buna fetelor!
Va citesc mereu, dar scriu mai rar ca deh, cand ajung acasa sunt franta de oboseala , in week-end curatenie, cumparaturi si ce se mai iveste....
Ana_lia, sa stii ca si noi am dat lapte din bibe pana la 3 ani. Noi n-am putut-o dezvata si pace. Si eu imi faceam aceleasi griji. Dar am dus-o la soacra-mea vreo 2 saptamani, a fost ferma si i-a aratat masina de gunoi si cum le da biberoanele gunoierilor si gata…..asta a fost.
Ellyshor,ma bucur tare ca ai revenit acasa. Cu odihna o sa vezi ca poti duce sarcina pana la sfarsit in bune conditii.
Diana, ma bucur ca Mirciulica e spre bine, nu putem chiar sa ne facem ca nu auzim asa vesti minunate, ok?
Cori, sa va traiasca tati si sa fiti fericiti impreuna!
Ylari, felicitari pentru morfologica.
Ella, o sa vezi ca va fi bine. Trebuie sa ai incredere. Pana una alta, odihna si iar odihna.
Virgi vreau si eu parola de la contul de picasso sa va vad dragelor!
Cam nasoala treaba cu legea asta, in fine, cine stie cate s-or mai schimba pana atunci. Ca normal ca daca e asa, suntem tentate sa lasam ultima luna de concediu pentru tati.
O seara buna va doresc!
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diana85/diana85.jpg)
diana85 spune:
Anitta, e fix cum zici. Nu stiu cum sa dea mai putin concediu. Si zic ca vor sa incurajeze natalitatea...
Nu inteleg care e rostul legii. Era numai buna, daca luna asta era optionala. Adica, daca vor sa si-o ea, foarte bine. Daca nu, nu. Si ar fi bine sa poata fi luata simultan de cei doi. Ca poate vor si ei doua saptamani impreuna cu bebele la un moment dat.
In Portugalia asa e si mi se pare foarte fain. Are si tatal destul de mult concediu (2-3 luni parca), dar il poate lua (la fel ca si mama) oricand doreste pana implineste copilul 2-3 ani.
Eu nu inteleg de ce la noi e asa de greu sa se adopte niste legi rationale si de bun simt (poate pentru ca parlamentarii nostri nu mai au nici bun simt nici ratiune?!) - trebuie doar sa "te uiti" peste gard sa vezi cum fac toate celelalte tari civilizate si sa copiezi modelul pe cat se poate. Si asta in orice domeniu. Dar noi nu... noi suntem mai destepti de atat, noi reinventam! (Sper sa nu fi redeschis iar vechiul conflict Romania-Vest, ca nu asta am vrut, chiar deloc).
Diana 28+ cu
Mirciulica
![](images/user_woman.png)
asteropipan spune:
wowwww ce de vesti bune!!! fetelor sa o tineti tot asa
BRAVO MIRCIULICA inimosuuu...ma bucur tare mult ca tratamentul da roade si inimioara lui micuta intra intr-un ritm normal...bravo,pui mic...si bravo,mami pt optimiscul si calmul tau..au fost si astea de mare ajutor pt inimos,alaturi de gasirea tratamentului adecvat...sanatate multa dragilor..
Elly...bine ca a-ti revenit acasa si a-ti scapat de stat in spital...te cred ca a fost groaznic:(..dar ,na...acum pt bebe ..ce nu face mami lui....nasol insa cu contractiile astea..si pe mine cand ma apuca..nu ma mai pot misca din loc..ca sa nu zic cand se pune mandra pe lovituri in col de ma rog de ea sa nu mai dea ...ca nu e timul inca sa iasa...mai are de stat ,macar 8-10 sapt....
nu stiu de ce mi-a incoltit ideea asta ca o sa nasc mai devreme decat e termenul..poate si micile hemoragii de acum o luna jumate...acum si presiunea asta puternica ,de abia mai pot merge...presiune pe care la prima mea fetita nu am simtit-o pana in luna a8a ...ahh,abia astept sa mergem sapt asta la control sa vedem cum stam si cu colul...
mai fetelor,voi puteti dormi noaptea????...vaii,pt mine e o adevarata problema...inafara ca nu ma ia somnul devreme ci pe la 2-3 dimi...cand ma bag si eu in pat..hop incepe piticuta sa faca gimnastica ori nu imi pot gasi locul...dar incerc sa recuperez la pranz impreuna cu micuta mea Asteropi...rupem patul 2-3 ore:)
va pupam si sa dea DD sa auzim numai de vesti bune ...
aa si felicitari pt noile achizitii...mobila,patuturi, carut...imi aduc aminte ce mandra eram si eu de ele si ce le mai priveam in fiecare zi..cu gandul ca in curand o sa o am pe buburuza mea si o voi putea plimba,etc....carutul l-am primit chiar cu cateva zile inainte de Craciun...a fost cel mai frumos cadou
..hehehe..hai ca am devenit nostalgica...
multa sanatate tuturor CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/