Asp. optimiste>20ani(760) Te asteptam BARZA !!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mihaela, ajungi foarte usor de la Obor la Fundeni cu troleibuzul 66, il iei din fata magazinului Bucur Obor si cobori la capat. Acolo intrebi portarul cum ajungi la Hematologie (e la etajul 2).
Ai grija ca trebuie sa iti faci un card pentru transport, dai buletinul si ti se face gratuit un card pe care il incarci cu cate calatorii vrei sau cu abonament de o zi. Nu mai exista biletele clasice.

Ana, ti-ai facut de cap in we?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Mihaela, ajungi foarte usor de la Obor la Fundeni cu troleibuzul 66, il iei din fata magazinului Bucur Obor si cobori la capat. Acolo intrebi portarul cum ajungi la Hematologie (e la etajul 2).
Ai grija ca trebuie sa iti faci un card pentru transport, dai buletinul si ti se face gratuit un card pe care il incarci cu cate calatorii vrei sau cu abonament de o zi. Nu mai exista biletele clasice.

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
pentru sanatos!

Alex merci mult pentru informatii, sigur nu tin minte de pe acum, dar cand o sa merg te mai intreb odata, sa nu te superi pe mine da?
Draguta daca ai avut ovulatia in ziua 30 eu zic sa mai astepti putin, poti sa faci test dar cu urina de maine dimineata si daca iese negativ sa nu te dezumfli ca se poate sa ai ovulatia tarzie asa cum ai zis tu.
Mai bine ar fi daca ai putea astepta putin si sa faci direct un beta peste 2-3 zile, asa stii mai sigur, ca ai avut ca noi ne-am cam luat teapa cu testele luna asta.
Deny eu astept niste vesti de la tine, ca ceva miroase a bine tare din ce spui tu.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

pentru sanatos!

De adaugat Miha la ce ti-a zis Alex ca de la Autogara Obor trebuie sa iei ceva care sa te aduca pana la Bucur Obor. Se poate merge si pe jos dar e cam multisor.

Dana pentru gandurile bune.

Draguta, mie in saptamana 5 ( la inceput) mi-au aparut simptomele de sarcina, adica ameteli usoare, sani foarte durerosi, greata usoara si miros foarte ascutit. Acum cred ca as stii sa-mi dau seama ca sunt gravida si fara sa fac test. Erau simptomele destul de pronuntate insa cred ca fiecare sarcina e diferita deci nu e o regula sa le ai exact asa. La mine a fost prima sarcina si n-as fi facut legatura fara test.

Pupaturi tuturor. Pe 24 mi-am facut programare la gine pentru "revizie"& secretii si de ieri am inceput si testele de ovulatie. Liniuta de test foarte pala. Azi z13 dar cred ca ovulez luna asta asa ca sunt cu ochii pe teste ca pe butelie.

Ah sa nu uit. Pana la urma am "infrant" sistemul si am obtinut si rezultatul HCG de joi, 21.8. Vineri dimineata am pierdut sarcina deci cu o zi inainte HCG indica faptul ca ceva nu e in regula dar cum ei au ratacit timp de o saptamana analiza eu nu am avut de unde sa stiu ca rezultatul e asa mic. Sambata HCG a fost 21.4 iar martea urmatoare 1.

Acum sunt cu capsa pusa ca am stat sambata in frig si mi-a iesit un herpesoi cat casa pe bunatate de bot sexi. Dupa ce mi-a iesit herpesoiul mi-a spus si laboratorul ca mi-au iesit anticorpii HSV 30, deci pozitiv. Ziceti si voi: sa mai faci analize in conditiile astea? Iese primul herpesul si apoi rezultatul pozitiv?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

MeAlex cam mi-am facut
Dar ce "distractiv" a fost cand a trebuit sa plec de la tara,cand am tremurat 1h15min dimineata de la 7h-8h k nu mai venea nici un autobuz.Atunci m-am distrat maxim
Bine ca si sotul a tremurat in acelasi timp ca m-a condus si a stat cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

E cineva pe aici care a ramas insarcinata in urma testelor de ovulatie?
Si daca da,voi cand ati "comis-o"?Imediat cand ati vazut II clare ale testului sau si inainte de pozitivare?Ori cand a inceput sa se pozitiveze?Lamuriti-ma si pe mine.Ca sa nu degeaba.Bine,ramanem cu placerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

miha asta vroiam si eu sa-ti zic sa iei 66, insa pana la 66 e ceva de mers de la autogara obor, trebuie sa fie un autobuz ceva...bafta sa fie totul ok
miky cum sa fiu , eu zic bine, duminica trebuie sa-mi vina ciclu(iarasi)deci inca n-am facut ecografia transvaginala, vreu sa-mi recoltez secretiile poate maine sau poimane si daca nu-mi vine duminica ma programez pe luni...nu stiu unde sa mai merg...sunt zapacita...dar azi cred ca sun la clinica daca e dr acolo poate am noroc sa vb cu ea
altfel ce sa va mai zic am vomitat sani sunt mai mari dar moi...deci inac semne de dereglare hormonala...
cat despre amh-ul tau l-as face la matei bals, vb si cu doc eu zic ca iese ok si acolo.
va puuup si sa auzim de II

Mergi la inceput

Multumesc fetelor.
O sa intreb si doctorita luni cand merg ce analize imi recomanda la hematologie, o sa ii zic ca am drum la Bucuresti la cineva si cu ocazia asta sa imi fac si analizele, am calculat si drumul m-ar costa 120 de ron iar analziele daca toate de pe prima pagina se fac gratuit la Fundeni atunci ar ajunge vreo 500 ron, mai pun o cheltuiala neprevazuta si transportul pe acolo dar tot raman cu vreo 300-250 ron si plus vorbesc si cu doctorita.
Fetelor dar pe trimiterea de la doctorul de familie ce trebuie sa scrie, toate analizele pe care vreau sa le fac, cele scrise pe prima pagina sau doar consult la hematologie?
A si autocarul ar ajunge pe la 5 dimineata, gasesc troleibuz asa dimineata, pe la cat incep astea sa circule?
Poate pun intrebari prostesti dar nu am fost niciodata si nu vreau sa ma trezesc singura si fara sa stiu pe unde sa o apuc.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

Si daca da,voi cand ati "comis-o"?Imediat cand ati vazut II clare ale testului sau si inainte de pozitivare?Ori cand a inceput sa se pozitiveze?Lamuriti-ma si pe mine.Ca sa nu degeaba.Bine,ramanem cu placerea

Ana, noi am prestat luna trecuta cu doua zile inainte de pozitivare si in seara pozitivarii. Si...punct ochit, punct lovit. Din pacate n-a fost sa fie dar cred ca a fost prima luna in care am nimerit cu adevarat ovulatia din patru in care am incercat la bebe. Testele au fost din alea ieftine, cumparate de pe Amazon ( vreo 50 de buc) dar cand s-au pozitivat s-au pozitivat, n-a fost urma de indoiala. Le poti vedea in contul comun daca vrei ( eu nu stiam exact cum ar fi trebuit sa fie liniutele de intense asa ca le-am rugat pe fete sa-mi confirme ). Asa ca eu zic da, eu am ramas cu ajutorul testelor pentru ca altfel nimeream eu ovulatia din parti.

Mihaelafalt eu stiu ca mijloacele de transport au prima cursa pe la 5-5.30 deci cred ca nimeresti la fix. Uite aici si harta RATB http://www.ratb.ro/maps1/Generala.pdf

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

Ana, noi am prestat luna trecuta cu doua zile inainte de pozitivare si in seara pozitivarii. Si...punct ochit, punct lovit. Din pacate n-a fost sa fie dar cred ca a fost prima luna in care am nimerit cu adevarat ovulatia din patru in care am incercat la bebe. Testele au fost din alea ieftine, cumparate de pe Amazon ( vreo 50 de buc) dar cand s-au pozitivat s-au pozitivat, n-a fost urma de indoiala. Le poti vedea in contul comun daca vrei ( eu nu stiam exact cum ar fi trebuit sa fie liniutele de intense asa ca le-am rugat pe fete sa-mi confirme ). Asa ca eu zic da, eu am ramas cu ajutorul testelor pentru ca altfel nimeream eu ovulatia din parti.

Mihaelafalt eu stiu ca mijloacele de transport au prima cursa pe la 5-5.30 deci cred ca nimeresti la fix. Uite aici si harta RATB http://www.ratb.ro/maps1/Generala.pdf

Mersi mult.
Cum ai cumparat testele de ovulatie,ti-a trebuit card, cat ai dat, ai platit in avans sau la primire si cat a durat de cand ai facut comanda pana le-ai primit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ana, eu am ramas asa de 3 ori. Prestam inainte cu cateva zile sa iasa testul pozitiv (ca ai sanse mai mari), apoi in ziua cu primul test pozitiv, apoi in a 3-a zi (alteori si in a 2-a, adica in ziua ovulatiei) si continuam si dupa cateva zile.

pentru sanatos!

Mergi la inceput