Asp. optimiste>20ani(760) Te asteptam BARZA !!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

draguta, eu te suspectez de un . dar stai linistita, asta nu e o boala grava va doresc tuturor sa va imbolnaviti de boala asta

mealex nici de salata b nu ma satur oricata as baga.

katy pai daca vei fi in preajma ovulatiei atunci e mai bine sa banuiesc ca dr poate vedea toate "rotitele" si cat de corect functioneaza ele. nu?

pe mine ma bate gandul sa incerc luna asta sa fac analizele din z21, alea care indica daca poate fi sustinuta sarcina. mi-a intrat in cap ca poate nu pot duce eu sarcina si nu-mi mai iese. ar trebui sa le fac pe 23. dar daca n-am facut nimic in z14 sau z3 sunt alea oare relevante, de unele singure asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Lactacyd am folosit si eu o perioada. Apoi de la Nivea era tot asa un gel. Iar acum...am trecut pe sapun lichid...

Primavara incepe cu tine!

Un nou inceput!

ti-am trimis PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Draguta, mai faci peste 2 zile test.
Fetelor, mie mi s-a recomandat sa folosesc gel de dus pt copii, pH neutru. Am o iritatie inghinala dar numai intr-o parte (pe linia chilotului)...am mancarimi, se exfoliaza, ba e uscata pielea, ba umeda. Am fost la dermatolog, mi-a recoltat din zona, nu a gasit decat candida...am facut tratament, dar nu trece. Ciudat e ca in cealalta parte nu am probleme, iar vaginal nu am Candida...Am facut diverse tratamente: Clotrimazol, Canesten...cel mai bine a mers cu Pimafucort, dar nu pot folosi maimult de 14 zile si dau asa, la cateva luni...e chestie veche, are vreo 2 ani. Nu stiu ce sa ii mai fac...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

baneocin pentru copii ai incercat, este o pudra, gen antibiotic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Fetelor mie dupa control gine mi-a zis sa folosesc Lactacyd care are ph 3.5-4.5 si mi-a zis ca ph scade odata cu varsta,daca pana in adolescenta acesta este mai crescut dupa adolescenta acesta scade si are valorile de mai sus
Acum am tot auzit pe aici ca multe folosesc Vagisi,ceva nou cred care ajuta si la prevenirea candidei cica,voi ati auzit?

In curand gravidutza
Priveste drept inainte,priveste-ti visul cum devine realitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Buna fetele! Astazi la 9 eram prezenta la Universitar cu pijamalute, halat, papuci si cand colo ce sa vezi, nu mai au cum sa-mi faca pt ca deja sunt prea multe programari. Asa ca m-au reprogramat luni, adica in prag de ovulatie. M-au pus sa cumpar substanta de contrast care culmea nu se gaseste, poate doar la farmacia spitalului. Sunt f. norocoasa, nu?

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

Of KAty ce nebunie, macar sa iti faca luni si sa scapi si de stresul asta.

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Katy imi pare rau pentru tine.Eu am mai spus pe aici unde am facut eu HSG,dar ma rog fiecare merge unde vrea.Cand am facut,eu n-am cumparat nimic,am platit si atat.Sper sa faci luni.
Daena bine ai venit si sedere scurta pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

offf katy ce ghinion
eu cred ca faceam scandal
adica te-au programat si apoi tot ei zic ca nu mai au loc
doamne ce au oamenii astia, nu-si mai dau deloc interesul
e haos

katy daca esti in preajma ovulatiei eu iti recomand s-o lasi pe alta data
e foarte riscand sa te iradiezi atunci

te pup si ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

Revin pentru fetele care sunt interesate un gel intim pe care il folosesc in mod frecvent de cand am avut probleme cu nenorocita de candida
Lactacyd Femina Plus+ este un gel pentru igiena zonei intime, care nu contine sapun si alcool, este special creat pentru situatiile în care echilibrul natural vaginal este alterat. Datorita pH-ului scazut 3,5 si a nivelului ridicat de acid lactic natural ajuta la restabilirea echilibrului pH-ului în zona vaginala externa, cu delicatete si eficiena.

nota: se gaseste aproape in orice farmacie pretul este in jur de 20 lei + sau -

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Da Camcris, eu sunt interesata de ele. Multumesc pt info postata, chiar mie imi e de folos. Mi-a sarit in ochi si denumirea gelului, pt ca sormea foloseste fidela acest gel. Eu pana cand folosesc "NUMIS med" cu ph 4,2. Sunt tare multumita de el, la fel nu contine sapun. Poate de aia sunt multumita pt ca are ph-ul mai mic, dar daca gelul de care spui tu are ph-ul si mai mic, cred ca o sa-mi placa la fel. Adica zonei mele intime.
Problema la mine, ca eu in Viena nu stiu de unde sa-mi iau gelul intim care il folosesc deja sau cel propus de tine. Nu am cautat bine prin supermarket. La farmacie inca nu am fost ca habar nu stiu pe unde sa o caut aici prin zona mea.
Dar lasa cu timpul o sa ma descurc, dau eu cumva de capat de o sa le gasesc pe amandoua

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black
Citat:
citat din mesajul lui camcris
fetelor sa-mi spuneti daca va deranjez cu parerile si postarile mele, sunt din experienta mea, sper sa nu deranjez pe nimeni ca vad ca iar a-ti disparut cand am io timp de discutii putem vorbi despre ce vreti voi dar unde sunteti?

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

ce simpatica esti!!!

cam greu ne gasim la discutii, cred ca nametii sunt de vina

ufff Camcris, eu am fost ocupata cu facut mancare si apoi cumparaturi, dupa aia cand vazui ca iar trece ziua, repede m-am apucat sa invat germana. Si uite asa cu una, cu altele, pierd notiunea timpului

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui draguta

chiar nu stiu de ce a fost asa lung luna asta, nu am luat absolut nimic, am incercat sa mananc cat am putut de satatos si atat, am inceput sa nu-mi mai cunosc organismul

Draguto, ma alatur langa MeAlex sa cred ca tu sigur ai un in burtica de iti intarzie asa mult ciclul.
Hai cu II!!!

Sa vezi ca nu degeaba am chemat-o pe barza prin titlu, si sa vina pe la noi cat mai des!

Mergi la inceput