Asp. optimiste>20ani(760) Te asteptam BARZA !!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

eu dispar putin ca treb sa-mi aduc proviziid e lemne in casa!!!
k sunt pe terminate si nu as vrea sa ma trezesc cu turturi maine dimineatza!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

doamne cami dar cum te poti gandi la asa ceva
mie una chiar imi face placere sa te citesc

eu acum cautam programe de master

am gasit unele foarte bune la facultatea de medicina din bucuresti sau din tg mures

stiti ca acum ca niciodata sunt cele mai multe sanse sa ma intorc in bucuresti
daca nu apare nimic pana la Pasti ma intorc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

revin cu listuta actualizata

miky- ??? inca nu au venit uratii..tin pumnii sa fie
valicutza - 19.02.2012
gina85- 24-25.02.2012
mya85- 24-25.02.2012
anne_marie79 - 29.02.2012
ana178081- 8.03.2012
luciana2008-8.03.2012

sa ninga cu II

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Lactacyd am folosit si eu o perioada. Apoi de la Nivea era tot asa un gel. Iar acum...am trecut pe sapun lichid...

Primavara incepe cu tine!

Un nou inceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Draguta, mai faci peste 2 zile test.
Fetelor, mie mi s-a recomandat sa folosesc gel de dus pt copii, pH neutru. Am o iritatie inghinala dar numai intr-o parte (pe linia chilotului)...am mancarimi, se exfoliaza, ba e uscata pielea, ba umeda. Am fost la dermatolog, mi-a recoltat din zona, nu a gasit decat candida...am facut tratament, dar nu trece. Ciudat e ca in cealalta parte nu am probleme, iar vaginal nu am Candida...Am facut diverse tratamente: Clotrimazol, Canesten...cel mai bine a mers cu Pimafucort, dar nu pot folosi maimult de 14 zile si dau asa, la cateva luni...e chestie veche, are vreo 2 ani. Nu stiu ce sa ii mai fac...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Draguta, mai faci peste 2 zile test.
Fetelor, mie mi s-a recomandat sa folosesc gel de dus pt copii, pH neutru. Am o iritatie inghinala dar numai intr-o parte (pe linia chilotului)...am mancarimi, se exfoliaza, ba e uscata pielea, ba umeda. Am fost la dermatolog, mi-a recoltat din zona, nu a gasit decat candida...am facut tratament, dar nu trece. Ciudat e ca in cealalta parte nu am probleme, iar vaginal nu am Candida...Am facut diverse tratamente: Clotrimazol, Canesten...cel mai bine a mers cu Pimafucort, dar nu pot folosi maimult de 14 zile si dau asa, la cateva luni...e chestie veche, are vreo 2 ani. Nu stiu ce sa ii mai fac...

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
pentru sanatos!

inceraca gelul asta Lactacyd Femina Plus+ vezi sa nu fie romanesc adica are prospectul lipit pe cutie, ala romanesc are parfum celalat nu are parfum, dupa ce te speli da-te cu crema de galbenele, inearca si asta
la mine era candida si cu ovule + acest gel+unguent galbenele am scapat ca si eu aveam usturimi, piele sensibila, mancarimi dar ce nu aveam ... si le-am facut pe toate de la antibiotic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

MeAle nu stiu daca mai apuc alt test, a aparut SP si sanii s-au intarit putin fata de ieri, asa ca tebuie sa mai bag in buzunar niste bani la doctor saptamana asta

cu problema ta , poate depinde de imunitate , in cazul asta orice crema la exterior nu trateaza complet, sau vreun streptococ luat de undeva care da si pierdeni de sarcini(scuze nu am vrut sa amintesc ca e dureros) dar sa ai in vedere

katy cum a fost la HSG?

Mergi la inceput

Mi-e cam teama de Lactacid daca zici ca are pH mic, eu stiu ca nu e recomandat. Am dat si cu galbenele...pot incerca iar, ma gandesc ca poate dupa cate un tratament s-au mai schimbat lucrurile si are efect si cate un naturist. Am mai incercat betadina si tinctura de propolis.

pentru sanatos!

Mergi la inceput

Draguta, pai si ce? Sanii se intaresc si in sarcina, simptome ca de menstruatie apar ffff frecvent in sarcina. Daca nu ai avea intarzierea asta, nu as crede ca esti. Ai zis ca ai facut teste de ovulatie?

pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

MeAlex teste de ovulatie am facut pana prin ziua 17 si nimic, m-am lasat pagubasa, am continuat doar cu temperatura care mi-a confirmat ovulatie in ziua 30, zilele alea am avut si niste egg, acum sunt in ziua 11 DPO, m-am trezit , am facut pishu in paharel si am plecat dupa test, pe la 11 cand am fost la toaleta semne maro pe hartie, dupa care a inceput sa ma doara capul si dureri de sani

eu astea le consider semne de batranete, dezechilibru hormonal in niciun caz cava bun ovulatie in ziua 30, foliculii mei au crescut cu viteza melcului desi i-am hranit corespunzator, poate le e dor de cartofi prajiti si fac mofturi

cred ca in seara asta asta e meniul, cartofi prajiti

Mergi la inceput