Asp. optimiste>20ani(760) Te asteptam BARZA !!!
Raspunsuri - Pagina 13
Mihaelafalt spune:
Fetelor gata am descoperit, livrarea e gratuita la testele astea care le-am postat eu, noroc cu dictionarul, acum am o rugaminte la voi cine vrea sa ma jute sa imi dea si mie comanda si eu ii pun banii in cont? Pun banii in cont chiar si inainte de a face voi comanda, hai ca ma mai uit ca poate mai gasesc ceva.
Se poate sa dea altcineva comanda si sa vina pe numele meu la adresa mea?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
dana0000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui camcris
da-mi si mie linkul de unde ai cumpart tu ca vreau sa cumpar si eu decat sa fac o monitorizare a ovulatie mai bine fac asa lorena daca mai esti pe aici analizele din Z14(FSH, LH, Estradiol) trebuie facute in ziua cand se produce ovulatia adica la mine era in Z 17 de asta ma gandeam sa fac teste de ovulatie ce zici pot sa incerc testele??? |
Uite link-ul http://www.ebay.co.uk/itm/50-OVULATION-PREGNANCY-FERTILITY-TEST-TESTS-FP-chart-/150336218610?pt=UK_Health_HealthCare_RL&hash=item2300bca5f2 .
Eu am comandat joi seara si luni deja le-am ridicat de la posta,asa ca au fost si rapizi.
Trebuie sa le scrii cate teste de ovulatie si de sarcina vrei si cu ce sensibilitate si gata.
Sa iti ajute DD sa fii .
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
IPopica spune:
Alex, exact ce spui tu zicea si doctorita aseara legat de prolactina. Ca nu e cazul de eventual tratament, nu e suficient de mare valoarea sa ne ingrijoreze (inca). Si de repetat impreuna cu Big Prolactina.
Trebuie sa mai ajung si la ginecologie si sper sa scap de toate investigatiile astea, ca m-am plictisit de drumuri la doctori si de intepaturi (desi dupa ce raman, iar o iau de la capat )
Hai mai, Denny, varsa tot. Nu ti-e mila de noi? Nu ne-ajunge suspansul cu testele? Ba de ovulatie, ba de sarcina... Fie-ti mila.
I.P.
Mihaelafalt spune:
Dana pe linkul de unde ai cumparat tu se poate plati si prin mandat postal?
Deci poti sa cumperi 50 de teste de un fel si 50 de un fel, sau 30+20 si setul costa 6,95euro?De transport vad ca u scrie sau nu gasesc eu cat costa?
Si scrii ca vrei 50 de ovulatie cu detectie 20ml si 50 de sarcina cu detectie 10ml si asa iti trimit?
Vai ce ma tenteaza si pe mine dar daca sunt proasta trebuie sa astept ca nu ma descurc sa dau comanda, cum ele vin in cateva zile numa bine mi-ar prinde pe luni marti ca as fi in ziua 13-14.
Si trebuie sa si plec ca asa as mai fi stat poate ma indrumati voi sa dau si eu comanda.
dar la mandat postal oare cum se procedeaza se plateste cand ajung?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
lorena_86 spune:
cami analizele din z 14 se fac tocmai ca sa se vada daca se produce ovulatia
se fac atunci tocmai pt ca e media la un cm de 28 de zile
pt ca asta si vor sa cada daca raportul este ok
rezultatele iti pot confirma daca ovulezi sau nu si daca ai dereglari unde anume trebuie tratat
lorena_86 spune:
fetelor sigur sunt bune testele astea
ca vreau si eu atunci ca de unde le cumparam eu sunt mult mai scumpe
e super rentabil asa cum ziceti voi doar sa fie bune
si miha chestia cu limita de detectie de la 10 mi se pare un picut riscanta ca pot aparea multe fals pozitive, pot aparea linii de uscare la greu
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor sigur sunt bune testele astea ca vreau si eu atunci ca de unde le cumparam eu sunt mult mai scumpe e super rentabil asa cum ziceti voi doar sa fie bune si miha chestia cu limita de detectie de la 10 mi se pare un picut riscanta ca pot aparea multe fals pozitive, pot aparea linii de uscare la greu |
Deci tu zici ca sunt mai bune cele cu detectie 20ml?
Hai ca mi-ati acaparat atentia si numai aici stau, trebuie sa ma duc sa ii caut un telefon lu mama si astept sa ma sune si sotul sa plecam la tara, dar nu ma dau dusa.
Lore hai te bagi, faci comanda?
lorena_86 spune:
miha eu asa zic
dar sunt ok si astea doar sa nu iti arate doua liniutze si sa nu fie ca atunci simti ca-ti pica lumea in cap
daca alea cu sensibilitate de 20-25 fac liniutze dar astea de 10
asta e doar o parere personala neconfirmata de nici un studiu sau ceva de genul
as face comanda dar nici eu nu am cont din ala
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 cami analizele din z 14 se fac tocmai ca sa se vada daca se produce ovulatia se fac atunci tocmai pt ca e media la un cm de 28 de zile pt ca asta si vor sa cada daca raportul este ok rezultatele iti pot confirma daca ovulezi sau nu si daca ai dereglari unde anume trebuie tratat |
pai tocmai asta intreb eu daca ovulez sigur in Z17, atunci fac aceste analize in Z14
scuze dar tot nu am inteles in ce zi trebuie eu sa le fac