Asp. optimiste>20ani(760) Te asteptam BARZA !!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Mrenescu ti-am trimis Pm, acum am vazut ca ai scris timpul in care ajung , oricum pe luna asta nu are cum sa ajunga dar pe cealalta ca eu oricum nu ma grabesc atat de tare sa raman graviduta luna asta, nu stiu de ce dar chiar sunt relaxata ca stiu ca o sa merg la doctor si parca nu ma grabesc inainte de a verifica trompele, dupa aceea o sa vedem ce mai gandesc.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza!
Draguta de abia astept sa ne dai vestea cea mare!
Ana multumesc acolo o sa merg sa il fac si cred ca o sa fac doar Amh asa cum a spus Alex.
xdidi imi pare rau ca inca nu esti bine, sper sa rezolvi si sa ajungi la dr si sa iasa totul bine.
Lore nu imi vine sa cred ca nu te-au ales, sunt niste cretini, nu am pomenit asa ceva ....auzi ca vor pe cineva fara experienta , sunt dusi cu capu, eu am o vorba din popor care s-a adeverit tot timpul "un sut in fund un pas inainte" asa ca o sa vina ziua in care o sa le razi in fata si o sa fi mandra de postul pe care o sa il ai, incearca sa uiti de acesta experienta stiu ca este greu dar nu trebuie sa de dai batuta.
Madutza multumim de tort si sampanie, inca o data sa va traiasca si sa fie sanatoasa.
Daena bine ai venit si sedere cat mai scurta, da eu am folosit Ovupred si pot sa spun ca nu este bun de nimic, cel mai bine foloseste testele de ovulatie, cel putin la mine nu a functionat.
Yna prin cate mai treci si tu, nici nu stiu ce sa iti zic, cum sa te incurajez, sper ca pana la urma sa fie bine.
Deny nu ne spui nimic sau este inca secret

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Buna dimineata! Va urez tuturor o zi cat mai frumoasa, sa fim pline de energie pozitiva!
DenyAnd, multumesc pentru urare.

Suntem cate putin din tot ce iubim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

miky82, multumesc de informatie.O sa achizitionez cat de curand si teste de ovulatie si sper sa reusesc sa le folosesc.Inainte de casatorie am incercat de curiozitate in cateva luni teste de ovulatie dar nu mi s-au pozitivat niciodata.Pe atunci nu stiam de forumul acesta si aveam experienta ioc , asa ca le-am facut in aceleasi zile in fiecare luna, poate trebuia sa alternez.

Suntem cate putin din tot ce iubim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza si de la mine fetelor!!!

Lorena, ufffffffffff, tare aiurea chestia asta cu job-ul, sigur avea pile, altfel nu se explica, totusi nu iti faci inca un test de sarcina avand in vedere cm-ul tau destul de ciudat, poate ai avut cm peste sarcina, doar se mai intampla!!!
Yna, recunosc ca sunt blonda in ceea ce priveste analizele, tot ce pot sa fac este sa te si sa ma ca bunul D-zeu sa te aiba in grija si sa-ti planteze samburelul in burtica, stii cum se spune dupa vreme rea vine si soarele!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Daena

bine ai benit printre noi si o sedere cat mai scurta, clar cand pleci trebuie s ataraii piciaorele ca sa mai vina macar una-doua in aceeasi luna cu tine la odisee!!!

fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

draguta, miky

voi cred ca asteptati dragobetele sa ne dati vestea mare, nu-i asha?

fetele mele de suflet

Mergi la inceput

DenyAnd

mor de curiozitate, knd ne dai si noua ceva detalii!!!!????

Anne_marie79

draga noastra prietena sa stii ca te asteptam sa ne saluti din cand in cand, chiar nu iti suntem dragi deloc de ne lasi pe toate pt cateva idei controversate?!

fetele mele de suflet

Mergi la inceput

SS_Tzuky, stefulici, Ylari, Ca_mila, Kimmy, Simo_82, Miha_23, Lucianamoga, PaulaFrida, Bob_Pixel, Gaitica, caty-nety!!!

ce mai faceti ? nu mai treceti pe la noi, la o cafeluta, un ceai, o ciocolata calda?
scz ultimelor gravidute din lista , ca ele sunt prezente la apel, dar v-am adunat pe toate ca sa va dam in multi, multi, multi:

de molipsire pentru toate aspirantele!!!!!

fetele mele de suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Mrenescu dar cine ti-a zis ca scrii prea mult, intra draga aici sa umplem paginile ca doar de asta sunt sa fie scrise.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput