Piersicute de iulie august (15)
Raspunsuri - Pagina 15
carmina_s spune:
quote]citat din mesajul lui niccostea
Si inca ceva: Carmina, parca tu ai luat antibiotic pt ureaplasma / mycoplasma. Mai stii la cat timp dupa ce ai terminat tratamentul ai repetat analiza? E o durata maxima, sau putem sa repetam analiza la urmatorul control (peste 1 luna)?
Multumesc, dragelor
[/quote]
Buna fetele,
va dupa o pauza destul de mare, dar scrieti foarte mult si eu nu apuc sa citesc tot. acum sunt la zi...cred
eu am luat antibiotic si am repetat analizele dupa 7 zile (parca). dr a zic ca intre 7 si 10 zile.
va
19+
Laura32 spune:
Cei de la Bonprix , au doar online ? Asa au lucruri dragute , acum depinde ce este si la livrare ... eu m-am tot uitat pe site-uri si la diferite lucruri pt copii ... foarte frumoase , dar imi este teama ca nu corespunde la primire cu ce am vazut .
18+
niccostea spune:
Multumesc, Carmina. Asta inseamna ca - daca repet analiza abia la urmatorul control - e posibil ca rezultatul sa nu fie concludent? sau se repeta la 7-10 zile pentru ca - in cazul in care reapare, sa se ia din nou tratament cat mai repede?
Laura, arata tare bine lucrusoarele pe monitor, dar in realitate... Ca sa nu mai zic ca o colega comandase si o geaca de la ei si i-au confirmat comanda, insa i-au trimis doar restul produselor - fara geaca. A sunat sa faca scandal si i-au raspuns cu nonsalanta ca nu mai e pe stoc Noroc ca nu au pus-o sa o si plateasca!
Mi-am amintit ca m-ai intrebat mai demult de salata cu sfecla: eu pun sfecla cruda, data prin razatoare in salata (nu imi amintesc sa fi mancat pana acum sfecla fiarta). Scuze ca iti raspund abia acum, va citesc zilnic dar pana apuc sa raspund... voi mai scrieti o duzina de pagini!
18+
MTHFR - A1298C heterozigot
balanta_tm spune:
niccostea, nu am avut simptome ca s-a scurtat colul; s-a vazut la eco.
ada, mai da-ne te rog idei de gatit, mai spune-ne ce ai facut bun sau ce ai in plan .
dacost, asteptam vesti de la eco.
muraturica spune:
Laura, cred ca bonprixul e doar online. Eu am avut noroc si in final, cand am primit produsele erau de calitatea la care ma asteptam. Ca aveau alte culori, asta e partea a doua. Avand in vedere ca a durat vreo 2 luni si o caruta de nervi sa le primesc am decis ca nu le mai returnez pentru culoare. Trecusem deja printr-un retur (intial mi-au trimis coletul altei cliente) si stiam cat dureaza. Erau 2 rochite de ocazie si intamplarea facea sa imi trebuiasca, asa ca am pastrat culorile care au venit.
Aveti grija cu marimile ca nu corespund cu cele romanesti. Eu de ex. aveam cand am comandat 40-42 si mi-a fost bun 36-38 de la ei.
Carmina, bine ai revenit.
13+
adarev spune:
Fetelor scriu de pe mobil. Scuze dac#259; mai gresesc. Anticorpii sunt absenti. Sa dea domnul sa fie la fel si mai īncolo.niccostea ai dreptate iubita cu bon-prix pe site apar frumoase, dar in realitate nu prea. Balanta, azi fac ciorba acra de cartofi cu ciolan afumat , iar felul 2 o sa bag la cuptor pulpe cu cartofi , morcovi , ceapa si un ardei ro#537;u. Asta ptr. B#259;ie#539;i . Eu am pofta de dovlecei prajiti amestecati cu usturoi , iaurt si marar. Cam atāt pe ziua de azi.
Ada
niccostea spune:
Multumesc, Balanta
Bravo, Ada, vezi ca n-aveai de ce sa-ti faci griji? (revin la teoria mea cu hormonul de sarcina care ne 'invata' sa gasim probleme acolo unde nu sunt si sa ne facem griji inainte de vreme. Nu va mai povestesc ce vise am uneori - ma intreb si eu de unde atatea scenarii in subconstientul meu).
Cat despre mancaruri, eu cred ca tu, Adarev, esti vreo autoare a unei carti de bucate celebre si intri aici 'sub acoperire' Sau vreo fosta iubita a lui Jamie Oliver Altfel, de unde scoti atatea idei de mancaruri? Cred ca - daca ar fi sa punem cap-la-cap meniul baietilor tai de-a lungul unei luni, nu exista fel de mancare care sa se repete, asa-i? (eu poftesc de 2 zile la omleta cu branza, dar aseara sotul mi-a facut spaghete, asa ca mi-a fost nush cum sa-i mai cer si omleta )
18+
MTHFR - A1298C heterozigot
MITITICA82 spune:
bun gasit fetele
vin cu vesti buna
plecasem la spital pt internare medical si sa tratez infectia urinara
dr a fost surprins ca a recidivat iar infectia si le-a pus pe asistente sa-mi recolteze urina cu sonda sa fim siguri ca e luata steril
dupa 3 zile a venit rezultatul NEGATIV
asa ca m-au externat
sexxul lui bebe inca nu s-a vz sigur
nu mai simt deloc miscanddu-se si ma cam ingrijoreaza desi sanii sunt tari si stari de greata mai apar destul de des
kg in greutate pana acum 600 grame spre norocul meu:))
fiimea a tare nerabdatoare sa vina odata bebe sa se joace si sa-l luam la ziua ei :))
dau o cafea sau o cioco calda care ma ajuta sa pun si eu semnataura ca tot incerc si nu reusesc ..n-am nici rabdare ca teodora nu ma lasa la comp...
ma bucur sa vad ca sunteti bn si va pup pe toate
claudia 17 sapt
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
Pusi spune:
niccostea, eu am colul scurt deoarece am avut o conizatie pe el, in urma cu 7 ani. Dar, colul tinde sa se scurteze si pe parcursul sarcinii, si sa se si deschida. De aceea sa nu neglijati si acest aspect.
Fetelor,
tare m-am bucurat ca raman acasa vreo 2 saptamanai, in concediu medical, insa vreau sa va sun ca tare greu imi trece timpul. Burticilor care sunteti acasa, ce faceti toata ziua?
In privinta hainelor de gravida, in Cluj nu prea avem multe optiuni: Kiabi m-a dezamagit complet, am fost de nenumarate ori si nu am gasit absolut nimic sa-mi placa. C&A avea o linie de gravide, dar au desfiintat-o, la H&M nimic... O sa ma risc putin si o sa incerc site-urile si comenzile online.
Pupici pe burtici,
Cristina, 16+ ,
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
adarev spune:
Hai, Niccostea nici chiar asa. Nu sunt experta , chiar sincer, dar imi place mie sa experimentez, ce mi se pare mie asa mai bun. Si asa este nu repet intr-o saptamana meniurile. Of, mai fetelor eu ma simt tare grasa. cred ca unde eram obisnuita ci kilogramele mele de pisica, acum imi esta tare greu. Doamne, Mititica bine ca esti ok. Si tu doar 600 de grame.E prea de tot.
Ada