Piersicute de iulie august (15)
Raspunsuri - Pagina 13
Daconst spune:
calculind de la prima zi a ultimei menstruatii veti avea saptaminile de sarcina.
Mai jos am gasit pe un site si in cite luni poti fi in functie de saptaminile pe care le aveti.
luna 1= 1-5 sapt
luna 2= 6-9 sapt
luna 3= 10-13 sapt
luna 4= 14-18 sapt
luna 5= 19-22 sapt
luna 6= 23-27 sapt
luna 7= 28-31 sapt
luna 8= 32-36 sapt
luna 9= 37-40 sapt
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
18 sapt
ARUBA spune:
Mersi mult! Deci eu sunt in 4 luni jumate, si dupa mintea mea eram la sf lunii a treia, ca nu luam in calcul primele 2 sapt de sarcina pt ca atunci nu eram gravida de fapt. :))
16+
valy27 spune:
o zi buna burticute!!!
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+14 sapt, doamne ajuta in continuare.
adarev spune:
Aruba , l-am intrebat pe doctor in ce luna sunt si mi-a spus ca am patru luni si o saptamana, adica 17 saptamani.Roxu, ai dreptate la Rococo sunt tare frumoase. Si eu am o gramada de rochite flu flu, asa ca de vara avem ce sa imbracam. Sper sa nu ma umflu prea tare. Eu abia maine imi iau rezultatele.daconst si la H&M sunt dragute. Zizu, imi pare rau, dar o sa-ti treaca pana la urma.
Ada
adarev spune:
Valy, ce mai faci ?Tot la doctorita Predoi esti? Aeuba, tu esti in patru luni jumate
Ada
valy27 spune:
buna ada- sunt masochista- tot la dr predoi sunt....ce-i drept merg mai rar la eco.m-a chemat la o luna pt eco de 16 sapt ,dar maine merg la filantropia-ca am un pitic pe creier-vreau sa-l vad pe bb...si o sa ies mai ieftin
nu pot sta o luna fara sa vad ca e bine...sunt tra-la-la.
in rest sunt bine-doar cand ma apuna mancarimile(de la fraxiparina mea)imi vine sa omor pe toata lumea.
nu m-am ingrasat de loc......burtika se vede doar un picut....e devreme,nu?
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Daconst
Se dau fara reteta??? Ca o pun pe sor-mea sa-mi trimita.asa primesc si nospa tot de la ea. Multumesc fetele pentru gandurile bune. www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07) 18 sapt |
Pai cred ca se poate,daca nu reuseste sa iti ia imi spui mie si rezolvam.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
adarev spune:
Bravo Valy, inseamna ca isti ok, bine excludem partea cu mancarimile. Auzi, doctorita Predoi numai la Regina Maria este?
Ada
valy27 spune:
da-este doar la promed-si regina maria.mi-ar fi placut sa fie la un spital de stat,ca-mi place de ea...dar ....asta e.
_
valy27 spune:
piersicutelor-ce preturi sunt la morfofetala de 22 saptamani????cea 3d/4d???
_