La Multi Ani Catalina Ioana!!!Fluturasi 2011(126)
Raspunsuri - Pagina 16
roxy_s spune:
bb_yasmi uite ce mi-ai raspuns tu

eu am mers nemancata, cu kk de dimi facut![]()
(scuze) si la clisma....prapaddd...![]()
![]()
fetelor, gata nu mai scriu. citesc numai.![]()
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
viss spune:
- roxy- stiam eu, dar na, ma gandeam asa
am vrut si eu zapada, ca nu mai ajungeam la munte s-o vad, si acum e la zapada..mai posteaza o data budinca aia , ca nu am salvat-o, sau zi-mi la ce pagina e
moulineta spune:
La multi ani Catalina!
Sa ai parte de fericire, sanatate si sa aduci multa bucurie parintilor tai!

alina06st spune:
Viss, ce frumos ai zis despre cei care ne iubesc puii si intre festivitati. Asa e, aceia conteaza! 
Delia iti raspund diseara, ca nu ma mai lasa Luca 
Mami fericita:
Luca 12.04.2011 si
16+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
MaryM85 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s si ia uitati ce aveam de gand sa-mi iau de mancare la mine la spital alina06 ma gandeam ca imi fac analize si de aia sa fiu nemancata. oricum eu imi iau o omleta cu carnati pe paine acolo si inca un sendvis cu cascaval si muschi, ceva consistent asa.... sa-mi tina de foame. si niste fructe dar n-am mai apucat sa le fac ca mi s-a rupt apa si am plecat si nemancata si fara mancare la mine, doar cu ceva rontaieli Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
mai bine nu mancam si eu am uitat complet sa imi iau macar apa la mine si a mers sotul la 10 noaptea sa cumpere apa si mancare 
mami fericita de
Alexandra Mirela(06.04.2011)
ioanales spune:
LA MULTI ANI CATALINA IOANA!!!!
Sa fii sanatoasa,sa cresti mare, alaturi de fratiorul tau si sa aduci familiei tale numai bucurii si fericire.
Felicitari, Madutza, pentru aceasta zi a nasterii frumoasei tale minuni
v am pupat

madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui AllyLaur Vai mai Mada, pai cum sa nu refuz daca tu mi le-ai dat crude si urate ...puiul ala gen grban arata dezastros iar sarmalele alea imense in foi de varza erau si albe si crude Eduard Andrei 02.04.2011 |
cine stie cat oi fi muncit eu la ele
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi mada inca nu ma cunosti?? aurul sau banii nu sunt acelasi lucru?? avutie....da imi amintesc ca iti trimiteam sms si asteptam cu sufletul la gura noutatile ![]() nu, nu ma intind si cu cadouri pt invitati....deja sunt m am cam intins cu nr de pers... ce cadou a primit cata de la nasi??? offfff delia.....deschide putin geamul sa intre aer rece, curat poate te ajuta! off mary multasanatate micutei. si pe mine m asunat mami ca L tuseste si are mucuti ufffff mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
Cata de la nasi a primit o gecuta, 2 bluze, o pereche de pantalonasi si un joc. Lui Cristi i-au adus o bluza si un set de tacamuri inscriptionate cu numele lui
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi mada, ce frumoase poze ai pus!!! gabriela te cheama??? mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
da, si gabriela, dar imi place mai mult madalina

aurul sau banii nu sunt acelasi lucru?? avutie....