Multumesc.
Am incercat, am pus in tava hartie de copt, da se intarise de am presat cu mainile sa ia forma. Buna ca gust, dar un pic sfaramicioasa.
E buna la gust dar sfaramicioasa.
Incercarea asta a fost cea cu lapte Raraul din cartea de bucate DC.
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G Mie imi iese arma alba de spart capul cu ea, si alta nu. Nu prea inteleg unde gresesc.Si inca o intrebare. Ce folie pun in tava? De aluminiu? Din cea alimentara transparenta? Hartie de copt? Multumesc tare. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Citat: |
citat din mesajul lui Dorsilia http://mihaelaliarusu.blogspot.com/2011/12/ciocolata-de-casa-si-napolitane-cu.html uita-te pe blogul meu, reteta e simpla si nu da gres bafta! |
ma bucur ca v-a reusit ciocolata. Si noi o cam rontaim pana sa se transforma in baton uscat propriu zis :P
Am mai facut o tura, a iesit super! Am folosit esenta de vanilie, nu rom, si nuci prajite. Bun, bun!
Dupa vreo 10 ani am acut si eu ciocolata de casa. Am redescoperit-o datorita voua. Fericirea cea mai mare a fost ca sotului i s-a parut f dulce iar baiatul nu a vrut, asa ca eu si fi-mea am halit-o in doua zile. Recunosc ca am mai mancat si pe furis de ea
Reteta este asemanatoare cu a mihaelei, drept ptr care voi incerca si napolitana umpluta cu ciocolata.