HAI mrg, puiutza, Anca,bia, Olga,noce!!!!! (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Alice, bafta la dr!! sa imi spui si mie ce-ai facut.

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Felicitari SOPHIA! Refacere rapida!

olga, motate pentru tine pentru maine poate vine bebe.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Sara,am fc testul non stres de vreo 2 ori,si a iesit f bine bebe avand bataile inimii intre 146-152 si eu fara contractii,iar greutatea lui de 3.400 gr +-.
Carpediem,este mai bine ca stai sub supraveghere medicala si oricum chiar dc e sa nasti acum bebe ai zs ca i grasun deci nu ai dc sa te sperii...in legatura cu celulele si noi suntem in aceeasi situatie nu suntem convinsi dc recoltam,oricum dr a zs ca are toate chiturile in spital si dc ne hotaram si la nastere nu-i bai.
Ligia,multu',deci a fost aceeasi varsta de sarcina pe care o am eu...m-am mai linistit!
,sa va traiasca Filip-ul!La multi ani!

37+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alina, sa-ti traiasca micutul partaila si sa o bucure pe mami toata viata lui!
Cati, baby drink este un ceai instant din gama anticolici.
Ica, dupa ce ne-am chinuit pana la ora aceea, mi-a ras dintr-o suflare baby-drink-ul si mi-a dormit trei ore neintors, apoi o pauza de tzitzi si inca trei ore de somn. Si acum doarme de doua ore, numai eu sunt zombi.... Intentionez sa-i fac o baie de aer cand se trezeste, e superb afara si merita!
Sophia, sa fii sanatoasa si fericita impreuna cu puiul tau! Cat despre topeala si indragosteala...cunoastem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto
uitati ce vreau eu sa cumpar:http://colaceibebe.webs.com/
Am vorbit cu 2 mamici care au folosit asa ceva si sunt ff incantate!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Alina - aseara imi povestea sotul de acesti colacei, nu stiu unde ii vazuse...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alina, mi se pare genial colacelul. Sa-mi spui si mie de unde cumperi, sunt interesata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

sophia...felicitari! bine ai venit bebe!
alina la multi ani pentru filip si sa mananci si pentru noi o felie din tortul pe care l-ai pregatit cu sara. sunt convinsa ca e fff bun.
catiushor babydrinkul e un ceai pentru colici. mie imi merge vplay-ul.
micutul meu, trezit de la ora 6 si dupa o noapte de somn chinuit, abia acum a reusit sa adoarma. m-a epuizat.

am reusit sa fixam botezul pe 21 aprilie. am vorbit la restaurant si e liber, am stabilit meniul, avem dj. ne mai trebuie decoratiuni, marturii si fotograf.
fetelor dati-i si mie idei de marturii pentru botez.
altesa tu ce ai pregatit?
voi faceti invitatii?
olga firma voastra se ocupa si cu decoratiunea locatiei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicineata spune:

Multam Oli!

Sophia, sa-ti traiasca bulgarasul, sa fie papacios si necolicos!

Fetelor, la fel fac si eu, in fiecare zi (mai ales seara) bag o cana de ceai anticolici, poate trece ceva si in lapte. Eu nu i-am dat nici un ceai, pe toate usile din spital scria ca pana la 6 luni se da la bebe exclusiv lapte, fara apa, ceai, suc de fructe.

Fetele cu Infacol, va recomand sa mai schimbati cu Colief, e mult mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Felicitari Sophia!!!! Sa fiti sanatosi!!! Pana la urma a venit bebe cand a vrut el

Ica chiar acum vorbeam cu sora (ea se ocupa de decoratiuni la noi) si imi facea propuneri pt botezul lui Leon. Mi-a dat cateva idei geniale Daca vrei te pun in contact cu ea. Noi avem cam de toate, poti sa intri pe bestevent.ro sa vezi cu ce ne ocupam exact. Te ajut cu mare drag

Carpediem tinem pumnii si asteptam vesti

Catiushor la mine merge Vplay-ul. M-am uitat asta noapte pana la 4.

Alina "La multe lunite" lui Filip Cum a iesit tortul? Si eu as vrea colacel din acela, am mai vazut la cateva mamici si mi se pare interesant. Sa ne zici cum este

Adriana multumesc pt motate, m-am emotionat toata, primele mele motate Maine dimineata merg la Catalin sa ma vada. A zis sa vin la spital, trebuie sa-l sun in seara asta?

Sa vina bulgarasii!!!

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ileana - asa a fost si la noi ast' noapte, agitat la maxim si potolit instant aproape dupa ceaiul annticolici, dupa care a dormit 3 ore.

Noce - ciocolata e minunata ca anti-depresiv si nu numai , dar ma abtin, sa nu-i provoc alte dureri la minunatul meu pretentios. Am incercat o data si a fost jale. Si ce pofta mi-i!
Termen depasit am avut eu, 1 saptamana.

Lady - cum mai sunteti? Sanatate!

Sanatate si pentru Sara de Anca si Darius de Ana!

Bulinuta?

Mergi la inceput