HAI mrg, puiutza, Anca,bia, Olga,noce!!!!! (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

OLGA, daca ti-a spus sa mergi maine inseamna ca e acolo. Miecurea parca era de garda oricum. Te duci cu bagaj sau doar la control?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Fetelor, sunt acasa. Am ajuns dim la camera de garda si medicul meu nu era.... a ramas inzapezit undeva la iesirea din Bucuresti. Astfel am intrat pe mainile unui alt medic, care m-a rezolvat in 5 min spunandu-mi ca am colul inchis si lung si nu nasc in urmatoarele 10 zile....... Vorba lui Radu, cred ca s-a luat dupa varsta de sarcina si zilele ce au mai ramas pana la implinirea celor 40 s.

Sophia, Felicitari mami, recuperare rapida si bebe mancacios si sanatos!!!

Filip, La multi ani si distractie placuta!!!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Am reusit sa citesc asearce ati scris si cand sa raspun... Andrei m-a chemat la datorie ,
FELICITARI SOPHIA- sa ai parte de un bebe sanatos,cumnitel ,norocossi far colici.refacere rapida mamico sa ai laptic bun .
La multi ani Mihaela -sa fi sanatosa sa ai parte de nastere usoara.Tot ce iti doresti de ziua ta sa se implineasca.(scriu cu intarziere .. si imi cer scuze ptr asta )
Fetelor vorbeati de colici (parca Ileana scria )Am facut si noi cunostinta cu o criza de colici la 2 zile de cand am ajuns acasa -eu ii dau Bonisan 8 pic de 3 ori /zi si din cand in cand (chiar daca ii dau numai san) ceai de la Fares Baby calm 1 pliculet la 100 ml apa iar eu beau ceai ptr stimularea lactatiei tot de la Fares si am si amestec separat facut de mine din Chimion Anason si Fenicul.si vad ca nu a mai facut deloc criza de colici doamne ajuta sa mearga asa incontinuare.
Cat despre bricel - a cazut la 9 zile , am pus doar comprese cu spirt si apoi dupa ce a cazut curat zilnic locul cu un betisor de curatat in urechi(cu opritor)inmuiat in spirt.Puteti sa curatati fara frica ptr ca nu doare pote un pic de disconfort daca este spirtul rece -eu il tin un pic pe calorifer si am scapat si de asta .
Imi cer scuze ca nu raspund fiecareia in parte dar promit sa fac asta in curand.In spital am facut febra laptelui - este cumplita, aveam niste sani... balcoane in toata regula si fara sa imi pun silicoane norocul meu ca a venit dr neonatolog si m_a vazut cand incercam sa alaptez .Asa cum bine a explicat Suziq am facut masaj , pompa de muls si mi-au facut Oxiton -ptr desfundarea canalelele..doare al nabii de tare ca la un moment dat ma durea mai tare locul de la injectie decat operatia ...
ies ma cheama datoria-revin la toata lumea

40+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui catiushor

ma uitam acum la poze pe picassa si sincer ma enervati cu kg voastre. Sunteti cele mai frumoase, asa cu "urmele" astea ale procrearii.
am o cicatrice, burta lasata, coapse celuloase, dar am adus pe lume un suflet !!!
fiecare "defect" imprumutat din sarcina ne face mai frumoase

ma bucur ca avem burti lasate si cearcane de la nopti nedormite impreuna

mami de bebitza Gruitza
(01 ianuarie 2012)
http://designartizan.blogspot.com/

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

OLGA, daca ti-a spus sa mergi maine inseamna ca e acolo. Miecurea parca era de garda oricum. Te duci cu bagaj sau doar la control?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Nu mi-a zis nimic de bagaj. Imediat trag o fuga pana acasa si-l iau daca e ceva Tare as vrea sa fie maine ziua cea mare, dar sunt sigura ca nu este

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutza27

Fetelor, sunt acasa. Am ajuns dim la camera de garda si medicul meu nu era.... a ramas inzapezit undeva la iesirea din Bucuresti. Astfel am intrat pe mainile unui alt medic, care m-a rezolvat in 5 min spunandu-mi ca am colul inchis si lung si nu nasc in urmatoarele 10 zile....... Vorba lui Radu, cred ca s-a luat dupa varsta de sarcina si zilele ce au mai ramas pana la implinirea celor 40 s.

Sophia, Felicitari mami, recuperare rapida si bebe mancacios si sanatos!!!

Filip, La multi ani si distractie placuta!!!

38+

Nu se stie niciodata...Eu la sarcina trecuta am fost dimineata la control si mi-a zis ca sigur nu nasc in cateva zile, iar peste cateva ore il livram pe David Asa ca nu te baza pe asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Salutare!

AM revenit si eu on-line sa va anunt ca bulina mea s-a nascut prin cezariana pe 29.01.2012, a avut 2700 g si 49 cm, la 37 saptamani si cateva zile. Din pacate nu mai putea ramane in burtica, fapt confirmat si dupa nastere. Uterul meu era hipoplazic, lichidul f putin, circulara de cordon. Am trecut si eu prin spaime mari. Initial trebuia sa stea putin la incubator - a avut nevoie de un flux de oxigen, dar cand sa o scoata a vomat si au decis sa o tina sub observatie. Apoi a mai vomat de 2 ori si s-a hotarat punerea pe repaos gastric, perfuzare, antibiotice, s.a.m.d. In total a stat 4 zile in cutiuta - putin in comparatie cu multi alti copilasi nascuti prematur, dar enorm de mult pentru mine. Greul a trecut si suntem acasa, papam bine - zic eu doar la san, dupa ce m-am chinuit cu pompa prin maternitate, dormim cate 3-4 ore dupa papa si incercam sa ne obisnuim unii cu altii.

Am vrut sa citesc totul din urma si am reusit!

Felicit toate mamicile pentru bulgarasii lor si le incurajez pe burticile nerabdatoare.
E o minune sa dai nastere unui copil, sa il tii la san, sa il iubesti si sa realizezi ca viata ta are un alt sens. Nu ma mai satur sa o privesc si sa ma minunez.

pupici

Mergi la inceput

Elenii ma bucur ca ati trecut cu bine peste tot greul. Sa aveti parte numai de clipe minunate de-acum incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

elenii felicitari si bine ai venit bulgaras scump!

Mergi la inceput

Multumesc ca m-ati trecut si pe mine in listuta

Mergi la inceput