Asp. optimiste>20ani(759)FelicitariGaitica78,Nety!
Raspunsuri - Pagina 9
gaitica78 spune:
azi de dimineata am recoltat la Synevo - ziua 35
m-am cam panicat, ca nu raspunde nici medicul la telefon si nu reusesc sa gasesc nimic pe net, cred ca sunt eu speriata... o sa ma insist la medic
Citat: |
citat din mesajul lui Bob_Pixel Gaitica, daca le-ai facut la synevo, asa am primit si eu, in chenar. Nu e nicio problema. Valorile sunt foarte grase. In ce zi a cm erai cand ai recoltat beta? Bebe dragonel la bord ! |
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!
draguta spune:
Kimy, nu v-am uitat, imi sunteti toate dragi
Mihaelafalt nimic nou in afara faptului ca sunt in ziua 38
Bob_Pixel spune:
citat din mesajul lui gaitica78 azi de dimineata am recoltat la Synevo - ziua 35 m-am cam panicat, ca nu raspunde nici medicul la telefon si nu reusesc sa gasesc nimic pe net, cred ca sunt eu speriata... o sa ma insist la medic |
Eu in z37 (adica 21dpo) am avut beta 6700 . Deci nu te speria ca valoarea ta e foarte buna. Si se spune ca, odata ce beta sare de o mie, poti vedea punctuletul la eco.
Uite aici un tabel cu valori care sigur te calmeaza www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Single" target="_blank">Beta values
Draguta, iti multumim pentru urari !
Bebe dragonel la bord !
gaitica78 spune:
Multumesc Bob, intre timp am gasit si eu niste valori linistitoare pentru progesteron, ca pe mine asta ma ingrijora:
• Trimestrul I de sarcina: 32.6-140 nmol/L;
• Trimestrul II de sarcina: 62-262 nmol/L;
• Trimestrul III de sarcina: 206.7-728 nmol/L.
Oricum intre timp am vorbit si cu dr. si mi-a zis ca e totul ok. Urmeaza sa repet BHCG zilele urmatoare sa vedem ce se intampla.
Va pup
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bob_Pixel
Eu in z37 (adica 21dpo) am avut beta 6700 . Deci nu te speria ca valoarea ta e foarte buna. Si se spune ca, odata ce beta sare de o mie, poti vedea punctuletul la eco. Uite aici un tabel cu valori care sigur te calmeaza www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Single" target="_blank">Beta values Draguta, iti multumim pentru urari ! Bebe dragonel la bord ! |
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!
ailed_dota spune:
MeAlex, da de listeria si prietenele ei vb.
Anne si Ana, "e usor de vb cu 2 copii acasa"Va spun doar atat: prima sarcina am pierdut-o la 6 saptamani in ziua cand implineam un an de casnicie, pe fata mea cea mare era sa o pierd de 2 ori la 8 saptamani de sarcina si la 31 cand am avut sangerare si am stat in spital.Am stat in pat 5 luni din 9 si m-am umflat de medicamente ca sa tin sarcina.Am vrut sa raman gravida, dar aveam aritmie si luat tratament de tensiune si cand am ramas a fost oki, pana in 37 de saptamani cand m-am dus sa vad cand nasc si cum, si copilului nu-i mai batea inima si acum e la Doamne-Doamne.Pe cea mica am obtinut-o cu greu, cu spitalizari frecvente si tratamente de trombofilie, cu diabet gestational. Ideea e ca cei 2 copii de acasa i-am obtinut cu greu si cu lupta, si cand am intrat am vrut sa va spun sa nu va pierdeti sperantza dar nici sa nu va lasati si nici sa nu uitati prin ce ati trecut si daca aveti intrebari sa va pot sfatui!. Va urez succes si sa va ajute Dumnezue!Scuze nu va mai deranjez!
gaitica78 spune:
Acum ca mi-a mai trecut , va invit la un ceai!
Apropo, va place bebelul din poza mea de profil? E finutul meu :) si sunt tare mandra cu el
Fetelor, voi cum rezistati cu vremea? eu cel putin am impresia ca vine Craciunul
[quote]citat din mesajul lui gaitica78
Multumesc Bob, intre timp am gasit si eu niste valori linistitoare pentru progesteron, ca pe mine asta ma ingrijora:
• Trimestrul I de sarcina: 32.6-140 nmol/L;
• Trimestrul II de sarcina: 62-262 nmol/L;
• Trimestrul III de sarcina: 206.7-728 nmol/L.
Oricum intre timp am vorbit si cu dr. si mi-a zis ca e totul ok. Urmeaza sa repet BHCG zilele urmatoare sa vedem ce se intampla.
Va pup
[quote]citat din mesajul lui Bob_Pixel
MeAlex spune:
Mihaela, Arefamul = progesteron, ti-ar arata o valoare mai mare a acestuia, si chiar asa, nu ar fi o problema. Cum zicea un dr., e important cat progesteron, indiferent daca e al tau, sau aport extern (asta in cazul meu, ca oricum luam, deci nu riscam sa nu iau si sa nu stiu cat am progesteronul). Pentru prolactina eu zic ca nu trebuie sa mai faci nimic, in general, la o valoare foarte mare a prolactinei, de ordinul sutelor si miilor se recomanda radiografie a hipofizei, dar nu este cazul tau.
Nu mai stiu daca m-a mai intrebat cineva ceva.
Anne, nu trebuie sa pleci. In general, nimeni nu trebuie sa plece, doar sa posteze cu putin mai multa diplomatie.
Ca sa fiu putin mai bine inteleasa: incercam de 4 ani sa avem un copil, cum ziceam, nici nu mai stiu cand am ramas, cand am pierdut, cand am facut chiuretajul si nici ce DPN aveam. Am schimbat 4 medici mari si alti 4 la care mergeam doar ca sa imi dea trimitere pentru analize gratuite (cand lucram si aveam abonament la clinica privata).
Am investigat aproape tot ce se putea, am trecut de la a trai doar pentru a avea copil, la a avea o viata normala./.in jurul meu, aproape toate gravidele sau mamele, au ramas usor, fara sa isi propuna, fara efort si, uneori, fara sa isi doreasca (neaparat) sa ramana...Incep sa ma gandesc ca trebuie sa acceptam situatia ca niciodata nu se va putea si ca vom adopta. In acelasi timp, mergem inainte cu investigatiile.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
cami_antonia spune:
doamne fetele da sincer nu am avut nici un gand negru cand am scris mesajul
nu am vrut sa lovesc in nimeni si nici sa supar atatea persoane
dar daca nu aveam copii si scriam acest mesaj mi-l acceptati altfel?
imi pare sincer f rau ca s-a inteles gresit
da asta e
e dreptul fiecaruia sa inteleaga ce vrea
nu sunt genul care se cearta cu nimeni
si mai ales cu aspirantele unde am zacut si eu vreo 3 din 5ani cat am incercat sa avem un bebe
da eram f stresant
da plangeam f mult
si mi-am facut n teste si toate negativeeeeeeeeee
eu profa .... si imi dadeau lacrimile cand vedeam pe cei mici la scoala
etc
tocmai de aceea cand venea cineva cu un mesaj incurajator ma agatam de el
ca de orice speranta
dar eu sunt optimista si asa voi fi mereu
si nu va suparati pe mine sua pe ce am scris
e doar o parere
veniti in acest topic ca e minunat
ajuta pe toata lumea
cat despre cele care incearca de 10 ani
daaaaaaaa ... am o prietena care a nascut tocmai acum dupa 9 ani de incercari
si suntem multe in gasca de foste aspirante
si mai am si prietene aspirante
tocmai de aceea tre sa le mai sustin
asa ca nu va mai suparati pe mine pls
ca nu am intentii ascunse sau de alta natura
mai imi cer odata scuze daca am jignit
va pup
si va imbratisez pe toate?????????????
gina85 spune:
citat din mesajul lui gina85 Fetelor stiti nu stiu daca va aduceti aminte ca v-am zis in vara ca am facut cateva investigatii si abia acum imi dau seama ce citesc si vi le scriu: STERILITATE PRIMARA EEV E=9 MM HIPERECOGEN UTER ECOSTRUCTURA OMOGENA ,CONTUR REGULAT OS:6-7 F MICI OD:1F=22;5 F MICI nu stiu de ce credeam ca e infertilitate primara cand e cealalta si cu asa foliculi cum naiba sa se mai prinda ceva FETELOR VOI CE ZICETI? In curand gravidutza |
In curand gravidutza
luciana2008 spune:
Buna fetelor....sunt un car de nervi....Ma duc la scoala dimineata(fac 3 ore ) dupa care ne trimit aviz de la ISJ sa plecam acasa ca se inchide liceul azi si maine si miercuir...pai de ce DD ne-a mai chemat la scoala azi?....offf in ce tara traim.
In fine...m-am descarcat si eu putin...si acum sa vedem ce ati scris in urma...am de citit vreo 8 pagini.
Ceva noutati azi?
Despre mine, Z8...si ma apuc de treaba(asta daca vine sotul meu acasa in seara asta-lucreaza la ISU)...in fine alta poveste.
Va pup si va rog nu va mai suparati...toate ne dorim in fond acelasi lucru